Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JessB. | 98932 |
|
|
14.7.2010 11:31:51
Knedlí, no my to máme právě naopak - doma je díky klimatizaci výborně a když ho vezmu ven, tak si připadám, že mu tím ubližuju
(ne doslova, ale i mě tam není dobře natož jemu ) |
| Knedlík | 99597 |
|
|
14.7.2010 11:29:59
Čau Jess, my normálně chodíme, třeba jenom v plence nebo v lehkým body, ono u nás doma je vedro stejnak, tak venku aspoň trošku fouká... Přes poledne nechodíme, ale po tý 3 hodině už třeba jo.
|
| JessB. | 98932 |
|
|
14.7.2010 11:27:03
Ahoj holky,
jak v těhlech vedrech zvládáte procházky s kočárkem - chodíte nebo ne? Ráno vstáváme tak na půl devátou a to už bylo třeba skoro 30C, večer kolem šesté je taky pořád tak 30C....přes den jsme doma, máme klimu, takže je nám tu fakt dobře, jen si říkám jestli je to špatně že malého nevezmu ani ven?? Většinou se snažím třeba obden aby byl chvilku venku, ale říkám si co je horší - pařit ho venku nebo být doma? Jen podotýkám, že na procházku tu není pomalu kam jít aby to bylo ve stínu - to ho můžu max. zaparkovat pod strom na zahradě, jenže tam zas neusne když kočár stojí :-( Jak to máte vy?? |
| Knedlík | 99597 |
|
|
14.7.2010 11:21:29
Čauký, od nás taky vše nejlepší Karolínce, hlavně, ať je zdravá a hezky roste a moc nezlobí maminku!
![]() To je zase vedro, co, jsem včera večír žehlila, jsem se na to měla vykašlat, byla jsem spařená jak vrata od chlíva. ![]() |
| Anicol | 108690 |
|
|
14.7.2010 11:20:18
Tak jsme tu z5. Cestování jsme zvládli perfektně i v tomhle vedru. Vladánek prospal jak cestu z Chomutova do Prahy, tak i z Prahy do Brna, tam se mu nelíbilo skoro hodinově čekání, ale nakrmili jsme a byl klid.Jeli jsme vlakem. Cestou z nádraží domů ztratil dudlík, to jsem mu ho chtěla nechat do krabičky vzpomínek. Ale naštěstí jsme od kamarádky dva dny před tím dostali jiný.
V Chomutově to bylo bezva. Udělali jsme si výletna Horní hrad, kde jsme přespali. Sice to bylo v místnosti, ale za bojových podmínek ve fusaku a spacácích. Dítě i muž spali krásně, ale já byla pořád vzhůru. Pokud je tu někdo ze západu doporučuju výlet tam. www.hornihrad.cz No a přímo u mamči doma, jsme se taky měli dobře. Hned po příjezdu mi bylo zabaveno dítě. To byla pohoda. Za pár dní to ale pominulo, všivhni se malého nabažili a mě dovolená skončila Vladánek si babičku pamatoval, teda asi a na tetku se pořád smál. Strejda dělal, že jako nic, ale tu chvilku co mi ho hlídal na dece, vypadali oba spokojeně. Byli jsme neustále venku s kamarádama a dokonce i s kamarádem o trochu mladším než náš prcek. Kámoška má tří měsíčního chlapečka. Navštívili jsme Kamenčák.Manžel tam nikdy nebyl. klukovi jsem v něm vymáchala nožičky a kdybych se nebála, že se po tom osype, vycákala bych ho celého. Má některá z vás zkušenosti s venkovním koupání?A jak zvládáte ty horka? Mě malej občas pláče pak je mu ještě větší hic, takže pláče víc, no začarovanej kruh. Večer neusíná moc dobře a to má na sobě jen plínečku. Přes den ho mám úplně nahatýho, jen pře krytýho plínkou, kvůli průvanu a občasnému vodotrysku, ale co je nahý, tak čůrá méně než s plínkou. Pro zatím se loučím synek usnul a já musím zadělat na chleba, jinak zítra není co k snídani. |
| Koralka | 56259 |
|
|
14.7.2010 11:19:16
Sršni, my máme vlastně stejně staré ratolesti, o jeden den.
Stromovkářky, a ušly jste i něco??? nebo jste seděly na dece ![]() Tak jsem dala do deníčku na sebe kontakt!!!! kdybyste neco plánovaly na prvních 14 dní v srpnu, ráda se přidám, budu sama domá . |
| sršňák | 99467 |
|
|
14.7.2010 10:57:39
Tak jsem do deníčku uložila pár aktuálních sršních foteček + můj email (když bude další srázek, tak mi určo chodte echo). Moc ráda se zúčastním ...
Bohužel se na net nedostanu často :-( k. |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
14.7.2010 10:26:15
Myško nemáš pravdu a děláš blbost, že si lajzneš nedávat vitamín D...podává se, protože tohle z tvého mlíka nedostane...buď s ní buď na přímém slunku (což je taky hloupost) nebo do ní cpi rybí tuk, ale vitamín D, jedna kapka denně je to to nejmenší...
Já jsem to konzultovala s odborníkama a fakt je, že mimina ho z mlíka nedostanou..jasně může žít bez toho, ale nebude ho mít dostatek ![]() |
| Svenja | 34969 |
|
|
14.7.2010 10:15:47
Budu v nem vozit malou holky, az me nebude bavit, tak ho prodam. Dneska si pro nej jedu do Pardubic.
|
| sršňák | 99467 |
|
|
14.7.2010 10:14:52
Ahoj holky,
tak jsem se sem po dlouhé době dostala a koukám, že jste měli obří strázek !! Teda vás se tam sešlo ... Jak přežíváte vedra ? Koukám, že někteří už osvěžují prcky v bazénku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.