Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Knedlík | 99597 |
|
|
13.7.2010 13:25:56
Holky já se z vás picnu, mě už bolí břicho od smíchu a budim si dítě.
Jo a obřezaný mi taky přijdou hezčí. ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
13.7.2010 13:25:44
Hehe peťul, vy jste na zajíčky? I když co my víme za dvacet let, že? Sice jednou nohou v hrobě, ale chlapi našeho věku, už tam třeba budou oběma
Oběma třema ![]() ![]() ![]() Peťulko, vy jste šikulky! ![]() ![]() ![]() Tobík se taky chce otáčet, ale zatím mu to nejde. Má těžší zadeček. Tak si aspon otočí trup a hlavu ještě zakloní a takhle i spí. Není to moc dobrá poloha. A vzteká se, že mu to nejde, se přetočit. HOlčičky jsou holt šikovnější ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
13.7.2010 13:18:57
Jo to jo. V celkový narkoze, ale stejně. Až to přijde k sobě :-( Chtěla bych to do roka. Čím dřív, tím líp.
Tobík nějak poslední dobou málo jí. Občas ho musím i přemlouvat. Prsa už mám zas napěchvaný a nikdo to neodsává. Odstříkávat nechci, aby se mi tolik netvořilo. Že by držel dietu? ![]() |
| Koralka | 56259 |
|
|
13.7.2010 13:13:28
Aachje, to je Zopa Jumper, je skoro stejný jako Chicco Multiway.
Vopičko a kdy se obřezává???? Co se týká kvality, tak si to moc nepamatuju (jako že je to dávný zážitek). |
| Vopička | 80112 |
|
|
13.7.2010 13:09:48
Kačko, Korálko, hezké kočárky
![]() Já už asi budu muset Tobíka taky brzo dát do sporťáku, protože se mi do korbičky nevejde. Když napne nožičky, tak už si je opírá o stranu a občas hází nožičky ven. Obřík jeden. |
| Vopička | 80112 |
|
|
13.7.2010 13:04:45
Achje, tak jestli ty jsi brečela při očkování, nevím, co já budu dělat při obřízce
![]() Duševně se na to připravuju od jeho narození, ale bojím, bojím. To bude horší, než kdyby řezali mě, to bych vydržela, ale u něj, to budu asi brečet hrozně. Ale v hlavě to mám srovnaný, že obřezávat chceme. Přijde mi to praktičtější, hygieničtější i hezčí. Mám srovnání sexu s obřezaným a neobřezaným a ty obřezaný jsou mnooohem lepčí ![]() ![]() |
| Koralka | 56259 |
|
|
13.7.2010 12:58:33
Aachje, v tom vedru chuďátko malá naočkovaná
.My jsme se očkovali 2.7. to bylo taky vedro a malej byl pak celý víkend rozhozený, měl teplotu a plakal a nechtěl vůbec pít, bylo mi ho moc líto . Dávala jsem Nurofen, po něm aspoň spal. Ale dr. říkala, že se má dávat až nad 38 teploty, jinak se blbě tvoří protilátky. |
| Knedlík | 99597 |
|
|
13.7.2010 12:56:24
Achje, co blbneš, oni na to hned zapomenou, ty jsi truhlík!
Snad nebude mít teplotu, ještě v tomhle vedru.... My jdem v pátek, jsem na ní taky zvědavá. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.