| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 28939  [Dalších 27909 >>]
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
6.7.2010 20:35:20
Kopre a dostaneš se nějak na letiště?
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 20:33:02
Lete, tak na spaní rukavičky, aby si alespoň nezvykl na cucání prstíčků.
Peťulko aha, já si myslela podle těch datumů na fotkách, že je to aktuální ~:-D
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 20:29:59
Holky vy jste sluníčka ~x~ Úplně jsem chytla druhou mízu, že opravdu v tu středu poletím, teda pokud nenastane něco nepředvídatelného.

Summer, nebo někdo letů zkušenější, nevíte jak je to s kočárkem, na kterém je nasazená korbička a s letadlem? Není tam nějaké omezení, že se přepravuje složený kočárek, který ale musí být z jednoho kusu, což krobička s podvozkem po složení nejsou ~d~
Ivánek+D*05+L*07+G*10 11812
6.7.2010 20:15:43
Ahoj, omlouvám se, že moc nepřispívám. Mám doma všechny děti, tak si užíváme :-) Ale snažím se dočítat.

Kopre, taky bych letěla. My byli s Davčou v Egyptě, když měl 5 měsíců a bylo to bezva.

Myšičko, Kristýnka blinká pořád obloukem? Jestli jo, tak to mi na reflux moc nesedí. Kamarádka měla se synem něco podobného. Pořád ji MM blinkal obloukem, vydržela to 4,5 měsíce a pak přešla na Sunar. Od té doby klid. Prý ji dr. říkala, že to může být. prostě miminko nesnáší MM. Ne jako nenávidí, ale že mu dělá v bříšku zle. Není možné, že Kristýnka nesnáší tvoje mlíčko?

My měli být tento týden na dovolené a jaksi to nevyšlo. Ale to je na delší vyprávění ;-) Aspoň jezdíme po výletech, ZOO Sv.Kopeček, Dinopark, brněnská Ikea. A nakonec jsme sehnali aspoň 3 denní pobyt. Takže jedeme ve čtvrtek do soboty. Jedeme jenom my. Aspoň máme ponaučení, neplánovat nic se známýma ~;)
lumpice+P+S 39316
6.7.2010 20:13:49
Kopre, tak leť a vykašli se na něj, pokud jedete v tomto složení, tak bych to neřešila vůbec.... ono totiž po pravdě jak jsi napsala kdo jede, tak je mi jasné,že Tomáš Štěpulu "odloží" u babičky a bude mít klid :-))) tak proč by sis ho neměla užít i ty u moře,že?... a když je Lukášek zdravoučký tak není problém.
lumpice+P+S 39316
6.7.2010 20:11:42
Lete, tedy ty máš velikého šikulku.
Sebík se taky už otočil ,ale jen za dudlíkem a tím končil :-) na bok v pohodě, zvedne nohy, strčí palec do pusy a zase se vrátí na záda ~t~ ale jak píšete, ono to tak uteče, že si zatím jeho "pomalost" užívám, že je stále mimísek maličkej, ačkoliv je tedy už hrozně velikej :-(

minule u nás byla kámoška s holčičkou půlroční.... a ten náš lump byl jen o centimetr a něco menší ..... měřila jsem ho v pátek a měl 67,5 cm..... kde jsem přišla k tak velkému miminku?~d~
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 19:53:32
Díky za podporu ~x~
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 19:51:49
Lete, asi snad jen vydržet, až ho to otáčení omrzí...asi i když tak spí hůř, dávala bych ho spát na bříško, bylo by to pro mě menší zlo.

Peťulko, super fotka ~:-D Tý jo, já myslela, že mýš dětičky větší a oni to jsou ještě takoví prckové ~s~
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 19:47:49
...proti pilulím...píšu jak tatar

Nancy, Tomáš už zas začal vydírat, co by bylo s Lukáškem, kdyby měl nějaký zdravotní problém... Asi to vyřeším tak, že mu řeknu, ať se tam v sobotu s ostatními domluví, zda by se to zvládlo a aby mi zavolal...pak bych kdyžtak ve středu letěla :-)
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 19:43:32
Peťulko, zatím spokojená jsem a moc, proti pililím je to zlaté, ale mám ho chvilku ~;) Jinak všechno má svoje pro a proti...pilule třeba embolii, tělísko mimoděložní těhu. Netroufnu si tvrdit co je menší riziko, ale nic není dokonalé :-)

Myško, tak snad to bude dobré. Zítra je všední den, tak si pro svůj klid zajdi s malou k Dr., pokud se ti nebude něco zdát ~s~
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 28939  [Dalších 27909 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.