Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
8.7.2010 14:54:59
Tere přijď pouklízet taky ke mně, próóósííím
Přitom mm takovou jeinečnou příležitost, že kdybych uklidila, tak to tu naprosto neobvykle zůstane uklizené, když tu není nikdo, kdo by bordel vytvořil Moudrák je potvora ![]() |
| T+3+// | 54638 |
|
|
8.7.2010 14:47:21
Ahoj holky,hezký den...
mě se včera rozhodl moudrák zase o kousek popolíst ven,takže chodím s pusou nateklou a otevřenou,slintám jak Samuel a už toho mám dost.Včera jsem se vrhla na generální úklid,i s utíráním prachu všude,i na obrázcích na zdi.Dneska už mě čeká jenom ložnice a to nejhporší-dětskej pokoj...omáše ukecávám už nejmín dva měsíce že je potřeba vymalovat,hlavně v děcáku a nejlépe na černo Ted se naobědvám a jdu makat-vstáváme každý den kolem půl dvanácté Tomu říkám prázdniny ![]() |
|
|
8.7.2010 14:46:25
Vopičko, hadr na hlavu a odpočívat, jo?
Jsem právě přemýšlela, že popadnu brusle a pojedu to do lesíka na cykloztezku vysportovat ![]() ![]() Že bych alespoň jezdila s tím hadrem na hlavě ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
8.7.2010 14:42:48
Žaludeční čaj určitě neuškodí. Hadr na hlavu a odpočívat
![]() |
|
|
8.7.2010 14:39:33
Myško, tak snad jedině vydržet, protož poskakování na jedné noze a podobné babské rady by asi nezvládla
Ne...ještě ji zkus dát na bříško. Lukášek se takhle někdy sám odškytá, když nechce pít ![]() Spíš jsem holky přemýšlela o nějakém žaludečním čaji, právě piju od včerejška jak protrhlá...včera určitě přes 4,5 litru, bo mám stále žízeň a dneska taky...taky běhám pořád na záchod a už mám od včerejška víc jak kilo dole. Lukášek by taky u prsa byl pořád. |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
8.7.2010 14:32:35
Kopre, asi fakt nějaká baktérie...tak jak píše Vopi, lehká jídla a mělo by se to upravit
ale ty jíš dobře vid ![]() Myško , vy na ni bafáte? ![]() , chudák malá![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
8.7.2010 14:31:26
Myško, tak to už jste vyzkoušeli všechno, co na škytavku jde. Tak prostě počkejte, až sama přejde. není to nic tragickýho
Jen mě ještě napadá jemně masírovat bříško - teda bránici. A mněnit polohu. Chvilku na bříšku, pak třeba svisle. |
| Vopička | 80112 |
|
|
8.7.2010 14:28:14
Kopre, právě z toho důvodu už ho nedávám odříhávat
Prostě položím, a je.Třeba jste něco špatnýho snědli, nebo to je z horka. Zkus živočišný uhlí a lehkou dietu. Buďte v chládkui a hodně pijte. |
|
|
8.7.2010 14:17:22
Vopičko, to se mi nestalo, ale třeba se trošku přejí a jak mu změníš polohu, tak ublinkne...klidně bych ho nechala bez odříhnutí a nebo položila po jídle na bříško (pokud mu to nebude vadit a nezačne blinkat). Lukáška taky po jídle dám na bříško...jemu to vyhovuje a usne si
![]() Holky, mně je už od včerejška špatně, nebo spíš tak nějak divně, i Tomáš říkal, že se necítí ve své kůži. Možn je to i od žaludku, nevíte, co by mohlo pomoct? Vypadá to, že není úplně dobře ani Lukáškovi, protože je takovej plačtivej a roztěkanej... |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
8.7.2010 14:16:18
Vopi my blijeme furt, ale je vlastně pravda, že v noci chce moooc spát, tak se jen napije a usne bez říhnutí, to pak neblije
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.