| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 28939  [Dalších 28389 >>]
Knedlík 99597
13.7.2010 10:05:51
Tý jo Péťo, tak to je maso, výživná noc koukám. ~a~ A už je jí dobře?
Summer, neboj se toho, ona bude určitě spinkat, minimálně po ránu, no a ten zbytek překlepete, třeba vás příjemně překvapí a bude hodná celou cestu. ~;) Hlavně, aby nebylo moc vedro, nebo máte klimatizaci? My jí v autě měli, ale pouštěli jí jen tak opatrně, neni to nic dobrýho pro nás, natož pro miminka, že jo... ale v těch vedrech se hodila, když bylo třeba auto rozpálený.
Knedlík 99597
13.7.2010 9:51:53
Niko dík, jsem z ní taky unešená, že. ~t~
Knedlík 99597
13.7.2010 9:51:27
Myško, Amálka taky zvedá prdelku, podle mě už se jakoby snaží plazit. Jinak bych jí asi taky nebudila. Jéééé, co já bych za to dala, kdyby mi spala celou noc. ~;)
Knedlík 99597
13.7.2010 9:40:38
Čau holkýýý, vy jste ukecaný, to je děs s váma, dočítat to po tejdnu všechno nebudu! ~y~
My jsme se včera vrátili z Portugalska a musim říct, že Amálka je naše kočička, cestu i pobyt zvládla naprosto v pohodě, až se nám tomu nechtělo vůbec věřit, neb jsme z toho měli přirozeně trochu strach. Cestou tam jsem jí při odletu i příletu kojila, takže ouška dobrý, cesta trvá něco přes 3 hodiny, tak to akorát vyšlo. Byla vedle nás volná sedačka, tak jsem jí tam položila a asi půl hodiny si schrupla. V autě pak spala celou cestu, tak jsme ani nezastavovali a ty 2,5 hod dali na jeden zátah. Doma jsme jí akorát přebalili a nakojili a šla hned do postýlky. V pondělí pak bylo docela horko, tak byla trochu mrzutá, ale jinak ona už je na ty vedra zvyklá tady z ČR, že, takže to zvládala celkem dobře. Ráno jsme dokonce párkrát byli na pláži, kde to většinou na ručníku prospala, no je na to ještě malá. ~;) Tchýni pak za odměnu pokadila zánovní květinový přehoz na posteli a dostřelila až na luxusní kobereček před postelí, ale tchýně to vzala sportovně. ~t~ Cestou zpět jsme očekávali drama, protože jsme vstávali v 5 a museli jí přetrhnout spaní, ale ona je po ránu vždycky hrozně radostná, tak jí to ani nevadilo. Při odletu jsem jí zase kojila, během čehož si nakadila až mezi lopatky, takže jsem jí musela jít na záchod celou umejt, přebalit a převlíknout, no nemohla si vybrat lepší dobu. ~j~ Sedačka tentokrát volná nebyla, ale usnula na mě a spala přes hodinu, takže jsem byla pak celá rozlámaná, jak jsem se nemohla moc hejbat. Po probuzení poblila celý letadlo, ale to se tak nějak očekávalo. ~t~ Při příletu jsem jí zase kojila, pak ještě hodila jednu šavli na zem v tom tunelu, co vede od letadla na letiště, no a to bylo asi vše zajímavé, co se cestou událo. :-) Prostě je skvělá, vůbec nebrečela, asi je cestovatelka po rodičích. ~R^ Tak, jsem se vám musela pochlubit, jak jsme to pěkně zvládli. ~y~ Jinak tady taky umírám vedrem, uffff... ~d~
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
13.7.2010 9:12:19
jj po odečtu...ale popravdě malý by teď měl po odečtu 37,5 a příjde mi horký...~d~ tož já nevím, ale říkala to~d~

Summer od září kluci začnou chodit do slané vody~R^
13.7.2010 8:39:08
Niky , mně říkala doktorka, že děti mají běžně 37,5 tak to by nebylo o tolik víc...jako, že je to jejich normáln teplota, že zvýšená se bere až kolem těch 38~d~
13.7.2010 8:31:05
ahojte , holky vás dočíst to je nářez...ahoooj summer~s~, jsem se pobavila vaší diskuzi..
Iss, malý dělá taky mosty asi tři týdny, strašně ho to ba a taky se chci furt sedat jako Kačí Anička, ale dělá u toho hrozný obličeje....to mu musím rozmluvit, to není dobrý~a~~t~~t~

jo a my máme horečku z očkování a plavat se nejde~n~~n~~n~~n~, Lete mi slíbila, že to aspoň odkouká a naučí mě taky správně topit miminka~t~~t~ bazének je na balkoně tak můžeme zítra začít~6~
tady je dnes úžasných 23°C konečně, už jsem začala mít přehřátý mozek~Rv
Vopička 80112
13.7.2010 1:16:18
Dočteno. Vykoupáno, nakrmeno. Reagovat nějak nemám na co, ale souhlasím s tím, že diskuze je jak telenovela :-)
Dobrou noc.

A Vám, dobré ráno :-)
Svenja 34969
12.7.2010 23:45:28
Já neporadím Vopi, já měla vždy jen HA.
Vopička 80112
12.7.2010 23:43:57
Jsme domááá! A jdu dočítat. Tobík spí. Usnul ve svou obvyklou hodinu kolem desátý večer. Sice v kočárku, ale to mu nevadí. Na mytí ho teď budit nebudu. Počkám, až se vzbudí ve dvě na kojení. Do tý doby ještě asi spát nebudu, páč budu dočítat diskuzi a brousit na netu ~j~
Dneska jsme byli celý den venku. Nejdřív na gyndě a pak dělat nehtíky v salonu. Těhotná pravděpodobně nejsem, ale na sto pro mi to říct nemůže, protože nemá vnitřní utz. Vnějším by se to spolehlivě potvrdilo za 14 dní. V tu dobu tam ale stejně půjdu, protože chci zavést tělísko. Teda on mi to doporučil, jako nejvhodnější. Já jsem z toho trochu rozpačitá. Nefunguje to náhodou tak, že brání uhnízdění vajíčka tzn zabíjí miminka? To bych nechtěla. S jakou antikoncepcí máte nejlepší zkušenost?

Jdu dočítat...
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 28939  [Dalších 28389 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.