| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 28939  [Dalších 28009 >>]
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
8.7.2010 12:55:54
Vopi, moc ráda bych, ale dnes mám rande s kámoškou a zítra mám "pracovní", jdeme řešit k advokátovi toho neplatiče, ale příští týden bych určitě čas našla~R^
Taky se s tebou musím domluvit na doplnění, už mám velký odrosty~j~
8.7.2010 12:53:55
Vopi, na naušničky mám naprosto stejný názor :-)
Já děkuju mamině, že mi je nechala píchnout, bo jsem zbabělec a teď bych se nemohla parádit..bála bych se~t~
Moje neteřinka má 7 roků a naušničky by mooc chtěla nosit, ale né za cenu bolístky do ouška...s Martinem máme stejný názor, takže Lucinko, jestli tam na nás někde čekáš, tak ti můžu slíbit, že naušničky BUDOU~s~
Vopička 80112
8.7.2010 12:53:54
Kačko, co má Kubík s nožičkou?

Vtipný je, že jsem si nedavno koupila vitamíny pro těhotné a kojící matky. Takže přesně pro mě ~j~

Pražandy, nechcete se teď někdy sejít? Vyrazit na koupaliště nebo jen tak do parku?
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 12:49:02
Summer, Manon bych taky tipla ~t~ Krásná holčička ~s~
Kačko, taky bych se svezla ~j~
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 12:46:59
Jitko, kvůli chybě v zákonu bude pro nás vxšší až za červenec a pak ti doplatí do května...červen ne...

Vopičko, no to koukám. Holka, držím pěsti, ale ať je to tak nebo onak, raduj se ~s~ Obavy chápu ~x~
Vopička 80112
8.7.2010 12:46:10
Že je to holčička, jsem taky poznala, ale čí, to už ne. Normálně dneska se mi zdálo o tom, že se zase uspořádal megasrazík, tentokrát v Praze ve stromovce a tam už jsem dorazila. Pořád mi to v podvědomí šrotuje, že mi je líto, že jsem se minule nezúčastnila, tak vymýšlím náhradní scénáře ~:-D

Kačko, naušničky krásný, ale nejsou na ní moc veliký? Ale to je asi jenom tou fotkou z blízka, viď?

Miňonka je krásná holčička :-)

Korálko, Jeronýmek je sladkej, jak žvejká ty korále. Trěnuje zoubky :-)

Tobík taky už žužlá a kouše, co může. Ale zoubky ještě nevidím ani necítím. Máme ještě čas. Jak jsem byla u babičky, tak to byla sranda, ona totiž taky docela dost slintá, tak jsem střídavě utírala babičku i Tobíka :-) Akorát Tobíkovi jsem nemusela večer dávat zuby do krabičky ~t~

Myško, jsem objednaná na 14:30, tak jestli budeš doma, tak se můžu stavit. Samo i s Tobíkem :-)
Naušničky bych asi píchnout dala. Ono to pak v dospělosti bolí ( teda miminka to taky bolí, ale nepamatujou si to). Co já vím, tak holky, co neměly píchlý uši, toho litovaly, ale málo kdo z nich se odhodlal k tomu, si je nechat píchnout. Naopak, kdyby je píchlý měla a naušnice nechtěla nosit, tak je jednoduše nosit nebude a dírka zaroste. Toť můj názor ~d~
8.7.2010 12:45:53
ahoj Jitko, jedná se o nějakou administrativní chybu, za červen zůstane nižší, ani se nám za ní nevrátí peníze~d~ Minulý týden se to řešilo
Jitka + 3 děti 42500
8.7.2010 12:41:17
dotaz - holky neměla by být teď za červen už vyšší mateřská? Přišlo vám někomu už mateřská za červen? mě se dneska připsala na účet ale ve stejné výši jako v minulých měsících ... tak to nějak nechápu ...
8.7.2010 11:47:38
Myško nevěřím svým očím~t~, a teď řekni to se tě tak dotklo, co jsme ti napsali, nebo chceš mít od nás klid, že jsi tak obrátila~t~ ..mluvím o tom druhém dítku víš~;)

Summer, tak já ti to teda přeložím: mámo dej pokoj s chlapama, paleček je teď důležitější~t~

ale je fakt sluníčko krááásné nádhernéééé....málokdy se vidí tak dokonalá holčička~s~~s~~s~~s~, já vím, že to není nejdůležitější, ale když se podaří, tak proč nepochválit~6~
JessB. 98932
8.7.2010 11:30:41
Nancy, Myšičko díky za radu :-) doukoupím radši čípky, jsme na vesnici tak bych pak je neměla kde koupit v případě nutnosti, abych nemusela jet narychlo pak do Kolína.
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 28939  [Dalších 28009 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.