Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
6.7.2010 21:46:08
Summer, wizzair jsou poněkud vyčůraní, mají levné letenky, tak se za všechno platí zvlášť, dokonce i kontakt na operátora je 14Kč/minuta a navíc tam nejsou češky, ale maďarky. Sice mluví česky, ale kdo ví, jestli budou rozumnět, co je krobička a podvozek zvlášť. No a e-mail jsem na ně nenašla, ten tam pro jistotu vůbec uvedený nemají, aby si všichni zavolali a zacálovali
![]() |
| Ivánek+D*05+L*07+G*10 | 11812 |
|
|
6.7.2010 21:42:04
Kopre, my měli golfky. Ale loni, když jsme letěli s manželem z Londýna, měla paní Bugaboo a normálně ho rozdělala na 2 kusy a postupně odevzdala. Takže korbička by problém být neměla. A to byla společnost Ryanair, snad ta "nejhorší" v chování
![]() |
|
|
6.7.2010 21:29:32
Ivánku a měli jste i hluboký kočár, který se složí podvozek zvlášť a korbička zvlášť (ta se složit nedá, jen stáhnout bouda)...
|
|
|
6.7.2010 21:28:20
Summer, no právě, aby mi šel kočárek složit, tak se musí sundat korbička a vlastně je pak zvlášť. Právě tohle řeším... Letěla jsem s golfkama či se sporťákem a to bylo v pohodě, složitelné na jeden kus.
U tohohle mně jedině napadá, že si třeba pořídím takové ty plastové stahovací pásky a tu krobičku ke složenému podvozku v rychlostí připásám, jenže to by chtělo nějakou osobní zkušenost, aby mě pak do toho letadla vůbec vzali ![]() |
|
|
6.7.2010 21:27:26
Iss, jsem z Olomouce.
Kači, Anička je kouzelná Kopre, my taky neměli nikdy omezení s kočárkem. V Egyptě nás dokonce vezli spešl autem s plošinou až k letadlu, tam plošimu zvedli a my nastoupili úplně extra jako první do letadla. Až po nějaké době pustili ostatní. Když jsme předloni letěli z Kypru, tak kočárek nebyl u letadla, ale měli tam extra zaměstnance, který kočárky přivezl do haly a tam je rozdával. Summer, to mi připomělo moji mamku, ta se šíleně bojí v letadle. Když jsme letěli z dovolené (byla jsem s našima a dětma, bez manžela), tak mi děti usnuly. Na jednom koleni jsem měla Davču, na druhém Leušku a do toho jsem mlela nesmysly o čemkoliv hlavně ať maminka nemyslí na to, že přistáváme Jenom jsem potom nemohla vstát. Měla jsem úplně dřevěné nohy. Děti mi tak spaly 3 hodiny. |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
6.7.2010 21:07:27
a o manželovi ani nemluvě...vyřiď mu, že od nás dostává body
![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
6.7.2010 21:06:54
Mikulko, my ho pořídili taky..je výborné....malého jistíme, ale jinak tam sedí docela pevně...má dokonce přísavky , takže se přicucne k vaně...malý ho miluje, vyměnili jsme to za to látkové, to už nám bylo malé...cachtal se v něm i v bazénku a nacvičoval to stejně jako Anička....taky chce sedět a ideálně běhat
![]() Kači, Anička je fakt kouzelná, a Kubík je roztomilej..Aničko, ještě nemůžeš vstávat ![]() |
|
|
6.7.2010 20:47:11
Myšičko, na té nesnášenlivosti MM může něco být, ono by se to ale blbě zkoušelo, zkusila bych se zeptat Dr. jestli na to nejde udělat nějaký test.
|
|
|
6.7.2010 20:45:07
Holky pokud poletím, tak se ráda nechám doprovodit
![]() Jen mám problém s tím kočárkem...píšou, že se přepravuje skládací dětský kočárek...co je to za definici? Nějak mi není jasné, jestli se za to považuje i hluboký, nebo ne Leda to nechat korbičku odbavit jako zavazadlo a podvozek vzít k letadlu, nevím nevím. |
|
|
6.7.2010 20:38:51
Iss, tak přijeď. Zajdeme do ZOO spolu. Na Sv. Kopečku jsi byla?
Ono je to tím, že manžel ten týden s dovčou počítal, tak na nás má čas. A tu 3 denní dovču taky zařídil on. Asi mu bylo líto, že to tak všechno dopadlo. Měla to totiž být dovolená pro děti a nějak se to zvrtlo ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.