Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
12.7.2010 18:28:52
aachje , v bytě 30 °C a já mám husí kůži...
říkám si, že jsem v minulém životě musela špatně dopadnout v autě... mám z řízení hrůzu a bojím se jako spolujezdec, bojím se i o všechny okolo...každá cesta někam je pro mě děs...bohužel to asi trošku přenáším na Martina, naštěstí je výborný řidič, ale tím mým bržděním nohou na straně spolujezdce bych za chvilku vystresovala i koně ...(trošku mi to připomíná sluníčko Summer a její let letadlem ) |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
12.7.2010 17:48:51
Jasně, lyžovat
![]() A frčím pryč, ![]() ![]() ![]() |
|
|
12.7.2010 17:46:00
Myško, já už se k tomu vyjadřovat nebudu, co jsem chtěla ti říct - napsat, jsem napsala..
Veru,to jste šikovní ,tak malá měl první dobrodružství...do Harrachova jedete lyžovat?![]() Tygr mi konečně usnul tak jdu něco dělat ![]() |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
12.7.2010 17:30:06
Ahojky, jdu vás v rychlosti pozdravit, balím se akorát na cestu do Harrachova, jedu za dětmi ze osuboru na tábor, tak se moc těším, snad to zvládneme. V sobotu jsme byli na jednom srazíku a poprvé spala Madlenka pod stanem. Je jsem ji nemohla ve stanu uspat, bo jak jsem ji položila na spacák, že ji jako ukojím, tak nahodila úsměv a začala kecat, asi měla spoustu zážitků. No a v noci už spala ve stanu v sundané korbičce( já mám jen tu ze sporťáku) a v pohodě spala do šesti, najedla se a pak spala do devíti už venku v kočárku, já šla spát ve tři a v šest vstávala na kojení a už jsem se zase zakecala a spát jsem už nešla
.Tak se tu hezky mějte, možná nakouknu při kojení přes mobil |
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
12.7.2010 17:25:18
Nancy, ještě omrknu, jestli bych nemohla jet později nějakým IC nebo EC přes Pardubky...mohly by mít klimošku
Je to sice dál, za to horší cesta ![]() Nějak to taky ještě promyslím ![]() A já chi taky dlouho miminko, hlavně nemluvící ![]() ![]() |
|
|
12.7.2010 17:08:46
taky jsem koukala na ty fotky, já první myslela,že je to nějaké starší mimi
![]() , já se přiznám, že mi vadit nebude, když začne chodit v roce ja chci pořád miminkooo![]() |
|
|
12.7.2010 17:07:40
Kopre, a nebude ti to vadit zlato? Ono už v těch deset je taky pěkná výheň
![]() uvažuju jak to vymyslet nejlépe..až se tady ukáže Lete,tak dáme hlavy dohromady...ona je bystrá (bistrá) - kuš, které i - y tam patří , hlavička tak na něco příjde...já už se na tebe tak těšíííím ![]() ![]() , Marťan je furt v práci a mám trávit společnost sama nebo s fajn babou to druhééééééééé |
|
|
12.7.2010 17:03:48
Myší, mno ono to totiž o těch smajlících vůbec není..nemuší použít žádný a tu tvoji náladu to vystihne i bez nich....je fajn, že na sobě pracuješ, ale chtělo by to víc odfouknout páru a být vděčný za to co člověk má, ale chápu, že je to o člověku..taky nejsem žádný ideál, ale mám ráda život, něčím jsem si taky prošla a jsem opravdu šťastná za to co mi osud nadělil...u tebe mám pořád pocit, že nad tebou visí mrak hromů a blesků...mám pocit, že očekáváš od života a od ostatních , že dostanete všechno zadarmo a když to není po tvém tak je zle.., ale to už jsem ti psala..
mám ráda veselé lidičky a pohodové, každý má v životě problémy, splíny a tak. Jasně i tahle diskuze je od toho, chodíme sem relaxovat, poradit se, pochulubit se miminkama a ano postěžovat si také, ale nemělo by to být hlavní náplní diskuze, to už by sem asi nikdo nechodil... problém Kiky počůrala podlahu...hmm Fifi mi to dělá třikrát a víckrát denně, no a? Je to miminko, má na to nárok...a tak dále a tak dále..myslím, že už jsem toho napsala dost ![]() |
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
12.7.2010 17:01:57
Nancy, tak s tím si nelam hlavu, lépe se někde cournu třeba dolů po Václaváku než se pražit ve vlaku. Klidně bych dorazila až odpoledne, ale na tu cestu nemám v tomhle vedru odvahu.
Autem jet nemůžu, netrefila bych ani s navigací ![]() |
|
|
12.7.2010 16:57:49
Kopre, my máme s Lete plavání prcků od desíti , vidím to reálně tak do jedenácti, že bysme mohly skončit...chápu to horko je na prd...zas tě nechci nechat někde čekat hodinu na hlaváku :-(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.