| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 18468  [Dalších 17918 >>]
Donutka +3+// 77327
3.5.2010 15:13:52
Polynko a co masáž? my masírovali snad víc než 2 měsíce a přešlo to. na oční v pardubicích se sondáží dost otáleli, říkali masírovat, masírovat několikrát denně...Otevírání slzných kanálků může napomoci i šetrná tlaková masáž: krouživými pohyby jemně stlačujte bříškem malíčku oblast od hřbetu nosu směrem k vnitřním koutkům očiček.

gabčico, ať to dobře dopadne...
Poly+Eli+Juli 44312
3.5.2010 14:42:43
Ahoj holky,
Gabi chci se tě zeptat na tu sondáž.Juli má taky v oku zánět,už od porodky kapeme 5x denně Opthalmoseptonex a vyplachujem borovou vodou.Nějak zvlášť to nezabírá a dětská nás asi na to pošle.Co to prosím tě vlastně je?Eliška to neměla a ani neznám nikoho kdo to měl.Jsem z toho celkem v pasti~n~
bbberusak + barusak 03/10 98047
3.5.2010 14:40:26
donutko, mě uklidňovali, že se to změní po 6nedělí...no, tak to teda ani omylem, možná je to ještě horší než na začátku...
takže teď jsem se upnula ke třem měsícům...snad se to zlepší a až začne víc vnímat a reagovat na mě tak bude líp :-)
Donutka +3+// 77327
3.5.2010 14:34:43
berušáku, přečetla jsem jen tvůj příspěvek - vydrž!!! Já tohle měla s první, teď je to v trochu lehčím vydání znovu :-( L. se taky nesměje, ale mně se žádné dítě v 6týdnech nesmálo... po 4 měsících se to dost zlepšilo... Holt každé dítě je jiné~6~
3.5.2010 14:30:06
tady dvě fotečky....

s tatkou

paseme

3.5.2010 14:26:26
ahojky maminy :-)
dneska jsem byla na gyndě po 6nedelí...manžel doma hlídal...mykoza jako prase...napsal mi nějaký globule na 8 dní...chudák manžel
nechala jsem si napsat normální antiko když už nekojím...info o Baruščce a porodu už měl v pc..asi mu z porodky dali vědět..
říkal mi, že jsem nějaká smutná...já na to, že jsem si to představovala trošku jinak...tak se smál~t~
ptal se kolik už malá váží, co už umí, jestli se směje...nesměje :-( když se na ní pitvořím, tak se rozbrečí..to ostatně kdykoliv otevře oči takže já bych jí přes den chtěla budit, aby spala v noci, ale nebudím, bo jsem ráda, že je ticho aspon když spí...
koupila jsem ještě babycalm kapičky...ty jí nechutnaj, už se mi po nich 2x tak zakuckala, že jsem myslela, že se nenadechne...tak jí je asi budu kapat do mlíka...jsou to jen oleje, tak by to nemělo mít vliv na účinek...
dávám jí probiokapky, babycalm a sab sipmlex...ten už dávat nebudu..jen ty probio na lžičku a babycalm do mlíčka....musím používat rourku, bo po nutrilonu má hovínka tužší a to první nevytlačí...pak ten zbytek už jo...prdíky jsou lepší, ale nevím jaký kapky pomohly...myslím ale, že ty probio a ty babycalm..

naučila jsem si malou, já blbka, na houpání, takže když bdí a nehoupe se s ní, tak řve...ach jo ~o~~q~

Gabcica 22308
3.5.2010 13:34:35
Za chyby se omlouvám, píšu v rychlosti.

Ještě k Pett, držím palečky, ať je líp!!!
Gabcica 22308
3.5.2010 13:33:01
Ahojte!

Hlásíme se z domu, včera večer jsme dojeli z Krkonoš. No doma to vypadá jak po výbuchu...........strašný.

Já jsem s Májou byla dopo na očním. Holky, já se divím, že mám vůbec mlíko.............původně jsme tam měli jet až příští pondělí, ale včera se to prďolce zhoršilo. No, takže znovu proplach, děs běs, dostali jsme další ATB kapky. V pondělí jdeme zase, bude i výsledek výtěru a čeká nás nějaká větší sondáž s kompletním proražením..........Je mi ji tak líto, chudáček. Musí jí to bolet

Pett, holka, ty máš taky trápení. A kolik vypije odstříkaného mléka??? S kojením neporadím, netroufám si, sama dost odstříkávám. Jediné co vím určitě, že nedokrmovat Nutrilonem po kojení. Buď jí dát odstříkané mléko celou dávku a nebo celou dávku Nutrilonu......nekombinovat to, omezíš bříškobol. HLAVA - zajdi na masáž, zda tam nemáš něco stříplého a nepotřebuje to uvolnit.

