| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 28939  [Dalších 27899 >>]
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
6.7.2010 19:41:27
Peti, mimoděložní může být úplně bez všeho~n~
Kopretinko, k té Itálii , já bych jela...faákt, pokud se s tím Tomáš "smířil" , tak bych balila kufry....~j~
Zvlášť pokud cítíš, že to Lukášek bez problémů zvládne
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 19:10:17
Jo Peťulko, já mám nehormonální tělisko se stříbrem. Asi 3 dny mě po zavedení pobolívalo v podbřišku, jako bych měla dostat MS, pak jsem 14 dní špinila, pak 14 dní klid, pak týden špinění...od té doby nic. Věděla jsem o něm asi měsíc...jak že jsem cítila, že je zavedené, prvních asi tak 14 dní jsem ho vnímala a pak chvíli ještě při styku jsem ho cítila, ale tak měsíc po zavedení jsem si začala připadat, že o něm vůbec nevím, necítím, nemám žádné potíže, nešpiním....Mám ho zavedené 2měsíce a kousek.
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 18:49:14
Myši a nemohla něco sníst, když si hrála?
6.7.2010 18:48:45
Myško, to netuším co to je, ale rozhodně bych netišila prsem , jak blinká tak má podrážděný žaludek a když jí přidáš další mlíko tak to je pořád stejný koloběh, měla by si chvilku odpočinout, minimálně hodinu
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 18:48:36
Myšičko a není přejedená, Ono když ji stále uklidňuješ prsem, je to často a miminko kolikrát samo neví, kdy má dost, protože se v tomhle chová trošku jako zvířátko, tak třeba blinká z toho, ale divné je, že neblinká jen mlíčko.
Každopádně neutichající pláč, který trvá víc než 2 hodiny je důvod, proč zajít k lékaři...to je i v nějakých přírůčkách. Vím, že 2 hodiny je dlouho, dej na svou intuici. Možná někdy lepší jet zbytečně ~;((
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 18:43:12
...kdbyste tam byli v kůži těch spolubydlících, byla bych vaše rodina či dobrá známá a opravdu bych tam byla jen krátce, i když prostory by se na těch pár dní staly stísněné a miminko občas pláče?
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 18:42:09
Nancy, budou tam tchánovci, švagrová a jedny jejich dobří známí, které taky znám...
No, když nad tím tak přemýšlím, tak bych asi raději letěla v tu středu zanimi i kvůli tomu, kdyby se tam Lukýnkovi nelíbilo, tak abychom tam nebyli tak dlouho. přijela bych ve středu večír, byla tam čtvrtek, pátek, sobotu, neděli a v pondělí odpoledne bychom vyjížději a navečír letí letadlo...Mně by to asi i stačilo, byla bych spokojená a všichni ostatní by to taky jistě zvláli líp. Oni tam jsou už ode dneška a odjíždí až týden po nás...na 3 týdny a já bych tam byla jen 5 dní...
Upřímně, vadilo by to takto neplánovaňě s ohledem na dobu, kterou bych tam i byla, kdyb
lumpice+P+S 39316
6.7.2010 18:39:54
Kopre tak to jsi odvaha, já bych si zase na druhou stranu užila, že jsem doma jen s prckem a druhého lumpa má tatínek... u mě to hrozí tak na pár hodin a tím to hasne... že by si ho někdo vzal přes noc nebo tak to nehrozí.....
a Sebík tu prudí, jdeme se chystat na pomalé usínání, snad do 8 zabere lump malej :-)))
6.7.2010 18:36:44
tak ten náš čudla usíná pěkně...začal po mně opakovat nějaké ty věci jako grrrr a huuuu a jak mě vidí tak to na mě dělá,..už to má se mnou spojené~t~

Kopre a kdo bude v tom apartmánu? Někdo známý? to by pochopili ne? ~;)
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 18:31:03
Holky, tak se tu chechtám ~t~ Jsem říkala Tomášovi, že bych mohla letět i stejným letadlem co oni, tak se usmýval pod fousy a říkal, že jestli mi o to tolik jde, tak ať letím.
Tak teď ještě přemýšlím, jestli by to neblo nefér k ostatním lidem v apartmánu, protože bych tam vlastně s Lukáškem byla navíc, takže by to bylo s prostorem horší...
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 28939  [Dalších 27899 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.