Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
2.7.2010 13:19:02
Mikulko, šťastnou cestu! Letíte s malou poprvé? Mám několik tipů.... Zkus si kojení rozplánovat tak, abys nakojila při startu. Miminko neví, že má polknout při změně tlaku a pláče, protože ho bolí ouška...je opravdu super vydržet kojit celé prudké stoupání, jak polyká, přirozeně jí odlehnou ouška. Kup si Nasivin a před startem jí kápní do každé nosní dírky kapičku...to taky pomůže k odlehnutí oušek
![]() No a pokaždé, co jsme letěli, tak když bylo v letadle i jediné volné místo, tak vždy vedle nás = sedačku vedle rodičů s dětmi obsazují poslední (letěli jsme s různými společnostmi) Stejná pravidla při přistání. Šťastnou cestu ![]() ![]() ![]() Summer, když otočnou židli nepozná, tak třeba tu dřevěnou rostoucí vezme na milost Spíš ji plánuju tak do té první, druhé třídy. Pak dostanou větší a do té doby se nemusí moc otáče do šuplíků a tak ![]() Jo a doufám, že by si se připojila k našemu malému pražskému srazíku, budu v Praze od 13. asi do 15.7 ![]() Myšičko, já taky nakupovala v dětským, ale nějak jsem za posledních pár let vyrostla a bohužel ne do výšky Ale boty takhle nakupuju občas pořád...sportovní, trekové. Vejdu se do 37 nebo 38, ale oni tyhle čísla mívají ve výprodeji i v dámském ![]() |
| Knedlík | 99597 |
|
|
2.7.2010 11:29:26
Summer, my monitor neberem, jenom chůvičku na večer, malá bude v ložnici a my asi v obýváku, tak abysme jí slyšeli, kdyby se vzbudila.
Copak v letadle se určitě ráda pochová, jenom aby se trochu vyspala, ona to potřebuje, jinak neni ve svý kůži. Budem jí mít na klíně. Ucpávky mám dyžtak dvě, prso a dudlíka, tak snad to bude fungovat. Ona normálně skoro nebrečí, ale kdo ví, jak na ní ty tlaky v letadle budou působit... Dobrý by bylo, kdyby vedle nás byla volná sedačka, že by si tam mohla na chvíli lehnout. Třeba ten let v sobotu by nemusel bejt tak plnej, no uvidíme... V náručí nám asi neusne, je taková akční a furt chce cvičit, lehat, sedat, stoupat, no prostě drak. ![]() |
| Kami, Johanka+Jáchym | 71113 |
|
|
2.7.2010 11:27:05
jóóó´, plány na víken jsem chtěla
jedeme zítra se známejma a jejich úplně stejně starýma dětma na celodenní výlet vláčkem....čeká nás pěší tůra kolem Sázavy, potom polední siestička, dětem bereme pidistan, aby si přes poledne dáchli, dáme si řízek s chlebem, haha, a pak koupáníčko v řece....už se těším....taky to bude jedinej náš společnej den za celý čtyři dny volna....![]() |
| Kami, Johanka+Jáchym | 71113 |
|
|
2.7.2010 11:24:23
Ahoj kočemky,
jen nakukuju, kymne mi těsto na jahodový knedle.... ![]() Summer, ty sis dělala snad poznámky, ne?! Že stíháš na vše reagovat!!!! ![]() ![]() Myško, mě zase tak prťavá nepřijdeš Znám i menší![]() Já nakupovat v dětským, tak mám možná kalhoty jako mini kraťásky![]() Mikulko, neboj neboj, druhou půlku mozku vykojíš ![]() ![]() Mimochodem, budeme mít srazík se Summer, kdybys chtěla přijet![]() a už nevím co jsem chtěla..... ![]() ![]() to jsem celá já....![]() |
| Knedlík | 99597 |
|
|
2.7.2010 10:28:12
Jak se do toho Myško narveš? To jsi teda dobrá, to já bych ty svý dvě mlíkárny do dětskýho trička nenacpala ani náhodou...
![]() |
| Knedlík | 99597 |
|
|
2.7.2010 9:30:08
Ahoj holky, nějak vás nestíhám dočítat, jako obvykle, dneska budu balit, zejtra letíme za tchánovcema do Portugalska, tak to bude asi operace, nechci to vidět.
Tak nám držte palce, ať se to obejde bez dramat. Asi to na Amálku bude trochu dlouhý, 3,5 hod v letadle a pak 3 hod v autě, a to nepočítám ty prostoje na letišti. No snad to nějak zvládne, holčička naše. ![]() To je venku pařák už od rána, co? Bych si dala ![]() |
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
2.7.2010 7:24:19
Ahoj Niky, já jsem taky už na nohou cca od 5.15, ale to tu nikdo většinou nebývá, tak nakukuju až teď
![]() My se u jídelního stolu taky sejdem málokdy, ale se Štěpánkem spolu u něho jíme pořád, nechci aby chytil manželův rozmar jíst na gauči na koberci apod. Teda nemyslím jíst housku, ale mluvím o hlavních jídlech a jogurtech, páč ty by byly všude Za pár měsíců budu kupovat židličku další. No a pak si ji kluci vezmou do pokojíčků k psacímu stolu a tak do 10ti roků jim vydrží ![]() My za chvilku půjdeme ven, tak do 8 bych chtěla vyrazit, abychom do 10.30 byli doma... |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
2.7.2010 5:13:09
My za chvíli odjíždíme nach Uherské Hradiště (jak psala Aachje
), měli jsme vyrazit včera, ale Martin dostal migrénu tak razíme teď aspoň nebude takové horko,.Občas nakouknu, jinak budu v úterý, tak se mi tady pěkně opatrujte a pozdravujte mimísky ![]() Myško, jestli hledáš něco hodně levnýho tak nevím proč koukáš na net, zajdi k menšinové skupině se šikmýma očima a máš to, a půl roku ti stopro vydrží ![]() |
| Koralka | 56259 |
|
|
1.7.2010 21:52:09
Aha tak nic neuvidíš Myško, http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/guess-i70582l1-glitter/
Nancy, ty tvoje jsou super značka i vzhled ![]() |
| Koralka | 56259 |
|
|
1.7.2010 21:50:00
Ahoj,dnes ideální večer na posezení na zahrádce...
Terezko, gratuluju k vysvědčení .Myško, kupuješ dobré hodinky? Já mám tyhle (nebo podobné): |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.