Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
6.7.2010 18:21:41
Lumpi, tak strojek se ani raději neodvážím zapnout
beru to celé nůžkama...Holky, já stále přemýšlím o té itálii Já bych tak moc chtěla jet!!! Kdyby to záleželo na mě, tak si koupím letenku a letím, ještě ani teď není problém ji zakoupit a to dokonce na stejný let, jako letí Tomáš se Štěpánkem ![]() |
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
6.7.2010 17:48:16
peťulko, Sebík teď měl období že přes den i večer usnul jen drcáním kočáru
, ale dneska doma konečně usnul jen v postýlce, koukal z okna na lípy a zabral... uvidíme co večer, ale bojím bojím, že budu lítat ven drcat ![]() |
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
6.7.2010 17:44:25
Kopre, Patrika bolí už jen to, když pustím strojek na stříhání
))))ale minule už sám vlezl na židli a seděl dobrovolně... ![]() |
|
|
6.7.2010 17:14:51
Tak jsem se právě vynervovala. Stříhala jsem štěpánkovi vlasy a on pořád řval bolí bolí
Přitom si sem jistá, že jsem ho ani jednou nezatahala, natož něco horšího. Až jsem si skoro říkala, jestli děti stříhání vlasů opravdu nebolí, protože jsou citlivější ![]() ![]() ![]() No, v rámci možností máme hotovo, na případné úpravy asi můžu zapomenout, pochybuju, že by na sebe ještě nechal sáhnout ![]() |
|
|
6.7.2010 13:46:36
Iss, moji rodiče ani nevědí, že nějakou bezplenkovku praktikuju
Přitom to zvládám více méně i u nich na návětěvě...a to tam jezdím na 2-3 dny Nemám potřebu někomu nezasvědcenému vysvětlovat, obzvláště pokud třeba znám jeho názory ![]() As čůárním supééér Ono to postupně půjde, hlavně na nic netlačit, nedělat si velké cíle a ono to půjde časem samo ![]() Sven, to je Sára šikulka Máme tu koukám samé šikovné dětičky ![]() |
| Svenja | 34969 |
|
|
6.7.2010 13:39:01
Ahoj všem.
Tak Sára se mi dnes poprvé přetočila na bříško a od té chvíle to dělá pořád a pořád, pak se vzteká, protože to neumí nazpátek, je to prča. Zelenninové a masové příkrmy už začíná jíst líp, z těch prvních se jí zvedal žaludek. Někdo se ptal na reakci po druhé hexavakcíně, tak my byly už na druhé i druhém Prevenaru a nic jí nebylo ani při prvním ani při druhém očkování. |
|
|
6.7.2010 11:52:32
Myško a hladová stolice je tak jak popisuje Nancy, zelená je většinou jen způsob trávení mateřské mlíčka a je to v pořádku, asi měsíc ji měl takovou Štěpánek a přibíral naprosto normálně
![]() |
|
|
6.7.2010 11:47:55
Nancy. určitě je dobrej
Nesmíš ho tolik sledovat A příkrmy teď neřeš, i kdybys třeba se zeleninkou začals, tak to není žádná každodenní nutnost nebo nezbytnost. Pokud třeba pojedete na celodenní výlet, tak prostě bude plně na tvém mlíčku a dostane druhý den...není to žádná věda, jen krmení miminka Štěpánka jsem začala přikrmovat na 6m a týdnu no a v podstatě do 8m byl plně kojený, protože vždy ochutnal max. 2 lžičky a pak plival a nechtěl to...prostě žádná věda ![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
6.7.2010 11:35:34
Myško, zelená stolice není hladová, hladová je tmavě hnědá a smrdí...to nemá, skutečně je to jen ta váha...jiank mi příjde naprosto ok...taky se budu prát jak saň, kdyby mi chtěli dát příkrmy
![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
6.7.2010 11:25:39
mám se objedna někdy po 12. takže bych to viděla až kolem 15.7., právě podle počasí ;-)
a rovnou si kuliferdu nechám zvážit, fakt mi příjde, že to musí být váhama, malý vypadá dobře, hlady neřve a všem se zdá, že přibral..Jestli to fakt tak blbě váží tak poletí z okna ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.