| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 28939  [Dalších 27629 >>]
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
1.7.2010 8:29:01
ahojte kočky, u nás strašná noc
malý jak si chtěl dokázat, že se přetočí z bříška na záda tak tak řádil do tří...a když vytuhnul tak venku začalo vřískat auto a bylo po spánku....mrcasil se celou noc...naštěstí se nepotí a teplo snáší dobře, ale zase si musel něco dokazotvat...potfora~o~
Summer a když se ti otáčí z bříška na záda tak používá u toho kolínka? Fifi si totiž klekne, pak hodí prdelku na stranu, tím pádem ho to převáží a zalehne si ruku a je řev...a přitom už to jednou udělal, ale myslím, že teď zvolil špatnou techniku....jsme díky jeho technice nespali oba~t~~6~

u nás taky musí být režim, dnes se zrovna děsím, bo večer kolem osmé jedeme do UH , aby nebylo takové vedro (nemáme klimu) a tím mu zase ten režim nabouráme....po jednom takovém blbém nabourání mi přestal spát celou noc a začal pít i v noci...přijeli jsme z kamasi v noci, tak jsem mu dala cucnout a on to od té doby chce furt~4~, ale zase nemám problém s prsama~6~
Lenka a zlatíčka 56804
1.7.2010 8:28:45
Summer, šinout po koberci a slintat ~t~~t~~t~~R^

Iss, každé mimčo je jiné. Mezník pro otáčení je cca měsíců, takže v tomhle měsíci +- pár týdnů by to dítko mělo zvládnout. Máte spoustu času. Štěpánek se začal otáčet na 6m a 14ti dnech, plazit na 8m, lézt a sedět na 8m a 14ti dnech a chodit na 12ti měsících a týdnu. S chůzí sezením i lezením celkem dost předehnal většinu dětí, kteří se začali otáčet před ním ~;)
Lukášek je jiný, to je šídlo. V otáčení z bříška na záda mu bráním, ze zad na bříško to taky už párkrát zvládnul, ale spíš náhodně, nedělá to standardně. Jak je na bříšku, tak místo pasení si narve kolínka pod bříško, jde na čtyři a se zarývajícím čumáčkem se plazí...má slabé ručičky, jinak by snad začal lézt ~t~

Myšičko, taky myslím, že jste malé narušily jakýs takých režim. Já jak Lukyho neuložím kolem 19.30, tak s námi okamžitě čumákuje třeba do 10 a pak se musí ke spánku prořvat. Přes den to zatím moc neřeším, ale večír už ten svůj čas má a musím se mu přizpůsobit. Když se třeba jen o hoďku zdržíme venku a jde spát třeba v půl deváté, uspávám ho i hodinu ~Rv
Kami, Johanka+Jáchym 71113
1.7.2010 8:24:41
Ahoj Summer~3~

Je pravda, že Johanka byla asi vyjímka, s tou jsem mohla kdykoliv a kamkoliv...prostě jsem jí pak klidně ve spánku přebalila, převlekla a chrupkala dál...Jáchymek je holt citlivější~t~ Chlap, no, co si budem povídat~t~ na toho když šáhnu, tak je hned vzhůru, nedej bože, kdybych ho chtěla převlíkat, to bych měla tak na dvě hodinky o zábavu postaráno~t~
1.7.2010 8:10:48
otáčení na bříško - Jáchymek se asi 3x otočil úplně sám a od tý doby s tím nějak otálí, tak nevím....čekám....~d~ Jinak je ale pohyblivej dost~t~
1.7.2010 8:09:24
Dobré raníčko~3~

Pe´tulko máš pravdu s tím režimem....už to nejsou miminečka, který usnou vždy a všude... potřebujou svůj klid, svoje známé postředí.... Jáchymek to má úplně přesně tak...navíc jakmile mu přeruším jeho dopolední spánek, mám vystaráno až do večera...prostě opravdu si vytvořil tn svůj režímek a přes to nejede vlak....Paličák jeden~t~ Ale když na jeho režim přistoupím, je to zlatíčko nejzlatější~s~~s~~s~

taky trochu zaprovokuju, páč bázény máme na zahradě dokonce dva~y~~;)~6~ Naši mají velikej kopanej a já koupila dětskám nafukovací až budem bydlet, jenže nebydlíme, tak ho mají u našich ~t~nicméně kdybychom neměli žádnej, bylo by to fuk, páč Johanka se nějakl blokla a ne a nr tam skočit~e~~a~~d~
Koralka 56259
30.6.2010 23:14:00
Jdu taky spát~3~
Koralka 56259
30.6.2010 23:04:48
Kačko, Anička je šikulka, a jsou krásný s Kubíčkem v těch pruhovaných tričkách ~g~ Jenýsek se posunuje dozadu a doboku po zádech, odráží se nohama.
Koralka 56259
30.6.2010 23:01:21
Holky, co děláte s prckma v tom děsném vedru? My byli dnes celé odpol u vody, leželi jsme ve stínu a tak to bylo fajn, ale cesta tam byla na uvaření, malej byl zpocenej jak myš.
Koralka 56259
30.6.2010 22:58:43
Díky za info, 7 kg, to je hrozný, ale dobře to dopadlo...
Koralka 56259
30.6.2010 22:57:04
Zdravím~3~ Nemám šanci dočíst, jen posledních pár příspěvků..
Nancy, to je Fífa šikovnej, že se plazí~R^~R^~R^
Náš malej nechce na bříšku být, jak ho položím na bříško, otočí se na záda a je po pasení. Takže logicky se ze zad na bříško neotočí, jelikož tam ho to neba~d~
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 28939  [Dalších 27629 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.