| *Lilka* | 18831 |
|
|
15.6.2010 9:31:58
Zdravím děvčátka, myslím, že ty Stastne zeny jsou dost přehledné, že by to bylo fajn
Nikatin, klidně to můžeš založit ty,, a pak ti budou holky psát a ty je budeš přijímat, jen pak hlavně kontrola, ať se neozve někdo cizí ale to si pak písneme do deníčku info, adresu a název diskuse.NOc dobrá, jako poslední noci, usíná ve 20 hod budí se mezi 3-4 a pak až po 7hod. |
| Nikatin | 96636 |
|
|
15.6.2010 9:08:43
Eri koukala jsem na Šťastné ženy a už jsem i zaregistrovaná
Tak to tam klidně založ a můžeme jít tam Nebo to tam klidně založím, jestli mě ta moje mrcha Opera pustí. Ale registraci mě nechala udělat![]() |
| Nikatin | 96636 |
|
|
15.6.2010 8:57:10
Ahojky
![]() Jájo prosímtě velká omluva Jak mě bolbne ten počítač, tak jsem chtěla v deníčku opravit tvůj článek, protože jsi psala vzkaz pro Kozajdu ale napsala jsi tam asi omylem mě. No a ten článek se mi po opravení smazal celý![]() ![]() Omlouvám se, už to radši nebudu opravovat, když mi to tu blbne a nechám to jen na Eri![]() nevíte čím to je, že mi Opera nevloží příspěvek do deníčku? nemůžu si to nějak sama opravit? Firefox mi jde strašně pomalu, proto mám Operu ![]() |
| bartomiska + Jituška 01/10 | 96866 |
|
|
15.6.2010 8:32:31
Ninapo, díky. Jsem na to moc zvědavá, jak to pak půjde
![]() |
| Ninapo a Matyášek 12/09 | 99955 |
|
|
15.6.2010 8:30:55
Bartomisko, broskve pomáhají na zácpu, je tam hodně vlákniny...ale neboj, s příkrmama se to pěkně ustálí a bude kakat každý den, nebo max jednou za 2 dny
![]() |
| Ninapo a Matyášek 12/09 | 99955 |
|
|
15.6.2010 8:28:39
Dobré ránko...
Tak já už jsem si zvykla na to Matyho noční buzení..někdy je to dobrý, někdy horší... Díky moc za přáníčka ![]() VIburcol sem koupila včera, dokonce ho měli v lékárně, ani jsem ho nemusela objednávat ![]() Maty naštěstí nikdy neměl takovou teplotu, že bych mu dávala čípek, naštěstí ![]() Matyášek se už pěkně zvedá na ručkách, ale neudrží se tam moc dlouho ![]() |
| bartomiska + Jituška 01/10 | 96866 |
|
|
15.6.2010 8:22:53
Dobré ranko.
Kdybych nechala opět spát taťku v obýváku, vyspala bych se nádherně ![]() ![]() Jituš spala od 20 do 7, kojo o půlnoci a v pět. ![]() Dnes jdeme na kontrolu s ouškama, je to lepší, ale dobrý to ještě není. Matyášku, přejeme všechno nejlepší ![]() ![]() Zdravíčko, štěstíčko, spokojenou maminku a krásné dětství ![]() ![]() Lidisko, jen napiš. Medunko, ať dobře dopadnete. Kozajdo, já ho dávala až při horečce Ale určitě se může dřív. |
| Kozajda+Máťa 1/08+Ondra 1/10 | 48822 |
|
|
15.6.2010 8:16:28
Ahojky Holky!
Tak u nás noci pořád skvělý! Do 20 hod. je v postýlce a budí se na kojo až v 5 h. Pak si ho beru k sobě a pokračuje.. Vylejzáme až kolem 8 hod. Mezitím přijde i starší.. A jinak mám radost.. Matýsek byl dnes bez pleny na noc a zvládl to super (už ňákej tejden ji měl suchou, ale pořád jsem se bála) Takže snad nic nezakřiknu.. Dneska jdu s Ondrou do poradny, jdem ukázat ramínko a uvidíme, jestli ho budou očkovat.. Ale očividně ho to ramínko ještě bolí.. Včera když jsem ho sušila, tak jsem ručník na tom ramínku přimáčkla a začal se ksichtit.. Vyloženě nebrečel, ale nelíbilo se mu to.. A chci se zeptat, ten Viburcol jste dávali hned po očku nebo až když byli mrzutý? |
| Klleris+K02+M10+T14 | 75177 |
|
|
15.6.2010 7:59:26
Ahoj holky.
Tak se zase hlásíme.Míša je pořád divnej.Zoubky tam má pořád schovaný,ael neprořezaný.Noci pořád hrozný.Zkusila jsem mu koupit Nutrilon na dobrou noc,ale nepomohlo to. Matyáškovi přeji krásného půlročku ![]() ![]() Foxy,problémy jako ty máme docela často,ale pak se to vždycky zlepší.Nevím čím to může být. Mě dnes připadne,že mám úplně prázdný prsa a vůbec se nenalívají.Snad nepřijdu o mlíčko.To bych fakt ještě nechtěla. |
| Martina,Klárka 12/07,//6.1.10 | 96625 |
|
|
14.6.2010 23:19:19
Ahoj děvčátka
![]() dlouho jsem tu nebyla a tak se jdu jen připomenout že jsme v pořádku. Nestihnu dočíst ale než na to budu mít čas, tak aspoň ten pozdrav. Barunka se přetáčí jak divá. Tak mám radost. Je to taková neposeda. V pondělí jdeme na vítání občánků, tak se těším. Jinak koukám, že tu máme už půlročního oslavence - tak to moc gratuluju ![]() Teda ale strašně to letí.Doufám, že jste všechny v pořádku. Zítra odjíždím na chalupu tak se těším. Budu tu až v neděli. Mějte se hezky a dobrou noc. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.