| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 18468  [Dalších 17228 >>]
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
14.4.2010 14:34:38
Donut, ale my jinak nesosáme, sice to zkoušíme s kloboučkem, ale zatím to nejde, vysosne jen pár těch kapiček co jí tam předem stříknu. Takže jí nechám si chvíli "pohrát" aby měla kontakt a mohla uspokojit potřebu sání a pak holt musím nakrmit odstříkaným, podle toho schematu co mi v porodce řekli dneska sosáme 50 ml, zítra 60 atd. až do 90 pak máme nějaký čas setrvat, pokud bude přibývat a pak zase přidávat. Ale to doufám už budem větší a bude pěkně sosat rovnou od mámy. No a ono když je to po 3 hodinách, tak ono to za ten den hodí celkem velký množství, takže u nás by jen do úlevy bohužel nešlo :-( Ale určo bude líp, já s tím počítala, bylo to tak u obou předešlých kojení. Ale věř mi, že bych dala nevím co, kdyby to šlo tak jak má. TO musí být naprostá pohodička.
Renča, Alex a Dominik 46736
14.4.2010 14:24:47
Donutko, nám dětská dr. říkala, že máme být do pátku doma a to se Domča narodil minulý týden ve středu. Ale naštěstí je škaredě, tak to moc neřeším. Švagrové řekl doktor při první návštěvě v prosinci, když se ho ptala, kdy můžou jít ven, že prý hned, na co prý čekají, že tepleji už stejně nebude. Tak nevím. Ale první procházka by měla být kratší, tak 20 minut třeba a pak to postupně prodlužovat.
14.4.2010 14:22:53
Arijko, já mám pocit, že u nás je to stejné. Že malý tím, že má tu žloutenku, hodně spí a nemá tolik chuť k jídlu, tak se bojím, že se to pak změní. Ale taky byl většinu dopoledne vzhůru a teď zase spí a spí. Prsa mám taky nalitá a bolestivá. No uvidíme, jak nám to dopadne.
Donutka +3+// 77327
14.4.2010 14:14:00
ještě - zavřioči - vytírat nos se dá Libenarem, nasivinem pro kojence, vincentkou a mateřským mlíkem.

Májo - to už jste asi doma, tak vítej a hodně zdaru~s~~x~
Donutka +3+// 77327
14.4.2010 14:11:38
Arijko, myslím, že ven můžeš hned. jediné omezení, co si pamatuju, je silný vítr a teplota nižší než-5 st.
Holky pevné nervy s odstříkáním. Já jen myslím, že odstříkat se má jen do pocitu úlevy, protože jinak se tím odstříkáním stimuluje tvorba mléka - otázka nabídky a poptávky~;)
jdu věšet prádlo. Rodění a kojení zdar!!!!
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
14.4.2010 13:56:10
kdybych vedela ze tu odsavacku vyuziju na dyl tak ji bez rozmejslani objednam. nakonec si zvyknu rucne to delat a bude po problemu, i kdyz odsavackou je to za 3 minutky.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
14.4.2010 13:54:41
pett u nas je to stejne...
ja prsa tvrda a bolava, jak ma malej zloutenku tak docela spinka a nema kdo vypit mlicko :-( tak ho strikam do umyvadla, jedno prso jde druhe hur. taky se bojim zanetu a z toho druheho se mu ani nejako nechce bumbat potvurka ale nutim ho.
v noci spal od 20h do pul2 rana az jsem se lekla...zitra jdu k detske snad nezacne hubnout. ja ho budit v noci nebudu na jidlo. ale rano byl vzhuru od 7 do 12 s nejakou malou drimaci prestavkou. tak ted chrni...

taky mam chvilama depku, vcera jsem brecela asi 3x dnes zatim ne ale to prijde kdyz dorazi domu dcerka...ona by ho muchlala a dava mu hracky do zavinovacky a neda si to vysvetlit ze si jeste nehraje...na jedne strane je zlaticko pozorna a na strane druhy zlobi jako certik.
taky jsem nejaka unavena,

....holky oddychujete nektera nebo delate v domacnosti vse co predtim...??
kdy muzu zacit chodit s malym ven?

a jeste na zasmati...ja o nem porad rikala v porodnici v zenskem rodu ~t~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
14.4.2010 12:37:54
tak ahoj všem, dočetla jsem něco málo ze včerejška a dnešní dopoledne. Taťka s Robinkem vyřizují ZP a RL a holky jsou doma:-) venku hnus počasí, no jak jinak když jsme jsme si přivezli žluťáska. CO si pamatuju, tak tahle hnusně bylo u všech našich dětí ~d~ bez ohledu na to, který měsíc se narodily, to je prostě zákon schválnosti~2~
včera jsem to asi parádně přepískla, dneska mě bolí úplně všechno a úplně super jsou ramena a záda, jak se mi nalila prsa :-(
Gábi, už vím cos myslela tím, že ti je zima na bradavka, jak se dnes ochladilo, tak je mi zima tak celkově a právě prsa jsou skoro až bolestivá.
Malá pořád spí, měla bych to využít a odpočívat, ale místo toho neustále odstříkávám :-( moc mi to nejde, takže prsa pořád horký a tvrdý, bojím se zánětu.
Jinak se mnou pěkně cvičej hormony ~y~ co chvíli mě přepadne takový nevysvětlitelný smutek nebo lítost, bezdůvodně bulim ~t~~t~ to asi to některé znáte ne ? ~t~ doufám, že to brzo pomine. Dětičky jsou taky takový trochu mimi, Robinek se dokonce v noci i počůral ~6~ chudinka, kapalo to z z něj, byl jak vodník Česílko, klepal se zimou a povidal "já to tam mám celý nějaký mokrý" Takže v noci jsme se moc nevyspali, taťka teda hrdinně nosil a masíroval bříško, ale pak potřeboval ještě něco udělat do práce, takže šel spát až někdy před 4, já do 2 odstříkávala :-( a znovu v 5,30 v 7,30 už vstával Robin a přišla i Terka, takže jsem toho vážně moc nenaspala. Těším se, až se trochu zaběhneme.
Líbilo se mi, jak psala Clasofka, že má k ránu pocit, že se jí prsa rozstřelí po ložnici, tak ten pocit já mám taky. Jenom škoda, že nemám tak výkonnou "odsávačku" jako má Clasof :-)
tak zas na chvíli mizím
14.4.2010 12:20:09
Zavřioči, já taky myslím, že to dopadne dobře! Ale chápu, že se tím stresuješ, taky bych byla hotová.
14.4.2010 12:19:05
Májo ahoj, my se taky narodili 7.4.

Vítám i ostatní holky doma. Jutto, u nás byla doktorka v pondělí a na dnešek jsme byli pozvaní do ordinace, chtěla malýmu taky vzít krev na žloutenku. Naštěstí jí tam ale přišlo, že se mu ta žloutenka nezhoršila. Takže krev nebrala a šli jsme domů. Braní krve z hlavičky jsem zažila u Aliho, když mu bylo asi 11 měsíců. To jsme byli v nemocnici kvůli tomu, že se mu všude po těle udělaly modřiny. Tak mu brali krev na vyšetření. Sestry si ho vzali na vyšetřovnu a já pak slyšela takový šílený křik, to byla fakt hrůza!
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 18468  [Dalších 17228 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.