Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
15.4.2010 9:48:01
poly ale uz zbyva malo treba to zitra hned porodis...
![]() |
| anxieta | 43837 |
|
|
15.4.2010 9:47:11
No a jak to funguje? Mam nejakou predstavu, ale vyznam se spise v nedonosenych mimiskach nez v tomhle... Je to opravdu tak, ze te prijmou, zavedou tabletu a ceka se?
Ty jdes vyvolavat v utery? |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
15.4.2010 9:46:15
holky snad uz se to pocasi zlepsi , jeste to musime vxdrzet!
ja jdu neco snist a pak vyrazime k detsky dr. |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
15.4.2010 9:44:33
Ahoj holky,tak mě už předběhla i Frézie,chjoooo.Ale velká gratulace k Dominice
.Já jdu taky zítra opět na kontrolu a je mi jasné,že mě opět pošlou domů s větou "mamko přijďte v úterý,teda pokud neporodíte".Anx já jsem byla první vyvolávat. |
| anxieta | 43837 |
|
|
15.4.2010 9:38:25
Dobre ranko,tak ja porad 2v1... Tak uz i Frezie!!!
Nadhera! Hlavne hodne zdravicka,at mala jen kvete ![]() ![]() ![]() ja jdu zitra na monitor a v pondeli na vyvolavani... Zacinam z toho mit blby pocit. Holky, kdo tady byl na vyvolani? Bricho mam porad nahore,ale zato mam dnes otoky nohou uz od dnesniho rana. ![]() jinak mm ma od vcerejska rymecku,tak delam osetrovatelku tezce nemocnych ![]() Fakt neco zacina radit... A venku je depresivno... |
| mambo | 100493 |
|
|
15.4.2010 9:26:39
Jinak Frezie stihla Horovice. ale jen tak tak )))
Zitra jedeme na chatu tak se tam za ni v sobotu zastavim. U nas je pocasi taky hnus, ale o vikendu se to ma zlepsit! Zavrioci - drzi palce na ten odber! A ta ryma... to je taky radost. At jste brzy v pohode. Jinak ja sla ven s Valerii asi po tydnu. |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
15.4.2010 9:17:01
Ahojky holky,
Frézie, všechno nejlepší tobě i malé Dominice. Tak ses dočkala a máš to za sebou. Ať se vám oběma daří a jste brzy doma. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My jsme stále po hromadě. Včera jsme byli na kontrole a žádná změna. Jen to břicho mi příjde, že tvrdne čím dál častěji a je to teda dost nepříjemný. Zítra jdeme zase. Budeme teď chodit ob den. Jinak, viděla jsem včera, že jste probíraly procházky s mimčama. Já mám teda obě holky v lednu a mohly jsme ven tak po týdnu. Ale časově jsme nebyly omezeny. Jen pokud bylo moc škaredě, tak jsem je vždycky oblíkla jako do kočárku, dala do fusaku, přikryla dekou a nechala u otevřenýho okna doma v postýlce. A ještě vítám všechny maminy s mimískama zpět doma z porodnice a taky novou maminu. ![]() ![]() ![]() |
| Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
|
|
15.4.2010 9:09:48
Frezie: gratuluji-neni to nejake rychle? Jeste vcera tu prece byla!:)
U nás zataženo a poprchává, takže přeji hezčí počasí a krásný den! |
| mambo | 100493 |
|
|
15.4.2010 8:51:26
Obrovska gratulace Frezii a Dominice vse nej do zivota
![]() ![]() ![]() ![]() Zrovna je tam Fida na monitoru, tak treba si ji tam nechaji a budou tam s Frezii spolu .Nestiham docitat, tak se omlouvam, ze jsem bez reakce.... Hezky den vsem |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
15.4.2010 8:51:25
Dobre rano, pocasi i u nas hnus...musim prat snad se to zlepsi konecne....
U nas obe holky taky rýmu jak hrom. prvni ema a ted i li....uz jsem te mensi i odsávala a kapu ten libenar, ale jde to pekne blbe z tech ampulek....co jsou 3 kapky??? Holky pekny den! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.