Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
6.5.2010 21:38:37
Arijko, nemá nějaký ten reflux? Že ti furt blinká, to nebude přežíráním......
|
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
6.5.2010 21:37:44
Ahojky,
Fido, vítej doma. A Mirulince dodatečně gratuluji. My dnes měli celkem pěkný den, Ondra dnes neplakal. I přesto, že pršelo, tak jsme byli dopo venku, odpo taky a ještě jsem jeli na akci pro děti na kolech od našeho mateřského centra. Začalo být pěkně, sluníčko vysvitlo a sotva jsem dojeli, začala bouřka a hrozný slejvák. Takže závod jsme odpískali, ale v klubovně jsem dostali medaile a dort. Tak si to Anetka aspoň trochu užila. Got, Ondra má taky rýmu. Kapeme dětský nasivin a odsáváme. Snáší to celkem dobře a už přes hodinu leží v postýlce a je v klidu. Možná už usnul. A ještě jsem chtěla, že Any měla taky ty šupinky v obočí, ale přešlo jí to až na hlavičku a museli jsme nakonec léčit až kortikoidy. Pomáhalo olejování, rada od dr. hodinu před koupáním po 15 minutách olejovat (aby se ta kůže nasákla), dětským hřebínkem stáhnout a při koupání hlavičku umýt. Ale asi to nemáte tak rozjetý zatím, tak snad mast pomůže. A žehlící maminky závidím, naši v pondělí hlídali Ondru, když jsem jeli na zpívání, měli cestu kolem, hromada prádla mi tu ležela na opěradle na kanapi a nic. No, tak jsme si ji vyžehlila včera sama. Jinak Ondrovi pomáhá opravdu moje věci v postýlce. Košile, triko, cokoliv, co může nasávat. Se vždy zklidní a usne. |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
6.5.2010 21:37:38
jinak diky vsem za rady, zacnu activii a svestk. kompotem ten uz mam pripraveny...mamka zavarila minuly rok a jeste tam mam par sklenicek
tak snad zabere. |
|
|
6.5.2010 21:36:22
holky vadi kdyz si dam takove to nesterilizovane mleko z automatu???
|
|
|
6.5.2010 21:34:25
donutko ja vubec nezehlim, nic
myslis ze je to spatne?? ja nestiham, mne toho denne poblinkaa ...i pleny latkove poblinka denne 4 urcite. |
| mambo | 100493 |
|
|
6.5.2010 19:07:57
Zavrioci - diky. No snad nam to taky poslou - at uz postou bo na ucet. Hlavne aby poslali )))
Donutko - ja nezehlim ani pidi oblecky ))). Moje mamka je taky akcni a zehli, ale jenom pleny - oblecky uz automaticky ukladam do skrine ))) |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
6.5.2010 18:58:44
zavřioči, seš můj člověk. taky nežehlím. myslíte, že je nutné žehlit pidi oblečky i po šestinedělí? mám chuť s tím přestat... ale kdyby mi někdo přijel vyžehlit, nebráním se
![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
6.5.2010 18:52:06
Gotcho, nam ten preplatek vzdycky poslali na ucet a snizili nam zalohy....ale nevim, jak to mate nastavene vy...
S tim zehlenim se holky mate, ja preventivne moc nezehlim, jen ted na malou a sem tam neco mm nebo Emci, jinak se tomu vyhybam jak cert krizi a vse hned skladam....nikdo si zatim nestezoval.... holt, nemam cas.... ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
6.5.2010 18:47:03
ahoj holky,
Zavriocko - tabulka je ![]() Jarco - Karolinky je mi lito. Jsem ani netusila, ze tak male mimi muze mit nestovice... Jinak uz taky radeji nebudu cist co muzu a nemuzu jist... bych se zblaznila... Dneska cokoladu vynecham, ale k veceri mame palacinky, takze dieta zase nic moc ))) Prislo nam vyuctovani za plyn... nevite, jestli se preplatek posila slozenkou bo si ho nechavaji na dalsi zalohy? diky |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
6.5.2010 18:38:59
Arijko můžu se podepsat pod aktivii,doporučila mi to Sonča a funguje to.Já si s porodem vytlačila i pěkný hemeroid a na to i na prasklinky mi zabrala mast Faktu.Už mě nic nebolí,tak zkus,třeba ti to helfne.
Soni moja mamuška mi taky požehlila,já ji žeru .Zítra jdu na kontrolní převážení Julie,tak držte palce,posledně nepřibrala dle dr. dost,tož uvidíme. Jo a na večer si plánuju až děti zalomí černého kozla,prý je to na mlíko.Tak pivu zdar ![]() Jo Soni u první holky mi mamka požehlila aj mm trenky a taky to teď vyžaduje,tak bacha na to ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.