| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 28939  [Dalších 27699 >>]
Lenka a zlatíčka 56804
2.7.2010 13:19:02
Mikulko, šťastnou cestu! Letíte s malou poprvé? Mám několik tipů.... Zkus si kojení rozplánovat tak, abys nakojila při startu. Miminko neví, že má polknout při změně tlaku a pláče, protože ho bolí ouška...je opravdu super vydržet kojit celé prudké stoupání, jak polyká, přirozeně jí odlehnou ouška. Kup si Nasivin a před startem jí kápní do každé nosní dírky kapičku...to taky pomůže k odlehnutí oušek ~;)
No a pokaždé, co jsme letěli, tak když bylo v letadle i jediné volné místo, tak vždy vedle nás = sedačku vedle rodičů s dětmi obsazují poslední (letěli jsme s různými společnostmi)
Stejná pravidla při přistání. Šťastnou cestu ~3~~3~~3~

Summer, když otočnou židli nepozná, tak třeba tu dřevěnou rostoucí vezme na milost ~5~ Spíš ji plánuju tak do té první, druhé třídy. Pak dostanou větší a do té doby se nemusí moc otáče do šuplíků a tak :-)
Jo a doufám, že by si se připojila k našemu malému pražskému srazíku, budu v Praze od 13. asi do 15.7 ~:-D

Myšičko, já taky nakupovala v dětským, ale nějak jsem za posledních pár let vyrostla a bohužel ne do výšky ~t~ Ale boty takhle nakupuju občas pořád...sportovní, trekové. Vejdu se do 37 nebo 38, ale oni tyhle čísla mívají ve výprodeji i v dámském ~j~
Knedlík 99597
2.7.2010 11:29:26
Summer, my monitor neberem, jenom chůvičku na večer, malá bude v ložnici a my asi v obýváku, tak abysme jí slyšeli, kdyby se vzbudila.
Copak v letadle se určitě ráda pochová, jenom aby se trochu vyspala, ona to potřebuje, jinak neni ve svý kůži. Budem jí mít na klíně. Ucpávky mám dyžtak dvě, prso a dudlíka, tak snad to bude fungovat. ~t~ Ona normálně skoro nebrečí, ale kdo ví, jak na ní ty tlaky v letadle budou působit... ~d~ Dobrý by bylo, kdyby vedle nás byla volná sedačka, že by si tam mohla na chvíli lehnout. Třeba ten let v sobotu by nemusel bejt tak plnej, no uvidíme... V náručí nám asi neusne, je taková akční a furt chce cvičit, lehat, sedat, stoupat, no prostě drak. ~t~
Kami, Johanka+Jáchym 71113
2.7.2010 11:27:05
jóóó´, plány na víken jsem chtěla~;) jedeme zítra se známejma a jejich úplně stejně starýma dětma na celodenní výlet vláčkem....čeká nás pěší tůra kolem Sázavy, potom polední siestička, dětem bereme pidistan, aby si přes poledne dáchli, dáme si řízek s chlebem, haha, a pak koupáníčko v řece....už se těším....taky to bude jedinej náš společnej den za celý čtyři dny volna....:-)
Kami, Johanka+Jáchym 71113
2.7.2010 11:24:23
Ahoj kočemky,
jen nakukuju, kymne mi těsto na jahodový knedle....~;)

Summer, ty sis dělala snad poznámky, ne?! Že stíháš na vše reagovat!!!!~R^~;)

Myško, mě zase tak prťavá nepřijdeš~;) Znám i menší~;)~R^ Já nakupovat v dětským, tak mám možná kalhoty jako mini kraťásky~t~

Mikulko, neboj neboj, druhou půlku mozku vykojíš~t~~t~~t~ Mimochodem, budeme mít srazík se Summer, kdybys chtěla přijet~;)

a už nevím co jsem chtěla.....~f~~f~~f~ to jsem celá já....~f~
Knedlík 99597
2.7.2010 10:28:12
Jak se do toho Myško narveš? To jsi teda dobrá, to já bych ty svý dvě mlíkárny do dětskýho trička nenacpala ani náhodou... ~t~
Knedlík 99597
2.7.2010 9:30:08
Ahoj holky, nějak vás nestíhám dočítat, jako obvykle, dneska budu balit, zejtra letíme za tchánovcema do Portugalska, tak to bude asi operace, nechci to vidět. ~e~ Tak nám držte palce, ať se to obejde bez dramat. Asi to na Amálku bude trochu dlouhý, 3,5 hod v letadle a pak 3 hod v autě, a to nepočítám ty prostoje na letišti. No snad to nějak zvládne, holčička naše. ~p~
To je venku pařák už od rána, co? Bych si dala ~v~ ~v~ ~v~ ~t~
Lenka a zlatíčka 56804
2.7.2010 7:24:19
Ahoj Niky, já jsem taky už na nohou cca od 5.15, ale to tu nikdo většinou nebývá, tak nakukuju až teď ~:-D
My se u jídelního stolu taky sejdem málokdy, ale se Štěpánkem spolu u něho jíme pořád, nechci aby chytil manželův rozmar jíst na gauči na koberci apod. Teda nemyslím jíst housku, ale mluvím o hlavních jídlech a jogurtech, páč ty by byly všude ~t~ Za pár měsíců budu kupovat židličku další. No a pak si ji kluci vezmou do pokojíčků k psacímu stolu a tak do 10ti roků jim vydrží ~;)

My za chvilku půjdeme ven, tak do 8 bych chtěla vyrazit, abychom do 10.30 byli doma...
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
2.7.2010 5:13:09
My za chvíli odjíždíme nach Uherské Hradiště (jak psala Aachje~t~), měli jsme vyrazit včera, ale Martin dostal migrénu tak razíme teď aspoň nebude takové horko,.
Občas nakouknu, jinak budu v úterý, tak se mi tady pěkně opatrujte a pozdravujte mimísky~3~

Myško, jestli hledáš něco hodně levnýho tak nevím proč koukáš na net, zajdi k menšinové skupině se šikmýma očima a máš to, a půl roku ti stopro vydrží ~;)
Koralka 56259
1.7.2010 21:52:09
Aha tak nic neuvidíš Myško, http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/guess-i70582l1-glitter/
Nancy, ty tvoje jsou super značka i vzhled~R^
Koralka 56259
1.7.2010 21:50:00
Ahoj,dnes ideální večer na posezení na zahrádce...
Terezko, gratuluju k vysvědčení~R^.
Myško, kupuješ dobré hodinky?
Já mám tyhle (nebo podobné):
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 28939  [Dalších 27699 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.