Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
7.7.2010 9:48:57
ahojte holky , vás teda dočíst :-D
Iss, co to po tobě holky chtějí? Kreslíš obrázky? Pochlubíš se? Jsem zvědavá ![]() Kopre, chápu, že jsi z toho znechucecná, ale zase si představ, teploučko, moře, šumění větru...jeď ![]() ![]() |
| Koralka | 56259 |
|
|
6.7.2010 22:52:55
Ahoooj, na víkend jsem si nebrala noas a tak jsem trochu mimo
.Kopretinko, kam letíte? jestli byste chtěli, můžu vám auto z letiště odvést a pak přivést, dala bych ho ke známým před barák, ať nemusíte platit parkoviště. |
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
6.7.2010 22:34:56
Mám monitor Nanny2.
Summer, ale to opravdu není třeba, protože teď mě napadlo, pak se ještě jede 300km vlakem a tam bych taky s hlubokým kočárkem měla probém. Asi to vzdám, přijde mi to najednou všechno složité. Teď na mě Tomáš valí, co jako udělám v praze s autem, tak říkám, že ho na těch 5 dní nechám stát na letišti, tak zas prská, co to bude stát. Když jsem mu řekla, že vezmu asi jen sporťák, že by to snad šlo nějak vyřešit i s tím monitorem, tak zas, že teda neví, kde ho v pokoji budem parkovat, že korbička by se vešla... Úplně mi to celé znechucuje, fakt mě tam asi nechce, ve všem hledá jen potíže, když je vyřeším, tak vymyslí něco nového. Už mě to neba, za každou cenu se mi to doslova na něm vynutit nechce Summer, moc ti ještě jednou děkuju za všechny informace i za snahu s kočárkem ![]() Musím se rozloučit, vzbudil se Lukášek, tak tam u něho už asi zůstanu ![]() |
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
6.7.2010 22:33:12
Kopretinko, my měli první zuby dvojky
))) pak dorůstali jedničky ) a Páťa měl první zuby až myslím kolem 9 - 10 měsíce ))))ale neteřinka taky kolem 4 měsice.. |
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
6.7.2010 22:31:51
Myšičko, tohle kousání dělá Sebík vždy když je málo vyspalý nebo už unavený.... kouše jako o závod, ale prso nechce, to řve... pomáhá jen přitulit nebo udrcat...
a dnešní uspávání děsný, Sebík se vzbudil prdíkama /mám pocit že se to snad horší :-( / a pak nemohl zabrat, uspal se až po 20minutách totálního řevu :-( a Patrik usnul až kolem 22hodiny večer :-((( |
|
|
6.7.2010 22:14:23
Myšičko, při zoubkách může být i průjem i teplota (a to i dost vysoká). Sousedčin chlapeček měl první zoubek na 4 měsících...
Ale na dásínkách by to bylo vidět...může to být nateklé, může být zoubeček už pod dásínkou vidět jako bílý proužek... první porostou jedničky dole |
|
|
6.7.2010 22:12:16
Summer, já bych ten kočárek potřebovala kvůli spaní. Lukášek by mi v noci spal v korbičce a navíc Tomáš podmínil, že určitě musím sebou brát monitor (mám takovou tu desku pod matraci) a ta se mi do korbičky pod matraci vleze. Jinak jsem měla původně v plánu, že bych vzala golfky a nebo kdyby se mi v nich po vyzkoušení nelíbil, tak sporťák, jenže to bych nemohla použít monitor dechu a neřeší to to noční spaní.
Za nabídku moc děkuju, jsi opravdu moc moc hodná!!! Myslím, že jsi psala, že zrovna ten příští týden jsi navíc celý pryč. Takže to asi padá, klidně bych ti na výměnu půjčila svůj, jen bych se pak klepala celou dobu strachy, aby ti s ním něco při přepravě neprovedli ![]() Peťulko, super vzpomínkové fotky ![]() Ivánku, ono je skoro jedno, jestli se jede na 3 dny nebo týden. Až na rozdíl ve 2 tričkách navíc, všechny objemné věci se berou ve stejném množství Balení já nerad ![]() |
| Ivánek+D*05+L*07+G*10 | 11812 |
|
|
6.7.2010 21:55:20
Summer, promiň, ale fakt jsi mě rozesmála
![]() ![]() Úplně jsem si to živě představila - kamenné výrazy a ticho. To je přesně moje mamka. Já ji obdivuju (a i tebe), že lítáte. Moje mamka kvůli tatínkovi. Taťka cestuje moc rád, takže mamka s ním byla loni i v Thajsku (nějakých 13 hodin letu) a na Kubě. V ten samý rok. To překonala sama sebe Na Kubě dokonce letěli na jakýsi ostrov místním letadlem. Kopretinko, já zse řřeším, jak všechno nacpeme do auta. I na ty 3 dny je toho až až. A právě studuju na netu golfky. Zítra se půjdu mrknout do obchodu a možná už nějaké koupím. Stejně bych asi časem nějaké pořizovala. Protože sporťák s korbičkou s dalšíma věcma prostě do auta nenarvu Dozaduu nemám šanci něco dát. tam jsou 3 autosedačky ;-) Pod nohy děti snad možná, ale žádná sláva |
|
|
6.7.2010 21:49:33
Summer, musím se přiznat, že od doby, co mám děti, tak se létání taky bojím. Do té doby taky v pohodě. Momentálně jsem šílená strachy z toho, že bych nepřežila, kdyby s Tomášem a Štěpánkem to jejich letadlo spadlo, najednou se mi Štěpánka skoro nechce nikam pustit
![]() |
|
|
6.7.2010 21:47:32
Ivánku díky, trocha povzbuzení pro mě
![]() Omlouvám se, že nereaguju na ostatní, ale řeším a řeším ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.