Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| anxieta | 43837 |
|
|
9.4.2010 17:34:09
Ahoj všichni, tak se taky hlásím po kontrole a 3 hod nákupu jídla :-(.
Petrus, já bych asi vyjela - sestřenice byla taky třetirodička a říkala, že měla u třetího hodně vepravidelné kontrakce a taky do zad a po příjezdu za 3 hod porodila... Ale můžeš zkusit tam zavolat a zeptat se - za to nic nedáš a budeš chytřejší a možná i klidnější... Pett, hodně štěstí a hlavně aby to bylo rychlé!!! ![]() ![]() ![]() U mě pořád 2v1 a po dnešní kontrole - dnes mám termín - mi Dr. oznámila, že čípek je 2 cm a otevřená jsem opravdu jen minimálně, což vypadá, že to asi tak brzo nebude, takže příští úterý jsem objednaná na poradnu do porodnice a tam se s Dr. domluvíme co dál. Jsem z toho nějaká zdrblá, protože mám taky raději, když to jde samo a ne s tabletkami. Prý s takovým nálezem je to na 2 dny přípravy porodních cest a pak teprve "normální" porod... Takže přijímám jakékoliv nápady, jak vyvolat spontanní porod. Hlavně, že piju 3x denně maliník a 2x ten blivajz ze leněného semena ![]() Jinak všem krásný zbytek dne ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
9.4.2010 17:27:15
Pett - drzim palce a urcite se ozvi!
|
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
9.4.2010 17:08:30
jj, díky moc
![]() |
| petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
|
|
9.4.2010 17:03:07
holky tak ja nevim jestli mame ject i kdyz je to 3 kazde jine tehu,mam bolesti ale furt tejne leze mi to do zad jsou nepravidelne nevim jestli ject da se to vydrzet aby me zas neposlaly domu..
|
| Fida1 | 24469 |
|
|
9.4.2010 16:59:51
Pett no já ti nechci radit jako nerodička, určitě víš nejlíp jak na tom jsi. Já jsem taky pro co nejpřirozenější porod, ale zase se kolikrát bojím abych něco nezanedbala. Tak budeme čekat na zprávu od tebe, přeju hodně štěstí.
![]() |
|
|
9.4.2010 16:51:45
Fido, no právě, oni chtějí mít pod kontrolou úplně všechno, nejlépe hned po příjezdu přikurtovat na monitor a šmitec. Kdežto já jsem zastáncem přirozených věcí a dějů, známého prostředí a tak podobně. Prostě rebel se vším všudy :))
|
|
|
9.4.2010 16:49:43
hmm tak kontrakce stále nikde, ani po Yalu - já raději takovýhle věci sama doma v klidu, takže jsem chtěla využít toho, že jsem tu úplně samotinká a mám na to klid. Za chvíli dorazí mm s dětma, mám všechno připravený, teda nemůžu najít futrál na foťák
))) mám celkem hlad, takže počkám co ještě dovezou dobrýho a si zkusím ještě jednou tu sprchu.Když bych náhodou už nestíhala PC, budu psát SMS Gotche, mám na ní uloženej tel. |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
9.4.2010 16:34:09
Pett, já mela kontrakce po hodce slabé, po trech hodkach to uz byla hruza, to jsem uz byla na priprave... Takze jako tretirodicce ti nechci radit, uvidis, kdyz by zesilovaly, tak bych jela hned.
Dekuji za pochvalu tabulky....snazila jsem se, jak to slo, ale pres metriky je tu Jaruska....hihi |
| Fida1 | 24469 |
|
|
9.4.2010 16:20:52
Pett já bych tam možná zkusila zavolat jestli je to ok co vím tak by se do porodky po odtoku plodovky mělo jet hned. Oni to zase mají rádi pod dohledem jestli se miminku daří dobře.
|
|
|
9.4.2010 15:59:10
tak jste mě holky docela uklidnily, opravdu není kam spěchat, lhát tam nehodlám, řeknu po pravdě kdy začala voda téct, aby se těch 12 hodin dodrželo, ale pokud se to nerozjede nějak výrazně dříve, tak myslím, že dřív než v 19-20 se nikam nepohrnu. To bude tak akorát, že mm dorazí s dětma, dáme jim něco pojíst, uklidíme nákup, naložíme, odvezeme k bráchovi a od něj budeme pokračovat do porodky.
Poklízím tady, naskládala jsem nádobí do myčky, vyndám prádlo z pračky, prostě snažím se furt chodit, aby se to rozjelo. Když si tak vzpomínám na ten první porod, tak mi vlastně taky nic nebylo, začala odtékat voda, ale vařila sem oběd, normálně fungovala, slaboulinký kontrakce začaly až tak 3 hoďky po odtoku, pak zesílily ve vaně. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.