Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
9.7.2010 18:07:06
Myško, pěsti držím i nadále, na druhou stranu je dobře, že se nemusíte bát ty a Kristýnka
![]() |
|
|
9.7.2010 18:00:37
Hm, tak doufám, že mi dají vědět, kudy na to nádraží vlézt. Koukala jsem do vlakového řádu a kdyby to moje letadlo (pokud teda poletím) mělo víc jak 2 hoďky zpoždění, tak bych snad musela nocovat v Neapoli
Ještě že tam znám hotel hned vedle nádraží...jen doufám, že by měli volno, protože jinak je tohle město dost děsný A běham tam někde sama, skoro blondýna, po tmě (mají tmu už kolem 8 večer) ![]() |
|
|
9.7.2010 17:52:13
Zrovna jsem dotelefonovala s Tomášem. Už jsou v Neapoli, letadlo mělo asi hodinu spoždění, ale v pohodě. Štěpánek usnul ještě dřív, než odstartovali (jak dlouho čekali na start v letadle) a vzbudil se až když sedali na runway
Teď teda už asi 15 minut běhaj kolem vlakového nádraží a nemůžou najít vchod. Prý je to celé obehnané plotem (rekonstrukce) a nikde žádné cedule, ukazatele nic. Maj ještě hodinu do odjezdu vlaku, tak snad so stihnou...no jo no, to je prostě Itálie ![]() A to přitom to nádraží i Neapol v okolí nádraží známe... |
|
|
9.7.2010 17:30:37
No jo ty bláho, to mě vůbec nenapadlo
Všechno důkladně omýt, vyvyřit kousátka atd. Snad to bude dobré ![]() |
|
|
9.7.2010 17:11:40
Myško, snad bude Jirka v pořádku!!! Moc držím pěsti, aby to byla jen střevní chřipka a potíže s dehydratací
![]() A ty se opatruj!!! Koukej o sobě dávat na netu zprávy, abychom věděli, že jsi v pořádku. Hlavně se nestresuj, aby sis nepřivodila záchvat, musíš se postarat o Kristýnku ![]() Kačko, to je dobře, že jste to zvládli Už se moc těším na fotku ![]() |
|
|
9.7.2010 16:49:36
Kačko, jak to Anička zvldla?
|
|
|
9.7.2010 16:49:12
Tak jsme doma, jsem zlitá jak myš...promiň Myško
![]() Holky, díky za chválu plavek, ale o postavě už ani slovo Jen náhodně vyšla dobře fotka ![]() Potřebovala bych, aby šel Lukášek spát, jenže od za celý dnešek asi jede v 15ti minutovkách a ty dal tak 3 za celý den No, dala jsem ho do postýlky, zatím heká, funí, pase...tak uvidíme co bude, ale chtěla bych konečně začít uklízet... |
| Koralka | 56259 |
|
|
9.7.2010 15:04:55
Ahoj holky, dočítám... a chválím Kopretince plavky
![]() ![]() a tělo![]() . Taky bych se s váma ráda srazila, a kdy? Plánujete něco na příští týden? nebo až v srpnu...Můžu teď po, ut, st, nejlepší by to bylo na koupališti . Petulko, užijte si s Niky grilovačku , my budem grilit zítra.. |
| Vopička | 80112 |
|
|
9.7.2010 14:14:07
Kopre, díky tobě budu chodit častěji svižnou chůzí s kočárkem z Dejvický na červený vrch domů. Je to cca 40 min
![]() |
|
|
9.7.2010 14:10:46
No jo, tak já nakojím a sbalím pídě a jdeme na brusle
Je tam sice nechutné vedro, ale v lese bude dobře ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.