Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
5.5.2010 20:10:42
Holky, já tu čoko taky neřešila, ale malému od švagrové se vyrazil atop. exem a mají podezření, že to vyvolala právě čokoláda....ony pro to děti musí mít nějaké předpoklady, ale v rodině to taky nemají, takže to švagrovou ani nenapadlo...naštěstí má mírnou formu, zatím, ale stejně jsou ty děti strašně omezovány, koupání, oblečení atd...
Takže já se vyhýbám, nehreším... |
| Gabcica | 22308 |
|
|
5.5.2010 20:04:50
Jinak med je dominantní alergen. Alergie a potíže s ní se mohou projevit až v průběhu života.
Čokoládu jsem nahradila bílou. Každý den zdlábnu jednu.......síla co? |
| Gabcica | 22308 |
|
|
5.5.2010 20:00:07
Zdravím při večeru!
Fido, vítej doma! Dobře se zabydlete a držíme palečky, ať je vše ok. Sonco, doufám, že mě teda neberete jako chytrou horákyni..............zdaleka nevím vše, co bych chtěla. Got, Val je mi líto, ale brzo bude líp! Odsáváte? Zvlhčujete? Zavřiočko, Luci to opravdu hezky napsala..........akorát já si moc nepamatuju, že by si mamka s námi tak hrála......... Weu, hezké fotečky......já mám taky staršího (skoro 10let). Se sexem bych trošku oponovala, ale každého věc Pett, holka bouří se ti hormony. Ber chlapa jako pomocníka a zkus na chvíli sama vypadnout z domu. A určitě bude líp.....dej si na nervy bílou čokoládu. Já byla dnes u holičky, konečně. Jinak přes den už mám pocit režimu u Máji, ale v noci absolutně ne.......jak naučit dítě usnout do 11večerní a spát aspoň do 6? |
| mambo | 100493 |
|
|
5.5.2010 19:24:54
Sonco - jsem asi taky hrozna matka, pac cokolada mi taky neni cizi
![]() Valerie ma rymu, tak odsavame ((( Doufam, ze to bude brzy lepsi. Nevim jak ji pomoc. chjooo Jinak to pocasi je taky hruza a na nalade neprida (((. Jsem zvedava na dnesni noc jak bude V spa, pac pres den nic moc |
| Tobianni | 38942 |
|
|
5.5.2010 18:30:06
Teda holky, můžou kojící maminy vůbec něco jíst? Já si dávám med skoro každý den. A čoko taky a mlíko občas taky. Jsem asi hrozná matka...
![]() Pett, mm nezávidím, teda spíš tu krizovku, ale ono se to určo zlepší, když se to zlepšilo už dvakrát ne... ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
5.5.2010 16:43:56
Luci to jsi napsala moc pekne...o tech nasich maminkách...já to nechápu jak to dělaly. Já bych už byla na léčení, hihi...
|
| Weuunka+Terezka | 99209 |
|
|
5.5.2010 16:14:27
clasofko, já cukrem nesladím jen medem a alergik nejsme ani jeden, tak snad,...
|
|
|
5.5.2010 16:13:01
ten můj jak dorazí tak si Terku pochová-nosí ji po kuchyni, všechno ji ukazuje a po pěti sekundách se ptá jestli ji drží dobře a jestli není zkroucená aby se ji něco nestalo a co ji s ní kdyby plakala když jsem třeba ve sprše,... až mě někdy přijde jako by i na nošení mimina potřeboval návod na použití...
![]() Njn je s nima sranda, že? |
|
|
5.5.2010 16:09:49
Pett: tak to je taky pěknej extrém, ještě jsem se s tím nesetkala, držím palce ať to zvládneš,...
Clasofka: já vím že starší jsou lepší, ale rozesmála jsi mě já a mladý ucho... to nevim co bych s nim dělala,... nikdy jsem neměla kluka ve stejným věku snad jen na ZŠ![]() Holky teď jsem prodělala další kurs účetnictví... už mi z toho hrabe, ještě že to dítě mám tak hodný a můžu pracovat |
| clasofkama | 32534 |
|
|
5.5.2010 16:09:23
no holky kdyz muj prijde z prace a malej nahodou rve tak jeho 1 slova jsou "co mu to tady delate" a rve mi ho z ruk a ten prdik prestane hned rvat....asi se proti me spikli chlapi...taky se me pta jestli to a to ma tak byt
![]() no ale budme radi, ze nam pomahaj![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.