Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vopička | 80112 |
|
|
20.7.2010 14:29:51
Mě taky začaly padat vlasy. Je to hormonama. Prý se to časem upraví a vlasy bydeš mít jako dřív. Ale vitamíny určitě nejsou na škody. Neboj, plešatá nebudeš
![]() |
| Jana Buřič | 106614 |
|
|
20.7.2010 14:03:32
Ahoj holky,
chci se zeptat,zda je to normální.Hooodně mi padají vlasy,že už se mi dělají i kouty .Pokaždé když se češu,ze mě padají kusance...musím se časet nad vanou.Plně kojím.Myslíte,že to přejde,nebo mám radši zajít k mudr??Beru i nějaké vitamíny.Kamarádka mi sic říkala,že to přejde,ale že by to padalo v tak velkém množství????Úplně se děsím toho,že mi na hlavě nic nezbyde.A to jsem měla vždy husté,vlnité vlasy...a teď prd ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
20.7.2010 10:00:32
Chtěla jsem se k vám připojit na tu druhou diskuzi, i jsem psala Kačce o přítele, ale teď se tam nemůžu dostat. Mají tam nějakou chybu. Jak je to s tím přítelem? Když mě schválí, tak už tam rovnou budu moct, nebo mi nejdřív přijde nějaké heslo na mail?
Dneska jdeme na kontrolu po 3 měsících, tak jsem zvědava, kolik ten náš "prcek" váží ![]() |
| T+3+// | 54638 |
|
|
19.7.2010 22:22:00
Já chtěla taky očkovat sama na ty Rotaviry,ale také jsem slyšela spíše samé negativní reakce,takže jsem se na to vykašlala.
|
| Lucupir & Mary 26/03/10 | 100503 |
|
|
18.7.2010 20:48:38
Ahojte. moc vás zdravím...chtěla bych se též nějak zapojit do vaší diskuze. Mám dcerunku která se mi narodila koncem března
Při té příležitosti bych se Vás ráda optala na očkování na Rotaviry..pořád se nějak nedokážu rozhoupat. Myslíte že je to opravdu potřeba? Děkuji za odpověď Přeji krásný zbytek neděle ![]() |
| JessB. | 98932 |
|
|
17.7.2010 20:31:35
Ahoj, teda ono skoro neni ani koho zdravit koukam. Teda holky, to jste myslely vazne ze emigrujete z rodiny? No tak to me mrzi, konecne jsme doma (diky horku) a tady nikdo....chtela jsem se zeptat na neco ohledne reakci po ockovani, ale asi to nema cenu, nikdo by neodpovedel. No skoda, protoze jedna z fajn veci na tehle diskuzi byla, ze kdyz clovek potreboval poradit tak se mu hned dostalo odpovedi....no nic, tak se mejte
![]() |
| Jitka + 3 děti | 42500 |
|
|
17.7.2010 14:18:34
ahoj všem při sobotě
dneska máme doma na padnutí a potíme se ve vlastním potu - máme doma 29 stupňů a venku ani nemluvím - tam je hic fakt hrůza - jsem zvědavá jestli příjdou nějaké bouřky a zaprší a zlepší to vzduch. no a mohlo by se ochladit. Manžel dělá zahrádku - chudákovi to vůbec nazávidím - vyrovnává povrch hlínu a zasívá trávu - ale až to bude hotový tak to bude suprový. no a pochlubím se pár fotečkama jak pokračujeme s upravováním zahrádky takto to vypadalo v říjnu 2009 ![]() ![]() a tady fotky z dneška (červenec 2010) ![]() ![]() a bazén :o) ![]() a pár skalniček a stromků... (červen 2010) ![]() |
| JessB. | 98932 |
|
|
16.7.2010 18:11:35
Tere, do Podebrad se chystam na vylet, ale v techlech parnech to fakt nejde - treba srpen uz bude lepsi
) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.