Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
7.7.2010 14:25:16
Peťulko, nápepky na zeď mívají ve větším papírnictví nebo třeba taky v Hornbachu.
Vopičko, klíííd. Určitě si příznaky můžeš i vsugerovat. Ne teda, že by si si příznaky vymýšlela, to vůbec, ale spíš pak hledáš a připisuješ je třeba tomu, že jsi těhotná a najednou ti začne vše zapadat, ale vůbec to tak být nemusí. Ale i jednou stačí, to víme všechny ![]() Jak dlouho to je od styku? Chtělo by to udělat test alespoň 14 dní po, ale lépe 3 týdny po, abys měla opravdu jistotu. Moc držím pěsti, ale myslím, že tě test uklidní ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
7.7.2010 14:18:22
Jak jako vsugerovaný! Ty se vsugerujou, když někdo těhotnej bejt chce (nebo hrozně nechce), ale já na to nijak nemyslela. jen mě to včera doslova trklo a překvapilo. Nejdřív jsem přemýšlela, co to může být, a pak jsem z toho začala podezřívat tohle. Asi test koupím ještště dneska. To bude asi trest za to, že mám tak hodný miminko a nemám s ním žádné starosti. Tak asi abych věděla, že mít mimi je FAKT práce na plný úvazek
![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
7.7.2010 14:10:30
Holky já jsem nervozní. Mám takovej nepříjemně blbej pocit, jako bych byla zase těhotná
![]() Kdybych to neměla tak čerstvě v paměti, tak tomu nevěnuju pozornost, ale včera večer mi bylo tak divně blbě a píchá mě v podbřišku stejně jako v těhu. Já ještě neciiiiiiii ![]() ![]() ![]() S Sulim jsme spolu spali jen jednou. Utěšovala jsem se tím, že plně kojím, MS jsem neměla, tak jsme se nechránili ![]() Druhé dítě si přejeme, samozřejmě, ale ne takhle hned. Chtěla jsem rozmezí tak tří let. Zítra si půjdu koupit test. Kdybych byla těhotná, tak bych měla TP podle výpočtu na rodině 11.3. To by ale byla fakt blbá sranda, kdybych byla fakt zas v tom. Březen 2011 ![]() |
|
|
7.7.2010 12:46:19
Myšičko, tahle přesně nakupuju drobnosti taky
![]() |
| Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 | 20118 |
|
|
7.7.2010 12:06:29
Tak paráda,díky moc.Jdu objednávat.Snad se budoucím rodičům bude líbit
![]() |
| Suchva;Pája 2.9.00/Ema 24.8.06 | 20118 |
|
|
7.7.2010 12:01:22
Peťul díky moc.Ještě se chci zeptat na povrch té podložky dá se otírat?
|
|
|
7.7.2010 11:34:31
Holky ahóój
![]() Myško, u nás ze všech možných kousátek a hraček vede obyčejný plastový kroužek...takové to očko, kterým pse třeba přidělávají hračky nad kočárek. To se mu dobře drží, dobře cpe do pusinky. Ostatní vyšňořené a různě barevné hračky ho moc neberou ![]() Iss, moc hezké obrázky, jsi opravdu moc šikovná ![]() Holky, itálii nechávám spát minimálně do soboty, potřebuju si od toho odpočinout a zjistit, jestli po ní opravdu tak toužím, abych se za to rvala a případně řešila v zahraničí různé problémy od cestování až po zdraví ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
7.7.2010 11:25:58
Ahoj holky. Pár dní jsem tu nebyla, protože jsem byla hlídat mou babičku. Ona má alzheimra. Potřebuje 24 hodinovou péči. Taky nosí plíny. Normálně se o ní stará děda a pečovatelky. Ale děda potřeboval na pár dní odjet, tak jsem mu slíbila, že mu pomůžu. Nastěhovala jsem se tam i s Tobíkem a starala se vpodstatě o dvě mimina.
Nancy, tak ještě jednou a ke správnému datu, VŠECHNO NEJLEPŠÍ FÍFOVI !!! ![]() A jdu dočítat..... |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
7.7.2010 11:15:29
u nás je to podobné, ale není nervní, prostě jen kouše kde může
![]() a v tlamičce ještě nemá ani náznak, takže to čekám nejdřív za dva měsíce ![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
7.7.2010 10:35:03
a to se lepí na okno?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.