| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 16:09:24
To je poslušná dcérečka.
![]() ![]() Já jsem se asi rozhodla, že porodím manželovi na svátek 13. stejně pro něho nic nemám . ![]() ![]() |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
6.4.2010 16:02:42
jj maminka jí řekla,že má porodit 6 a maminku prý musí poslouchat,tak asi proto
![]() ![]() ![]() |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 15:55:11
Ty blááho a Poly proč to udělali?
Měla termín až 9 ne? Nebo ona chtěla toho 6 rodit hihi. Tak se těším. |
|
|
6.4.2010 15:52:53
Tak hlásím psala Sonča,je v porodce.Šla normoš na kontrolu,udělali ji hamiltona,praskli vodu a má stahy po 3 minutách.Takže čekám každou chvíli sms že je holčička na světě.Pak dám vědět
![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
6.4.2010 15:30:36
ahoj holky,
ja vas jdu jen pozdravit... ani nestiham docist. Dneska dopo jsem si dala mega uklid a pred chvilkou jsem dorazila z prochazky a jsem nejaka worwana ))). Cekam na dalsi miminka a kde nic tu nic ![]() Snad neco stihnu docist vecer... Vsem krasny den |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 15:17:22
Jarčo tak zítra popřípadě ve čt. na tebe budu moooc myslet. tfu, tfuj..at to jde jak po másle!!!!
![]() Jirulec to už má asi tak zasebou. ![]() |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 15:16:18
Ahoj holky,
![]() taky se hlásím z poradny v nemocnici. Jsem z ní ale totálně baf. První zase hodinový děsný monitor, kdy malý spal a nebyl k probuzení. No tak zase, pravý, levý bok, záda no klasika. No nic, pak mi naměřili tlak 150/100 tak tolik jsem neměla v životě,ale fakt jsem byla na nervy, jsem to i cítila. Tak mě nechali vydechnout a pak už byl lepší. No a pak přišel doktor...měl asi tak 18let!!!!Tak vnitřně všechno v pořádku, nález asi nepostoupil nic neříkal. Udělal odhad váhy tak v 36tt měl malý odhad 2750g a ted v 38+4 má 2700g, doktor na to nic neřekl, jenom že to je dobré. Já jsem z toho úplně zdrblá. Ale tak díval se na UZV tak snad by tam něco viděl.Pett tak to moc držím pěsti,aby se porod rozjel co nejdříve a mohla jsi být v porodnici co chdeš. Ale když jsi i kluka rodila dříve, tak ted by jsi mohla taky. Fido, Eli někdy venku dostane takov bblý nápad, že budeme utíkat. Já mám takový pocit, že už to neumím. Nohy jak dřevo, no ještě že Eli ještě nemá takovou rychlost. ![]() Frézie...četla jsem dobře, že tvůj švagr má 17let?? Jinak je fajn že ti už je dobře.Já mám nahoře taky 12kg, ale ve čt. se budu vážit doma tak uvidím...ted fakt jím jak neurvalá. No a přes pupek, to vůbec nevím a ani se netroufám změřit. ![]() Arijko to máš dobré, že tě malý tak kope. Já mám pocit, že ted Adam nějak zlenivěl, fakt se hýbe dost málo. Snad je vše ok. ![]() Clasofko, tééda ty si to užíváš. Takže malého miluješ jo? A je to dobrý pocit mít kluka jo? Taky prosím fotky i do deníčku. ![]() Polnko tak to je mi líto. Ale jak říkají holky, třeba se už brzo rozpadneš a bude klid. ![]() Gabčico super že malá tak super přibírá. Jste šikulky. Taky mám z toho kojení vítr. ![]() Lucinko, já bych to s tou váhou tak nebrala. I když ta váha je fakt pěkná. Ono je ten dohad plus mínus půl kila údajně. A ty jsi dost vysoká, tka podle fotek. Určitě nebude mít pět kilo. Jenom je asi delší, tak se jim to blbě váží a měří hihi. Já se taky pořád dívám na porody na youtube, jsem masochista. Polynko, já znásilnuji skoro každý den a nic, nic. Ještě mi řekla mamka, že pořád vytírala schody a fakt porodila, tak ještě asi vytřu byt po čtyřech. ![]() |
|
|
6.4.2010 15:06:01
Arijko,tak jak píše Fida,má to něco společného s preeklampsií.Prý už mi dost stárne i placenta,dr říkala,že na utz jsou vidět bílé flíčky.Asi přestanu přemlouvat manžela a normoš ho sprostě znásilním stylem nechceš ale budeš muset
.Při představě,že by mě hospitalizovali je mi ,a bylo by mi smutno po Elišce .Kde se fláká Sonča?Měla taky dneska ko,doufám,že už mi nezahřívá postel v porodce ![]() |
| Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
|
|
6.4.2010 14:53:41
Tak jsem doma...teda holky ja mááám straaach...Tomík už má 3700g, ale zase mi hnuli s terminem-uz to fakt nechapu. Pry nejpresnejsi to je dle UTZ delaneho v 12. tt, takze dle toho budu rodit už 21.4. Tak uvidime.
Včera jsem se na Youtube koukla poprve na porod a bylo to zrovna moc hezky natocene a i bezkomplikaci a rychle, ale dalsi videa uz nebyly uplne tak skvele, tak se zacinam trosku bat. A prej má mimi zadicka vpravo, takze bude lepsi spat na pravym boku a ja si myslela, ze ma zadicka presne v prostredku myho briska!:)) |
| clasofkama | 32534 |
|
|
6.4.2010 14:48:14
Jarco budem na tebe myslet neboj
![]() ![]() Freezii hned tam jdu dat fotky dokud mam cas![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.