Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vopička | 80112 |
|
|
12.7.2010 0:50:35
Achje, na jaké diskuzi?
A čí děti? ![]() Jak je to s tou Afrikou, vám povím v únoru, až se z ní vrátím. Pokud do té doby zase neotěhotním, jako minulý rok ![]() ![]() ![]() Zítra, vlastně dneska, jdu na tu gyndu. Ale myslím, že těhotná nejsem. Buď jsem byla a samo to odešlo, nebo se mi zbláznil test i tělo, nebo... néééé, těhotná nejsééém!!! A když jo, tak za trest pojede do Afriky Achje a bude mi podrobně referovat ![]() |
| Svenja | 34969 |
|
|
12.7.2010 0:19:34
No já jsem pro prcu, to dá rozum!!!
Vopi zpěvačka!!!! Na Afriku jsem dnes taky myslela, šla jsem s detma na oběd do pizzerie a Mike hudroval, ze je vedro. My říkám, v Africe ti to nevadilo, tak tady to taky prezijes. |
| Vopička | 80112 |
|
|
12.7.2010 0:13:50
Sven, vpoho
Sranda musí být, ne? ![]() Jsem zvědavá na tu tvojí princeznu. Jo a celý den si zpívám tu Shakiru waka waka.. A za to můžeš ty! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
12.7.2010 0:10:29
Komečně jsem se od Suliho dozvěděla, jak je v Africe. Prý takhle, jako dneska
Tak jestli to je takovýhle, tak to přežijůůů ![]() Iss, vy máte doma zimu, že má Patriček ledový ručičky? ![]() ![]() ![]() Přijeď do Prahy, tady se ohřeješ. Jo a Šárka je krásný park v Praze. Teda spíš kus přírody. Chráněné území. Skály, les, jezero a je to veliký a krásný. Stromovka je jen park, ale taky velkej a krásnej, ale víc civilizovanej, než Šárka. Z Barrandova do té Stromovky to máte jednou tramvají. Záleží ale na tom, kde na Barrandově budete bydlet. Někde blízko tramvaje? Kopre, zůstaň do pátku My s Tobíkem bohužel zrovna budeme mimo Prahu od úterý od večera do čtvrtka. |
| Svenja | 34969 |
|
|
12.7.2010 0:03:14
Vopi, bingo!!! No jo, zas jsem si zasedla vedeni, to jsem cela já!!!
|
| Svenja | 34969 |
|
|
12.7.2010 0:01:57
Ronald je smutný vid?!
|
| Svenja | 34969 |
|
|
12.7.2010 0:00:43
Čopak čopak, Achje nám hapala?? Nebo ze by kámen ze srdce?? Ale z čeho a proč, ze? Já tipuju na zemskou přitažlivost!!
|
| T+3+// | 54638 |
|
|
11.7.2010 23:47:58
Myši,já ho dřív stříhala jenom nůžkama,mě to bavilo a on vypadal alespon k světu.ted chce jen strojkem,chce to strašně krátký,kvůli kšiltovce a má taky dost hustý vlasy,tak aby se nepotil.Ale podle mě to k němu moc nejde,vypadá moc drsně
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.