Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
12.7.2010 21:59:25
Zrovna se tu stydím.
Holky já když vás čtu, tak si říkám, že mám obrovské štěstí...hodného manžela, zdravé děti, domeček...Máme krásný život, nejsem zdaleka tak ošlehaná životem, jako některé z vás ![]() Peťulko, ty jsi teda kočka ![]() ![]() Nancy, první dobrá zpráva!!!! Dle informací z lékařské poradny jsou neštovice infekční 24-48 hodin před výsevem a to jsme se s chlapečkem neviděli Viděli jsme se s ním naposledy myslím ve středu, protože ve čtvrtek kluci odjížděli, pupínky má ode dneška, takže když nepočítám dnešek, tak byl infekční v sobotu a v neděli a to máme ještě rezervu Zítra ještě zavolám Dr. |
| Svenja | 34969 |
|
|
12.7.2010 21:54:53
Ty bláho Péto, krásná fotka, to já na starých fotkách vypadám jak debil, možná že ted vypadám fakt líp, heč.
![]() Co je s Kopre????? Hele vy tajnůstkářky, třeba bych taky někam sjela!!! Mikea jsem dnes odvezla k babičče a víkend je u táty. Iss, písla jsem tý paní, jsem nahlodaná moc a moc a asi dotoho půjdu. Jsem zvědavá,co napíše. |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
12.7.2010 21:50:29
Kopretinky návštěva v ohrožení
![]() a já se tak těšilááá![]() Petí a kde ses nechala fotit? Tam kde my? ![]() Moc ti přeju, aby Kačka zůstala na pořád, ať máš ty svoje broučky pořád u sebe ![]() |
|
|
12.7.2010 21:46:55
Jé Péti, tak to použiju před manželem, jedno hezčí kilo než druhé, to se mi líbí
![]() ![]() Sven, souhlasím s Péťou...jsi fajn a silná osobnost ![]() Mám zprávu od Vopičky, byla u gyndaře a prej je děloha zvětšená, ale nic nevidí..takže ASI těhotná není, uvidí za 14 dnů..ještě si koupí test a dá vědět |
| Svenja | 34969 |
|
|
12.7.2010 21:05:24
Tak nevím, jestli mám něco napsat nebo radši ani ne. Je mi nějak z ničeho nic smutno, docela jsem se doma rozčílila a byla jsem v ráži a teď bulím, protože jsem si přečetla tady.
To že si Myško psala o Sáře, to bylo evidentní. Mě to nevadí a ani bych se nad tím nepozastavovala, kdyby tam nebyl ten smajlík. Nevím, možná bazíruju na detailech a blbostech, ale praštil mě do očí hned a dotklo se mě to. Připadá Ti Sára jako nějaký mimozemšťan?????!!!! Pak si přečtu, co psala Péťa, že jsi psala ty, že jestli pojedeš se mnou.... Nevím o čem tam byla řeč, ani to dohledávat nebudu, asi jsem v tý záplavě těch tvých smajlíků špatně četla, třeba to byla něco dobrýho, já nevím, ale cítím se z toho mizerně. Nechápu, co má minulý vztah Achje s tvým dětstvím??? Její minulý vztah byl nedávno a tvoje dětství už dávno. A i kdyby ne, tak tě tvoje pochroumaný dětství neopravňuje k tomu být nasraná neustále na celý svět!!! Právě naopak!!!!!! Jsem vděčná za to, že se mi daří teď lépe než dřív. Pokud chceš vidět opravdovou bídu a lidskou beznaděj, pošlu ti fotky z jednoho dětského domova v Keni, děti které jsou nakažené AIDS. A ani z těch fotek neucítíš to, jak berou ten život jaký je, i když stojí za velký vyliž prdel. Chceš podat dítěti ruku a ono tě nejdřív upozorní, že má AIDS, abyses mohla rozhodnout, jestli ruku podáš či ne. Byla jsem tam a viděla a plakala, moc a moc. A ty si stěžuješ, že dělníci rámusí!!! Jak moc je tohle zdegenerovaný!!! Můžu ti říct, mám nebo nemám, pořád jsem zůstala stejná, když si koupím tričko v sekáči za stovku nebo za dva litry o oboje se starám se stejnou péčí, vážím si věcí, vážím si lidské práce a úsilí a dobrých lidí, naučila jsem se pokoře, radovat z maličkostí a pomáhat tam kde je potřeba. A to jak se Achje po těch všech hrůzách vzpamatovala, klobouk dolů. A z toho je dobré si vzít příklad, život jde dál a nesere se s nikým, proto je dobrý se obrnit co nejrychleji a žít a žít, ne přežívat a i když nám toho život nabízí míň než ostatním, tak těžit i z toho mála. Skončila jsem a dál na tohle téma nediskutuji Myško. Jo a jen tak MMCH, já FB nepoužívám. |
|
|
12.7.2010 20:58:31
Kopre, chápu, že postavu řešíš..já to dělala před osmi lety taky, když jsem během jednoho roku přibrala 15kg...strašné a nešlo s tím nic dělat, bojovala jsem tři roky a pak jsem se začala brát taková..nevím jestli je to dobře, ale jsem spokojenější a na lidi i líp působím...před tím jsem byla jeden velký mindrák
![]() NJ, ale pokud se cítíš nespokojená tak to dáš dolů , ty na to máš![]() |
|
|
12.7.2010 20:55:44
Kopré, to je zase pozdě...tož jak to je...
ideálně kdybys byla do dvanácti v Pze, jela klimatizovaným vlakem a nikde dlouho nestála...co z toho vyplývá? |
|
|
12.7.2010 20:27:20
Niko, já se teda přiznám, že postavu řeším. Tomáš je sportovec, pořád vypadá dobře, atraktivně...teda mně stále vizáží přitahuje. No a vím, že jeho typ je trochu můj opak. Štíhlé, menší prsa, tmavovlásky...Chci být pro něho taky atraktivní a to s těma kilečkama nahoře si moc nepřipadám
![]() Přiznám se ale, že nejvíc se stydím za křečák na lýtku. Nevím co s ním, ten v plavkách asi řeším nejvíc Udělal se mi mrcha v těhotenství se Štěpulou a v tomhle těhu se zvtšil a zošklivěl ![]() |
| JessB. | 98932 |
|
|
12.7.2010 20:12:51
Achje, držím Kačce palce - tlak může být jednou dobrý jednou špatný, taky to tak mám, a nic to neni .... dobré je, že arytmie nemá
![]() |
|
|
12.7.2010 20:04:53
Aachje, Kačce držím pěsti, je to zdravá, silná holka
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.