Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
6.7.2010 11:21:30
Peťul, lukášek už to má taky dobrý
Zlepšit se to může, obzvlášť pokud stále masíruješ. Obličejíček jí roste a s tím i slzné cesty mají víc prostoru, každý týden jsou ti naši drobečci viditelně větší. Však snad 70 nebo 80% neprůchodných kanálků se jen díky masáží zrpůchodní růstem samo Třeba máte štěstí, masírovala bych alespoň 3x denně dál, při rýmě častěji...držím pěsti ![]() Nancy, Štěpánek měl na 2. dávku menší reakci než na první, ale znám i děti, které měli na 1. a 2. dávku reakci malou a na 3. dávku nejhorší, takže těžko říct a soudit To vedro tomu každopádně při teplotě nepřidá Kdy jdete? |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
6.7.2010 11:15:52
holky, vy co už máte druhé očkování hexou za sebou, bývá první reakce horší než ty další nebo to bývá stejné?
Mám jít příští týden s malým na očkování a nevím jestli mám řešit počasí. První očkování měl v horku tak mu neudělo moc dobře, říkám si, že u druhé už nemusí být žádné reakce, máte zkušenosti? |
|
|
6.7.2010 11:13:12
Peťul, Štěpánek je zatím dobrej, ťuk ťuk. Jen mu teče rýma, ale stále je bez teploty, chová se normálně, je tedy trochu unavenější, ale nijak se to nezhoršuje. Zítra potřebuju skočit k Dr. kvůli Lukáškovi, tak ho vezmu sebou a počžádám ji, aby mu koukla do krku, poslechla si ho a tak, ale spíš jen pro jistotu, přijde mi OK
![]() ![]() |
|
|
6.7.2010 11:10:25
Peťulko, tak bych to asi opravdu řešila až ti případně nějaký doplatek přijde. Nesahla bych na něj a nejprve zjistila co a jak. Ale snad s tím budou počítat a rovnou z toho odečnout případné dorovnání, protože takovýhlech mamin tam musejí mít celkem dost...
Nebo pokud se ti s tím chce zabývat, zjisti si, která paní tě má na OSSZ nastarosti a pošli ji třeba e-mail, kde to určitě líp promyslíš a naformuluješ než po telefonu A ona by ti mohla odpovědět, jak to bude... |
|
|
6.7.2010 11:00:05
Peťulko, doplatek přijde automaticky. Tobě to dopácí OSSZ nebo úřad práce odbor státní sociální podpory? Pokud ti to doplácí OSSZ, tak bych to neřešila, předpokládám, že si na tom samém úřadě indormace předají, pokud ti to doplácí ÚP odbor SSP, tak bych tam zavolala a zjistila co a jak...
|
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
6.7.2010 10:52:06
ahojte,
Nik všechny měsíce stejné, jen červen snížený ;-) Příjdu o čtyři tisíce,ale lepší než o třicet , tak aspoň tak...![]() Tady už je pěkná kosa, lije jako z konve, no aspoň se pěkně pojede...po jedné vyrážíme z5 do Phy ![]() |
|
|
6.7.2010 9:17:56
Dobré ránko,
Niko, dostanem to doplacené za všechny měsíce kromě června, za červen doplaceno nedostanem, protože to v zákoně špatně formulovli ![]() Kačko, to je šikovná postýlka a koupačka bezva - hned jsou šťastný, když mají společnost, viď? ![]() Štěpánek je stále bez teploty, ťuk ťuk... |
|
|
5.7.2010 23:21:24
Myško, tak ty rukavičky přistehni k nějakému těsnému bodýčku s dlouhým rukávem ...akorát je blbý, že jsou tyhle vedra, to by se ti asi uvařila
A taky hodně asi převlíkáš, když zvrací. Tak jedině vytrvat, neustále sledovat a vyndavat, jinak už mě nic nenapadá. Každopádně to za ten cca týden dřiny stojí.![]() ![]() |
|
|
5.7.2010 23:17:12
Tak jsem sklidila grilovačku, myčka už řádí, vyluxovala jsem komáry, jdu se umýt a lehnout.
Hezké sny všem ![]() |
|
|
5.7.2010 23:05:00
Tak jsme s kamarády grilovali, paráda
![]() Myšičko, už jsme v podstatě dobojovali, občas si prstík do pusy strčí, ale jen když má hlad, nebo chce usnout a já mu nedám dudlík... Odnaučila jsem ho to asi během týdne. Dávala jsem silnější bavlněné rukavičky, z počátku je měl skoro pořád a pořád jsem nad ním stála jak dráb a vymněňovala palec za cokoliv jiného...kousátka, dudlíky - těch jsme vyzkoušeli fakt hodně, než mi jeden typ vzal na milost. Ale vyhrála jsem, ocumlávání celých ručiček neřeším, to je přirozené ![]() Iss, dupka je zadeček? Dej si patrička do klubíčka zádama k sobě, hlavičku cca mezi prsa, nožky chyť za stehýnka a podrž ho nad nočníčkem (jakýmkoliv), Dobře se to dělá v sedě, nočník si postav mezi nohy a dej pozor, aby jsi měla správně lulinku, nejlépe schovanou v nočníčku. Možná se ti bude lépe čůrat do něčeho hlubšího a užšího, než je klasický nočník, obzvláště u kluka. Poohlédni se po nějaké plastové hlubší a vyšší misce u sebe v kuchyni..průměr stačí tak 15-20cm, hloubka taky tak alespoň 20cm Ale když budeš mít širší a větší, tak nevadí.Neposazuju, držím ve vzduchu, ale nočníčku se mi dotýká. Boční držení, jak popisuje Myška, dělám jedině nad umyvadlem, to se s nočníčkem dělá hůř, ale taky by to šlo. V tom případě ho chovám jakoby na předloktí, bokem k sobě a opět nožičky k tělíčku a nočníček přidržím tak, aby měl pokud možno lulánka schovaného... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.