| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 28939  [Dalších 27589 >>]
Lenka a zlatíčka 56804
30.6.2010 8:52:19
Lukýnek už vstal, tak jdeme ven, beztak už všechny drandíte na procházce či nákupech, dokud je snesitelně, že? ~t~

Taky musím zajet koupit náplň do elektrických odpuzovačů komárů, aby nás nesežraly za živa a nutně potřebuju nové žiletky, nemám ráda tupé a ta moje už je a já nemám náhradní náplně. Tak jsem se na dnešek nemohla vyhladit. brrr ~j~
~3~~3~
Lenka a zlatíčka 56804
30.6.2010 8:37:38
Peťulko, je fajn, že se děti mají u babičky alespoň dobře ~R^

Venku je teď tááák krásně ~:-D Už jsem vyprala a pověsila prádlo, Lukášek stále spinká a Štěpánek se houpe v houpačce...my než se tímhle tempem vykopem na procházku, tak tam bude výheň jak v pekle ~t~

Holky je tu někdo zkušenější s dětskými vozíky za kolo? Mám domluveno přes jedny známé, že bych si půjčila Croozer s novorozeneckou vložkou a jela s kamarády na 3 dny na kolo...jenže teď mě napadlo. Mám pro Štěpánka nejmenší přilbu, co se kupuje a používali jsme ji cca od jeho 10ti měsíců. Myslím, že v té době začala Štěpánkovi sedět velikostně. Na Lukáškovi si ji nedovedu představit, byla by mu obrovská, menší se nevyrábí...tak jak se to vlastně řeší do těch vozíků, protože přilba přeci být musí i ve vozíku s novorozeneckou vložkou, jenže menší než máme se nesežene ~d~
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
30.6.2010 7:56:59
Kopre, jsem na tom stejně, malý mě v noci dvakrát budil na kojení a aby mi to nebylo líto tak o půl sedmé zase...., ale jen ať pěkně bumbá~6~, jsem se s ním zase vážila a už je mi to jasné v čem je zakopaný pes, minule jsem ho vážila po kajdění(kajdí jednou za tři dny) a dnes má být ten třetí den...a hned měl o třista gramů víc~t~~y~...zítra to zase spadne, ale neva....~6~

Petříku držím palce u Šimonka, myslíš, že ho zase fotřík nacpe k babičce??? A je u té babičky aspoň spokojený? A Kačka se ti příjde taky pochlubit?
Lenka a zlatíčka 56804
30.6.2010 7:45:52
Peťulko, tak držím pěsti, aby tě výzo nejlépe potěšilo ~:-D Ona trocha adrenalinu po ránu umí pěkně nabudit tělo ~t~

Já taky neposazuju vůbec, ani na klíně ne. V autosedačce se mi pobyt moc nelíbí. Obzvláště připoutaná v autě mi přijde, že je v ní mimčo hodně v sedu, když ji vezu na kočárku, tak je víc naležato a to už je v pohodě :-)
Lenka a zlatíčka 56804
30.6.2010 7:43:02
Dobré ráno, já jsem po ránu jak praštěná palicí, to vstávání v 5 mi nedělá dobře ~a~ Už bych pomalu mohla jíst oběd a jít zase spát ~t~ Lukášek už spí, Štěpánek si začal stavět s kostkama. Za chvilku bych chtěla vyrazit na nákup, ať pak nemusíme v tom vedru

Já zívám, že za chvilku asi spolknu i notebook ~j~
Vopička 80112
30.6.2010 0:22:30
Tere, ty máš sladký dětičky ~m~ A tobě to mooc sluší. Vypadáš krásně :-)

Kačko, Anička jakoby z oka vypadla Kubíkovi a Kubík tobě. Tzn jste všichni přes kopírák :-D Piráti jsou super :-)

Ad sezení: a to se ani nesmí posadit a podpírat hlavičku i zádíčka? Občas ho tak na chvilku beru. Sedí mi na klíně a zádama i hlavou se opírá o moje břicho. Jsem myslela, že to je podobný, jako třeba v autosedačce, akorát trochu ostřejší úhel ~e~ Když jemu se tak líbí, má větší rozhled na svět ~n~

Nancy, Fífa je velikostí úměrný svýmu věku a kukuč má možná i vyspělejší, tak se nenech rozhodit :-)

Kristýnka je malinká, ale u holčiček to nevadí. Co je malý, to je hezký :-) Je jinak zdravá, tak co.

Iss, ty zlobivko jedna :-) My jen chceme, abys byla šťastná a chceme ti pomoct. Tohle s těma penězma nás napadlo a přišlo nám to jako dobrý nápad. Za každou cenu ti penízky ale nutit nemůžeme. Co by ti teda udělalo radost?

Achje, to se ale snad vážně nesmí dát známku na vízo jen z jedný známky. Navíc zhoršení o 3 stupně. Myslím, že si můžeš stěžovat a že by ji měli znova přezkoušet. A nemuč Kačku celý prázdniny doma. Jestli měla minulý pololetí dvojku, tak blbá není a učit se umí. Sama asi dobře víš, jak snadno se přihodí nějaká pětka. To ještě neznamená, že se na to úplně vyflákla. Jen neměla možnost si to opravit. Tohle je opravdu chyba učitelky a ne Kačky. Z jedné známky se přece nedá soudit.
29.6.2010 22:34:38
Iss a to je přesně ono....byla by to "očistná kůra", ale fakt mám pocit, že tě tlačíme, kde být nechceš....
taky jdu do hajan...holky brou brou...~x~
29.6.2010 22:32:27
Fifi taky~e~, tak ono to asi bude normální, že?
Lenka a zlatíčka 56804
29.6.2010 22:31:58
Iss, právě že bys měla čas přemýšlet. A jen tak mimochodem, vlakem se s miminkem cestuje moc hezky ~;) nech si to ješt projít hlavou ~6~

Kačko, super fotky a výborný dárky ~R^~:-D

Nancy, neposazuj, nepodporuj ~;) A pokud cvičíš bříško Fífy přitahováním do sedu = malý se tě chytí za prst a přitahne se sám ručičkama, tak jen do 45 stupňů, víc ho nenechej, ale do těch 45 stupňů je to výborné cvičení, které nám doporučila i rehabilitační sestra při Štěpánkovi :-)

Holky dobrou, jse si naplánovala, že zkusím zajít na zumbu, tak jsem zvědavá, jak a kdy udám 2 děti, abych mohla vyrazit ~t~

~h~~3~
29.6.2010 22:29:04
Iss, člověk někdy samotu potřebuje, aby mohl přemýšlet...neboj se jí...~s~
..začínám z toho, ale mít pocit, že tě někam tlačíme a to nechci...fakt to myslíme dobře...
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 28939  [Dalších 27589 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.