Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| clasofkama | 32534 |
|
|
3.5.2010 17:40:23
Beru ja mela asi stesti u vsech 3
ale znam ty urvana miminka co dokazou pekne vyridit vlastni maminky![]() jenou rvou a rvou a rvou a nic jim nenii ...tak vydrz fakt to prejde![]() ![]() pett tak se na to kojeni vyprdni zajdi si pro ty leky co se nadavaj na ukonceni, to prece takle nejde trpite tim asi vsichni![]() ![]() ![]() Arijko tvuj tchan je super, ze takle hezky hlidaa ![]() ![]() u nas dnes strasne prsi rikam strasne, protoze staci 2-3metry a jste durch ![]() holky jsou doma maj volno, chudaci tak malujem cumime na tv....pecem buchty![]() ![]() Soni tvoje testo vede dnes jsem ho zase delala, je dobry i samotnyyy![]() ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
3.5.2010 17:15:01
Arijko, jsem ráda, že tě tu vidím, chtěla jsem se tě zeptat co ti zabíralo na tu bolest hlavy? Už to přešlo ?? Ty jsi znala příčinu ??
Gábi, díky moc za ten tip s tím dokrmem. To mě nenapadlo a nikdo mi to ani neřekl, že to nemám míchat, no ale když o tom tak přemýšlím, je to asi logický. Asi to vyzkoušíme. Jen se bojím, že tak bude už víc na Nutráku ))Gábi a ještě vážíš? kolik je vlastně dávka pro 3týdenní mimi ?? Ona po kojení ještě tak tu 100-120 vypije. |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
3.5.2010 17:07:56
clas, představovala jsem si to, jako jsem to viděla u kamarádek..mimi se probudí, napapá, přebalí a pak hajá, nebo se chová a kouká...ALE NEŘVE!!!!!
![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
3.5.2010 17:04:59
cau holky , my si dnes hodili šlofika, cele dopoledne jsme prospali
![]() pak deda pohlidal a ja sla pro malou do skolky a do mesta. doted byl hodny a uz knoura. polynko, eliska taky mela s kanalkama, jenomze do 3mesicu jsem ji kapala op.septonex a nepomohlo tak¨az pak nas poslala na ocni a proplachovali to 1x a pak uz jen kontrola a bylo super. masaz pak dela hodne aby se to zas neucpalo kdyz to proplachnou. jak rikaji holky ve vnitrnem koutku oci, me dr. rekla od vnitrniho koutku smerem ven spodni stranou ale jen kousicek proste ten koutek tam masirovat. ale rekni dr. at te posla ena ocni radeji. eli mela ocka slepene. skoda nas tam neposlala driv. |
| clasofkama | 32534 |
|
|
3.5.2010 16:03:55
chtela jsem napsat, ze MY dobryy
![]() ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
3.5.2010 15:57:52
holky zdraviim
![]() Beru hezky fotky jaa presne nevim co sis od materstvi predstavovala![]() ja s urvanym a probdelyma nocema pocitala tak to lepe snasim asi![]() Poly maly to mel, nejdriv jsem kapala taky kapky a pak jsem normalne dala ocni framykoin rano a vecer a 2 den bylo oko zdravy, ja viim jsou to antibiotika, ale hned mu zabrali ![]() holky muj malej se smeje, nejvic na claudii to vydrzii i nekolit minut se smat ![]() Gabi vzdycky te zapomenu pozdravit ![]() ![]() to ocicko od maji hnisa nebo slzi?? Pett holka jedna je mi te lito, to jsou galeje teda ![]() ![]() az je mi trapny psat, ze mi dobryy ![]() ![]() dneska jsem byla na kontrole tak me pochvalila, byla to ta co me rodila, sla jsem ji jeste koupit bonbonieru ![]() Mirusko mooc na tebe myslimm, mozna to mate zasebou Fida doufam, ze je sechno v poradku ![]() tesim se na VITECKA KVITECKA![]() Got mala je teda poradnej kus to se asi pronese holka do tech schoduu![]() |
| Tobianni | 38942 |
|
|
3.5.2010 15:23:58
Tak mi psala Miru, že jí dneska dělali zátěžový test. Vše v pořádku, ale zatím nerodí. Na vyvolávání se taky prý ještě nechystají, čekají, co se bude dít.
|
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
3.5.2010 15:17:58
polynko, akorát si myslím, že v popisu je jemně, ale že to chce zatlačit. Zkus si to na sobě a tu žlázu tam nahmátneš. U dětí to jde nahmátnout hůř...
|
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
3.5.2010 15:15:53
berušáku, chce to se s někým střídat. A vypadnout z domu. To je zase výhoda flašky.
|
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
3.5.2010 15:15:36
Aha dík Donut,to můžu zkusit.Celkem jí z toho očička dost teče,bobina malá
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.