| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
17.8.2012 13:49:35
Já mám Rodinu.cz přezevšechny její "vrtochy", ráda..
Na Březnu od Aničky už se držíme od roku 2003, od břich, je nás pár, ale jsme v kontaktu. Prosinec Leničky víceméně vymřel, ale občas se někdo mihne - ani jedna diskuze nemá "sestru", prostě jsme se rozutekly.. ![]() Srpen ještě drží i díky tomu, že velká část je ještě doma.. ale myslím, že bude hůř. Ikdyž taková Lucka pracuje už od dubna, a celkem zvládá i nás... ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
17.8.2012 13:46:46
No, já už bych teoreticky v práci být měla.. ale nemám ji!
Do minulé jsem se vrátit nemohla, místo bylo zrušeno, a nové jsem přeze všechnu snahu nenašla. Jsem "omezená", ranním odvodem dětí. Možná už bych dávno "hákovala", kdybych mohla dělat od 6-7h... jenže chlap dělá denně od 6h, takže někdo ty děti odvést do MŠ/ZŠ musí.. ![]() Zatím to není tragické, neboť jsem dostala nicmocaleodstupné, takže je z čeho vyžít. Navíc jsou prázdniny, takže JÁ jsem nejlevnější a nejpraktičtější hlídání pro 3 děti... Ale od září už bych vydělávat chtěla... (a hlavně měla!!) ![]() |
| Illaaa+Petřík | 74800 |
|
|
17.8.2012 11:33:31
Berb, tak to je asi ideál, těch 10-15 pravidelných diskutujících.
Ale je to opravdu škoda, jak se ta rodinková diskuze postupně vyprazdňuje ve všech měsících, co Aspoň podle těch žlutých x nežlutých barviček na jednotlivých diskuzích.Já na Dámu chodím taky, jen holt do jiných uzavřených diskuzí ![]() A jsou nějaké zajímavé novinky u holek? Co ty? Chystáš se do práce? Bram a jaktože ty se s holkami na Dámě nebavíš? ![]() Fotky určitě dej, moc to vaší rodince sluší. A s dovolenou jste dobří, my jsme nakonec dovolenou vyřešili tak, že jsme si letos koupili chatičku ![]() |
| Bramar | 92006 |
|
|
16.8.2012 8:44:43
Ahoj holky, jj, Tomášek byl spokojený jak s dárkem, tak s dortem, to jsme opravdu i my koukali, když jsme pro něho jeli, nevěřila jsem, že ho ta paní udělá takhle kráný, je moc šikovná.
My jsme se v sobotu vrátili z dovolené, jsem moc ráda, že to Filípek všechno zvládl, největší strach jsem měla z cesty, ale dopadlo to. Dám sem pak pár fotek, abyste viděly, jak nám Filípek roste. Tak se mějte hezky ![]() |
| Bramar | 92006 |
|
|
16.8.2012 8:42:04
Ahoj
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.8.2012 7:47:32
Ale právě, že je pár lidí, co "tam" nejsou, bo se objeví jen čas od času... ale tady se právě ukážou, tak občas koukám i sem, aby tu třeba BRAMAR nebylo uplně smutno..
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.8.2012 7:45:37
Illy, ale ne, jsme na Dámě..
Já jsem se stěhování odsud dlouhodobě bránila, že nás přece jen tak něco nerozhází... pak se tu ale objevila hnusná Kazisvětka... Takže takovejch 10-15 se nás schází, ale na uzavřené diskuzi. A myslím, že jsme si zvykly, a jsme spokojené... ![]() ![]() ![]() |
| Illaaa+Petřík | 74800 |
|
|
15.8.2012 18:39:45
Berb, já si říkala, že sem v srpnu jukneš
![]() Hele, to mě nějak nejde do hlavy, taková jste byla ukecaná diskuze a teď jste všichny vymřely? ![]() Já se zrovna potím v práci, ale za chvíli běžím domů, aby manžel úplně nezešedivěl, když od rána hlídá naše prtě. Bram, ten dort je tedy fakt neuvěřitelný a dárek taky pěkný, synek byl určitě spokojený, co? ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
14.8.2012 7:42:23
Pěkné pusto v srpnu na srpnu, co??
![]() ![]() ![]() |
| hankuba/Kubík06/Eliška09 | 90305 |
|
|
31.7.2012 19:33:32
Nádhernej dort a máš krásnou rodinku...
Jinak se máme dobře,hledám práci ale zatím marně......děti sou momentálně na prázdninách u druhé babičky na celý týden,a minulý týden byli u druhé babičky ![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.