| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 28939  [Dalších 27889 >>]
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 18:21:41
Lumpi, tak strojek se ani raději neodvážím zapnout ~t~ beru to celé nůžkama...

Holky, já stále přemýšlím o té itálii ~n~ Já bych tak moc chtěla jet!!! Kdyby to záleželo na mě, tak si koupím letenku a letím, ještě ani teď není problém ji zakoupit a to dokonce na stejný let, jako letí Tomáš se Štěpánkem ~d~
lumpice+P+S 39316
6.7.2010 17:48:16
peťulko, Sebík teď měl období že přes den i večer usnul jen drcáním kočáru~d~, ale dneska doma konečně usnul jen v postýlce, koukal z okna na lípy a zabral... uvidíme co večer, ale bojím bojím, že budu lítat ven drcat :-)
lumpice+P+S 39316
6.7.2010 17:44:25
Kopre, Patrika bolí už jen to, když pustím strojek na stříhání :-)))))
ale minule už sám vlezl na židli a seděl dobrovolně...~R^
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 17:14:51
Tak jsem se právě vynervovala. Stříhala jsem štěpánkovi vlasy a on pořád řval bolí bolí ~a~ Přitom si sem jistá, že jsem ho ani jednou nezatahala, natož něco horšího. Až jsem si skoro říkala, jestli děti stříhání vlasů opravdu nebolí, protože jsou citlivější ~t~~t~~t~
No, v rámci možností máme hotovo, na případné úpravy asi můžu zapomenout, pochybuju, že by na sebe ještě nechal sáhnout ~j~
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 13:46:36
Iss, moji rodiče ani nevědí, že nějakou bezplenkovku praktikuju ~t~ Přitom to zvládám více méně i u nich na návětěvě...a to tam jezdím na 2-3 dny ~;) Nemám potřebu někomu nezasvědcenému vysvětlovat, obzvláště pokud třeba znám jeho názory ~j~
As čůárním supééér ~:-D Ono to postupně půjde, hlavně na nic netlačit, nedělat si velké cíle a ono to půjde časem samo ~s~

Sven, to je Sára šikulka ~:-D Máme tu koukám samé šikovné dětičky :-)
Svenja 34969
6.7.2010 13:39:01
Ahoj všem.

Tak Sára se mi dnes poprvé přetočila na bříško a od té chvíle to dělá pořád a pořád, pak se vzteká, protože to neumí nazpátek, je to prča.
Zelenninové a masové příkrmy už začíná jíst líp, z těch prvních se jí zvedal žaludek.

Někdo se ptal na reakci po druhé hexavakcíně, tak my byly už na druhé i druhém Prevenaru a nic jí nebylo ani při prvním ani při druhém očkování.
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 11:52:32
Myško a hladová stolice je tak jak popisuje Nancy, zelená je většinou jen způsob trávení mateřské mlíčka a je to v pořádku, asi měsíc ji měl takovou Štěpánek a přibíral naprosto normálně ~;)
Lenka a zlatíčka 56804
6.7.2010 11:47:55
Nancy. určitě je dobrej~;(( Nesmíš ho tolik sledovat ~s~ A příkrmy teď neřeš, i kdybys třeba se zeleninkou začals, tak to není žádná každodenní nutnost nebo nezbytnost. Pokud třeba pojedete na celodenní výlet, tak prostě bude plně na tvém mlíčku a dostane druhý den...není to žádná věda, jen krmení miminka ~:-D Štěpánka jsem začala přikrmovat na 6m a týdnu no a v podstatě do 8m byl plně kojený, protože vždy ochutnal max. 2 lžičky a pak plival a nechtěl to...prostě žádná věda ~w~
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
6.7.2010 11:35:34
Myško, zelená stolice není hladová, hladová je tmavě hnědá a smrdí...to nemá, skutečně je to jen ta váha...jiank mi příjde naprosto ok...taky se budu prát jak saň, kdyby mi chtěli dát příkrmy~4~
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
6.7.2010 11:25:39
mám se objedna někdy po 12. takže bych to viděla až kolem 15.7., právě podle počasí ;-)
a rovnou si kuliferdu nechám zvážit, fakt mi příjde, že to musí být váhama, malý vypadá dobře, hlady neřve a všem se zdá, že přibral..Jestli to fakt tak blbě váží tak poletí z okna ~o~
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 28939  [Dalších 27889 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.