| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 18468  [Dalších 17938 >>]
mambo 100493
3.5.2010 20:50:17
Clas - krásná fotka ~g~~R^
Sonco - ja dneska odpo usnula na dve hodky ... to se mi nepovedlo ani nepamatuju... tak doufam, ze to nebylo jenom proto, abych nabrala silu na vecer ))))
Gabcica 22308
3.5.2010 20:50:06
Jééé, Matt se krásně směje!!! Clas, též zdravím.

Polynko, zatlač na doktorku, ať Vás pošle na oční. Naučí Vás masáže, dají kapičky.......až když to nepomůže, tak se dělá proplach nebo sondáž.

Teda Vám ty děcka nádherně spinkají, to moc neznám.

Pett, není zač. Uvidíš, že to bude lepší. Dávka je 120-150ml, pak ublinkávají.

Arijko, hlídací děda je super!

Sonco, děkujeme za info o Miru.

Beru, Baruška je krásná. Kolik váží? A dáváš ji i čajík?? Ten trošku pomůže proti zácpě. Nepitvoř se na ní, oni poznají, že je to vyumělkovaný.......
Tobianni 38942
3.5.2010 20:14:48
Gotcho, přesně tak, bodlo by to. Dneska jsem si odpočinula jak už dlouho ne. Jen aby těch dnů bylo víc... Taky nám budu držet palce ~;(( .

Clas, beránek je úúúúžasný!!!!! ~x~~R^
clasofkama 32534
3.5.2010 19:26:38
TADY JE VYSMATY BERANEK ~t~~t~~t~

neni tak tlustyyy to jen na fotce~t~~t~~t~
mambo 100493
3.5.2010 19:19:25
Sonco - zrovna jsem si taky rikala jaka bude asi noc ))), kdyby byla jako den tak je to super ))). budu nam drzet palce. Jsem dnes cely den a vecer sama doma, tak by mi to bodlo )))
Tobianni 38942
3.5.2010 18:34:44
Clas, jsem ráda, že vám těsto chutná. Já taky dělám dost často a zatím se nepřejedlo ~R^ .
Tobianni 38942
3.5.2010 18:32:48
Teda nevím, jestli je to tím počasím, ale naše princezna dnes prospala skoro celý den!!! Už teď se hrozím noci, že bude vzhůru, když bude tolik vyspaná. Jsem ji naposledy krmila v 15.30 a ona furt chrupká. Čumím jako blázen ~e~ .
A chodím kontrolovat, jestli dýchá. A to jsem tady dopo chtěla napsat, že to tolik moc neprožívám ~t~ .

Bberu, vydrž holka. Kup si špunty do uší, zatni zuby a modli se, aby už malá vyrostla ~:-D . No já vím, to se mi to říká, takhle zdáli od počítače....

Pett, tak já teda taky nevím, co bych poradila ~a~ . Fakt s tebou soucítím. Jak jsem psala, po té meltě se mi zdá to moje mlíko výživnější (takové hustší, dokonce se natahuje od prsa k pusince, když se malá pustí). Jenže to ti asi taky moc nepomůže, když píšeš, že mlíka máš dost. Protože kdyby sis dávala pravidelně tu meltu, tak ho budeš mít určitě ještě víc a to bys asi dost trpěla ~d~ .

Gabčo, ty vaše očka... Chuděrka Mája, snad to moc nebolí... ~a~

A já už taky chci, aby se Aninka smála! Teda ona se směje, ale jen když je spokojená. Účelově ještě ne. Ale má jeden typ úsměvu - to když řve v postýlce a já už to nevydržím a zvednu ji na pohoupání. To se usměje způsobem "já to věděla, že to dlouho nevydržíš". Typicky beránkovský úsměv, když dosáhne svého ~t~ .
mambo 100493
3.5.2010 18:31:08
Clas - jak se nekdy loupe miminum hlavicka, tak V to ma na oboci... takove zlute supinky - vypada to docela osklive )))
clasofkama 32534
3.5.2010 18:12:52
Got co ma s obociim??

Fidu pozdravuj~R^
mambo 100493
3.5.2010 18:05:42
Clasofko - Fida jde zitra domu, tak az bude mit chvilku tak se urcite ozve ))). No o tech schodech s tim nasim nakladem mi ani nemluv... je to drina )))
Beru vydrz - no co jineho ti vlastne zbyva ))) urcite bude lip.
Valerie se smeje taky docela casto a ted uz je i dele vzhuru a cuci okolo sebe - nejradeji ma knihovnu... to kouka a je klid )))).
Jinak nam dneska dr jeste predepsala holtovu mast na oboci. To je smrad - jsem netusila ))). Uz neni vonave miminko )))
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 18468  [Dalších 17938 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.