Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tobianni | 38942 |
|
|
3.5.2010 11:14:27
Ahojky holky,
tak to vypadá, že maminky už jsme všechny - teda jestli Miru už porodila . Zkusím jí napsat zprávu.Zavřiočko k těm sladkostem. Už jsem psala, že náš prďola si v nich teda moc nelibuje, ale nevynechává úplně. Taky jsme kupovali hroznový cukr, ten mu chutná. Jinak z "klasických" bonbónů má teď rád Nimm 2 soft - viděl v telce reklamu na "vitamíny a sladkosti" a chtěl je koupit. Tak jsem mu je koupila, ale je fakt, že si dá tak jeden za týden .Jo a ke kolikám - my teda taky nemíváme problémy - ťuk ťuk. A to jím skoro všechno. Teda nezkoušela jsem zelí a sycené nápoje, ale třeba fazole už jsem ochutnala trošku. Jo a zhruba první 3 týdny (necelé) jsem jedla každý den jednu Activii. Já to jedla teda kvůli sobě, protože po porodu to byl celkem záhul, ale zdá se, že malé to taky prospělo - žádné koliky, ale zato hodně kakání. Teď už je nebaštím a kakání tolik není (už jen asi 5x denně ), ale s bolením bříška problémy nemáme.Weuu, nebo kdo se tady ptal na něco, z čeho se dělá dostatek mlíka - stále omílám to své, že melta s mlíkem je to nejlepší . Ale ono to fakt pomáhá no... Navíc myslím, že je to mlíko i nějaké výživnější nebo co, protože Aninka dýl chrupká po kojení, když si dám meltu. |
| mambo | 100493 |
|
|
3.5.2010 8:19:38
Zavrioci - mam obavu, ze V se pomalu blizi k 6 ))))
|
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
3.5.2010 7:59:08
Dobre ranko, Gotcho to jsem zvědavá na míry! Já myslím ze Li ma uz 5 kg, je to nase malá tlustoska!
Jdeme na cviko, tak zatím! |
|
|
3.5.2010 7:55:25
Dobre ranko, Gotcho to jsem zvědavá na míry! Já myslím ze Li ma uz 5 kg, je to nase malá tlustoska!
Jdeme na cviko, tak zatím! |
| mambo | 100493 |
|
|
3.5.2010 7:19:45
Dobré ráno,
Mirulinko - ať máš brzy mimi u sebe. Myslím na tebe .Já jdu dneska s Valerií na kontrolu, tak jsem zvědavá kolik bude vážit - je fakt čuftík ![]() Přeji všem krásný den ![]() |
|
|
2.5.2010 23:02:07
Jejda, nejdřív to nejde odeslat a ted je to tu 3x....
|
|
|
2.5.2010 23:00:31
Miru, tak at vse dobre dopadne! A at mas mimi brzy na svete!
Luci, ja 2x použila teploměr, bylo to rychle a byl klid. Jinak jsem zacala dávat bio fenyklovy čaj z DM, je od 2 týdnů. Dávám vždy jak se začne kroutit a rvát 5 lžícek a pak hned do klubicka a docela to zabírá. Malá uz tak nerve, prdiky odchází a i se vykaka....tak snad to bude uz lepsi...ten poslední týden to byl nářez.... Holky dobrou! A at kulisci spinkaji! |
|
|
2.5.2010 23:00:30
Luci, ja 2x použila teploměr, bylo to rychle a byl klid. Jinak jsem zacala dávat bio fenyklovy čaj z DM, je od 2 týdnů. Dávám vždy jak se začne kroutit a rvát 5 lžícek a pak hned do klubicka a docela to zabírá. Malá uz tak nerve, prdiky odchází a i se vykaka....tak snad to bude uz lepsi...ten poslední týden to byl nářez.... Holky dobrou! A at kulisci spinkaji! |
|
|
2.5.2010 23:00:28
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
2.5.2010 21:21:43
jo a ten muj taky hodne skyta kdyz se vybleje
![]() a dnes jsem ho taky sledovala jestli dycha...spi nejak dlouho, jinak to moc neresim |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.