| clasofkama | 32534 |
|
|
4.4.2010 20:49:14
Soni jsem s tim pocitala!! muj mi rikal, ze si s tebou pokecal
![]() ![]() Janca to ma taky za sebou, moooc gratuluju ![]() ![]() ![]() pomalu vas docitam, snad to zvladnu ![]() zavrioci Lindik je kouzelna a poradna zenska ![]() ![]() kdyz jsem mojemu rekla ze mi tece voda, tak se ptal odkud mi tece![]() ![]() taky byl rozespalej![]() Gabi mala Maja je princeznicka okata ![]() ![]() Holky porod popisu, bylo to strasne dlouhy, to jsem fakt necekala, epi jsem si dala ke konci, ale davaj ten lehky chodici tak jsem kontrakce stejne poradne citila ale jsem v pohode, nemam zadny stehy docela mam bricho sofie se ptala s hruzou v ocich jestli tam mam dalsi jinak kojiiim a kojiiim a kojiim a bolii to jak cert uz se mi nalivaj mlikem...vopicka vitej ![]() ![]() Arijko myslela, jsem ze uz to mas za sebou ![]() ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
4.4.2010 20:46:48
jo vopicko a to vzruseni mne uz taky pomalu opousti, jak vidim ze holky rodi a rodi a ja porad nic a je mi porad stejne a k nicemu to nejak nevede
tak jen cekam... |
|
|
4.4.2010 20:45:28
fido ja nemam cas ani tu horkou sprchu dat
jen se chystam a pak stejne neco jineho udelam...a nekdy kouknu akorat na hodiny jestli neco pravidelne nebo ne. doufam ze kdyz budou stahy kazdych 10 min tak to poznam a vodu neresim, asi neodteka a zatka tam asi porad je![]() |
|
|
4.4.2010 20:43:16
ahoj opicka ja myslim ze neni problem, u nas se taky fronta zkracuje a to docela rychle
![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
4.4.2010 20:42:30
Arijko já mám dneska ty poslíčky lepší, přes den to šlo a teď večer, když to začalo jsem hodila teplou sprchu a celkem v pohodě.
Já zase tak moc nespěchám, termín mám až za víc než 14 dní, ale mám tucha, že to přece jen bude o něco dřív. Vopičko určitě se můžeš přidat, i když tady má pomalu polovina holek taky odrozeno. ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
4.4.2010 20:36:50
Ahoj dubňátka,
můžu občas k vám? Chodím sice na březnovky, ale cítím se tam už jaksi nepatřičně. Některé holky už mají měsíční miminka a já furt nic Baví se tam o kojení, prdíkách a tak.Já jsem měla mít termín 31.3., ale to už jaksi nestihnu, že? ![]() U vás tu je ještě takové to předporodní vzrušení a nadšení. U nás na diskuzi jsme zbyly jen dvě, co ještě neporodily. Ta druhá maminka jde v úterý na vyvolání. Já jdu v úterý jen na kontrolu, takže pokud do té doby neporodím, tak zůstanu na diskuzi sama... |
|
|
4.4.2010 20:28:20
holky , ktera jste tady resili ty nestovice??? renca nebo renda? nebo??
jak to dopadlo? |
|
|
4.4.2010 19:52:40
ahoj holky a hezky vecer.
gratuluji janco k mimiskovi ![]() nejak se nam ta fronta na mimi zmensuje ![]() clasofko vitej, ty jses teda rychla jak se citis, jak vnimas miminko po par letech kdyz uz mas holky vetsi ![]() fido ja taky vcera studovala ty posliky denne ich mam pozehnane a nic se furt nedeje.jirulec ta z asi rodi. ja chtela rodit dnes a zas nic, to uz nestiham budu jako clas. a co jeste horsi...prenaset. ¨tak hezky vecer holky!! |
| Tobianni | 38942 |
|
|
4.4.2010 19:47:51
Zavřiočko, taky dobrý, jsem zvědavá, jak bude reagovat ten můj až to opravdu přijde
![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
4.4.2010 19:41:36
Sonco chlapi jsou srandisti. Mm kdyz jsem mu rekla ze mi praskla voda rekl: jak to? Co? Ted? Máme termín az za týden!! A chtel spát dál....omlouvá ho jen to, ze to bylo ve spánku...
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.