Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
15.4.2010 8:31:26
Miru, tak to já už jsem měla chuť se toho břicha zbavit... zvlášť, když otravovaly poslíčci... a přišlo to 15 dní před termínem - naštěstí. takže držím palce všem přenašečům.
a co anxieta? neměla jít na vyvolání? |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
15.4.2010 8:08:03
nejak jak se to blizi, tak se mi chce cim dal min rodit.....
|
| Mirulinka | 32529 |
|
|
15.4.2010 8:07:45
no ja doufam, ze zmenu pocasi si vybere Polynka, preci jen uz bude mit tyden po terminu, tak uz by si to fakt zaslouzila
ja teda jeste ne, ja si jeste rada pockam. |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
15.4.2010 8:05:15
Ahojky, to je tedy spací počasí!!!! nějak se nemůžu rozhýbat :-( musíme vydržet do víkendu, má být hezky
Tak kdo si vybere tuhle změnu počasí?![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
14.4.2010 22:57:01
Ahojte holky!
Miru, já jsem tady ![]() Vítáme všechny doma a vítáme i novou maminku. Máme nějaké oběhávání, tak Vás trošku zanedbávám, ale časem to určo napravím. My chodíme taky každý den ven.........dnes jsem teda pěkně zmokla, takže nic moc. Včera jsme byli u dr. ...........na oko jsme dostali ATB kapky, takže kapeme nos a oči, pak masírujeme a pak ty ATB kapky.........v pátek jí mám volat a pokud to nebude lepší, pomažeme na oční. Jinak jsme vyrostli a přibrali......cca 160g za týden a dr.se to zdálo méně, ale ještě v normě.........jinak mám kojit z jednoho 15min. a z druhého 5min. (pokud z prvního nic nepoteče).......... Dáši půl kila.........to je fakt rekord ![]() ![]() ![]() Tak kdo bude rodit???????? Mě na bradavky pomohl Avent krém, ale měla jsem jen vzoreček.........a mám nakoupené ty Hydrogely, prý to je naprosto úžasný na poraněné bradavky........ Pett, a jak malou krmíš? Přes stříkačku a prst???? Vůbec ti to odstříkávání nezávidím. Ale je super, že máš mlíčko.........tak snad se to brzo naučí. Jdu ![]() ![]() a všem přeji klidnou noc![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
14.4.2010 22:12:57
ad chozeni ven po porodu, v zime mi doktorka doporucovala chodit tak po tech 10 dnech, kdyz bylo kolem nuly a vice. Na jare pak klidne hned po navratu z porodky, kdyz nefouka vitr, nebo nejsou nejak moc spatne rozptylove podminky. Takze ja loni v dubnu byla s Domcou venku hned prvni den po navratu z porodky. Ale to bylo krasne a ne jak ted, ble.
|
| Mirulinka | 32529 |
|
|
14.4.2010 22:11:17
no jo, klasika, jak se porodi, tak diskuse utichaji, a ze uz tady fakt vetsina porodila, nas par statecnych to asi nevytrhne
![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
14.4.2010 22:06:08
ahoj Zavřiočko, já tu jsem, ale uvažuji o tom, že půjdu do vany si umýt hlavu a kolem 11 půjdu mladýho zbudit na kojení, pokud nevstane sám. Aby jsem neusla a hned zas nevstávala
. Jinak s bradavkama jsme na tom stejně, měla jsem i stroupky, ale poctivě kojila i přes to, mazala mlíkem, bepanthenem, takže už jsou OK, ale při přísátí jsou taky ještě citlivé. Ale věřím, že to brzo přejde. |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
14.4.2010 22:01:30
Ahoj holky,
tak mi byli venku už 6 den po porodu. Byl to zrovna ten čtvrtek, jak bylo nádherně, takže jsem to neřešila. Včera i dnes jsme byli dopo i odpo. Já mám psa, tak prostě musím fungovat. Zítra jsem poslala manžu už do práce, tak mi nic jiného nezbyde. Malá je den ode dne lepší, sice si vynucuje víc pozornost, nebo kňourá, což je něco na mě, ale jinak to nějak zvládneme zatím. Ale kamarádka říkala, že žárlení u nich se projevilo naplno, když se začala mladší hýbat.... Všem přeji brzký rozpad, svůj porod ráda popíšu, ale až holky odrodí, nebyl zrovna krátký, prostě jsem rodila jak prvorodička a taky to tak dlouho trvalo. |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
14.4.2010 21:57:00
Devcata vy snad vsechny koukate na Mahulenu nebo co....je to tady tak divne opustene....
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.