Miru, myslíme na tebe a držíme palečky.

Též jsem zvědavá, kolik bude mít Val? Jéé, už to vidím, no hezky přibrala!!! M.přibrala za 3dny 200g.........včera jsem jí zvážila a úplně jsem se lekla.........taky by pořád jedla.

Renďo, víš co mi pomohlo? Říct si, že když to nejde a zkusím vše možné, tak to není to nejdůležitější na světě. Mám doma plechovku Nutrilonu, v případě nouze používám a defacto hodně odstříkávám. Přes týden mi trvalo než jsem se s tím vyrovnala, teď už je to lepší.............přece spokojená maminka a spokojené dítko je důležitější než 100% kojit, ne?

Dál už nereaguji..........Mája se hlásí. Hezký den. G.
mambo 100493
3.5.2010 13:22:32
ahoj holky,
tak my zpet od doktorky. Valerie ma 5360g a 59cm - myslim, ze docela slusna prace od minule ))).
Pett - drzim palce at je brzy lepe! ~6~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
3.5.2010 12:22:08
ahojky,
tak si jdu holky zase trochu pobrečet :-( U nás celkem velká krize. Malé jsou 3 týdny, takže asi i růstový spurt, taky nastoupili koliky, řve s malými přestávkami téměř celý den, začalo to v pátek. Kojení nám taky spíše víc nejde než jde i přesto že se občas dokáže přicucnout i bez kloboučku a že bych i řekla že slušně sosá. Ale ona je nejspíš jen dobrá herečka ~n~~n~~n~ Kojila jsem z obou prsou, krásně tahala, takový ty dlouhý tahy s následným polykáním prostě jak to má být. Měla jsem takovou radost, jenže ... prsa po kojení rozhodně prázdný nebyly, pořád ještě bylo co odstříkávat, ale viditelně něco vypila. Jenže dál řev, že by to bylo spokojený dítě, co usne to ani náhodou, a z flašky vytáhla další 100 ml :-( Tak to vám povím, to je na psychiku šestinedělky, která od začátku bojuje s kojením, přímo šitý na míru ~n~ No a takhle je to teď s naším kojením :-( Praskliny se vůbec nehojí, takže si u jednoho prsa vysloveně užívám, to druhé taky není bez bolesti, ale v porovnání s tím druhým je to vlastně "příjemný" :-) Když už náhodou malá u kojení usne a přespí i přenos do postýlky, tak vydrží spinkat sotva hodinku a řve hlady. Hrozně mě to vyčerpává. Navíc si myslím, že ty koliky má právě i z toho, protože krmit dítě po hodině není nejlepší řešení. to nestihne mlíčko vůbec strávit a hned se tam míchá další příděl, no to pak bříško zákonitě bolí :-( No a já. Já jsem naprosto vyřízená, už 3 dny mě bolí hlava, nezabírá ani paralen ani Ibalgin a ono taky nemůžu být přeci pořád pod práškama ~e~ cítím se jak při chřipce, v noci se potím, že mám totálně promočenou deku o košili ani nemluvím, tu převlíkám několikrát. Teplotu nemám. Bolí mě ale svaly. Tak nevím jestli to je prostě jenom tak velká únava nebo jestli i nějaká hormonální nerovnováha ~d~
Arijko, tebe taky tak hrozně bolela hlava, viď ? Co ti pomohlo ???
No a jinak s kolikama, četla jsem příspěvek Rendi, tak s tou plně soucítím je to jak přes kopírák. Taky nám nic nepomáhá, kapičky, klubíčko, pecičky, masírování, nic. V záloze mám ještě rektálku, dneska jsme vytáhli šátek, ale jsem hrozně nejistá než do toho zase přijdu, přeci jen už je to víc jak dva roky co jsem šátkovala a takhle maličký mimi jsem nešátkovala ještě nikdy. však jsem jí tam taky pěkně blbě dávala, provlíkla jsem nožičky i pod kříž ~e~~f~
dneska bude náročný den i v tom, že ode dneška pravidelně začínám vyzvedávat děti ze školky, musím na poštu a k Dr. pro lístek na peníze.

Držím palce Mirulince a jsem zvědavá kolik bude mít Val. :-))
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 18468  [Dalších 17918 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.