| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 28939  [Dalších 28289 >>]
Ivánek+D*05+L*07+G*10 11812
12.7.2010 13:15:25
Ahoj, my se včera vrátili z dovolené. Manžel tomu teda říkal pobyt pro děti ~;) Bylo to super, děti si to užily a o to šlo.
Občas jsem nakukovala z mobilu, takže hruba vím.
Chtěla jsem napsat Iss, je mi to líto. Já to zažila dokonce 2x. Nikdy bych nevěřia, že se to může opakovat a doufám, že nenosím smůlu já.
První přítel (v té době už tedy ex) se zabil v autě. Nevybral zatáčku ~:( A druhého přítele srazila nějaká ženská v aautě. Šel domů (bydlel ve vedlejší vesnici) a ženská ho sejmula. Bohužel nezastavila a ujela. Přítel měl "jenom" zapadnutý jazyk. Kdyby bývala zastavila a pomohla mu ... Jeho rodiče mi to dlouho po telefonech vyčítali, že za to můžu já - šel domů ode mě. Já byla tenkrát na prášky. Dostal mě z toho až můj manžel.

Jinak, dnes byl Gabča poprvé plavat a snad se mu to líbilo. A za chvilku odjíždíme k našim. Mají bazén, tak vypustím děti :-)
Ilca+Klárka02/05+Adam03/10 36017
12.7.2010 13:04:21
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, jdu vás jen pozdravit. Máme se fajn, Adámek roste jak z vody. Užívejte prázdnin a tepla, i když už by se ochladit mohlo.
Ilca+Klárka02/05+Adam03/10 36017
12.7.2010 13:04:21
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, jdu vás jen pozdravit. Máme se fajn, Adámek roste jak z vody. Užívejte prázdnin a tepla, i když už by se ochladit mohlo.
Lenka a zlatíčka 56804
12.7.2010 12:34:22
Myšičko, já osobně proti tobě nic nemám, tohle je internet a tak to taky beru ~;((
Lenka a zlatíčka 56804
12.7.2010 12:18:31
Mikulko, no to jo, by chudáček Víťulka byl venku jak v pekáči...hele, ale pozor, to už v jednom filmu bylo, že ta pečínka má být "jako z nemluvněte, jako!!!" Ne že to bude doopravdy ~t~

Vopi, ale zítra se uvidíme, ne? Jestli zůstanu do pátku nevím, nechám tomu volný průběh. Taky uvidím, jak budem zvládat pražská vedra. Teď jsme zabedněný doma a nemám vůbec chuť vystrčit ani nos s baráku.

Musím dneska posekat trávu, ale to se asi v 10 večír už nehodí, že? Jenže do té doby je venku výheň...leda ještě zítra třeba v 6 ráno, pak už popádím na vlak, chci jet co nejdřív, kvůli vedru.

Napustila jsem si bazén!!! Sice zítra odjíždím, ale dnes odpoledne ho určitě využiju ~t~ A holky, v dli vidím mraky!!!! Že by bouřka ~:-D

Mně teda mlíko nestříká...no, alespoň ušetřím za ty vložky ~;) Ale zas je fakt, že dneska mi Lukášek skoro nečůrá, ráno čůral hodně a za celé dopoledne jen 2x pár kapek...ale je vedro, tak asi víc vypotí.
Vopička 80112
12.7.2010 11:56:04
Když tam mímo vytvoří podltak, tak n azačátku sání to mlíko opravdu stříká. U mě docela hodně, bych s tím mohla kropit záhony ~t~
Já používám jednorázový vložky do podprdy a spotřebu mám docela velkou. Tak 4 páry denně určitě. A vymněňuju, když jsou durch promočený. Většinou ob kojení.
Vopička 80112
12.7.2010 11:45:02
Mikulko tak no, cca před měsícem jsme měli nechráněný sex a mě ted nedávno bylo divně
špatně a píchalo mě v podbřišku, tak jsem si udělala test. Jeden byl pozitivní, druhý negativní.
Teď máme vtipný kojení. Tobík párkrát potáhl, mlíko mu stříká samo do pusy a on se jen směje :-) Má jí otevřenou, směje se na celé kolo a mlíčko mu volně stříká do pusy, vůbec se nemusí snažit:-D
Vopička 80112
12.7.2010 11:19:03
Tobík včera zjistil, že by se chtěl otočit ze zad na bříško. Jde na to ale tím blbým způsobem. Prohnutý do luku, málem si líže záda a brečí, že mu to nejde. Dál, než na bok se nedostane. Můžu dělat něco pro to, aby se začal otáčet správně, nebo na to musí přijít sám? Když ho takhle vidím, tak ho buď překulím na břicho, nebo srovnám na záda ~d~
Lenka a zlatíčka 56804
12.7.2010 11:17:55
Vopičko dík, ach tak....~Rv
Vopička 80112
12.7.2010 11:15:03
Já to řeknu na plnou hubu. Únor 2010

Nekoukala jsem na předpověď počasí, ale na různých diskuzíchtady, se dočítám, že má být ještě větší vedro. Je to tak?

A s tou Afrikou, jak kde. V JAR by ses třeba ochladila, ale v tý nigérii ne. Tam je v létě ještě větší vedro, než v zimě. Rozuměj v létě 40 a víc a v zimě "jen" 25-35 ~t~

A k těm smajlíkům, my tu pořád používáme 4 dokola, pojďte používat i ty další, ať není nuda ~k~ ~2~~:-D Jo, a tyky nesnáším, když je někde moc těhle: ~n~~n~~n~~n~
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 28939  [Dalších 28289 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.