Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
2.5.2010 21:20:32
ahoj holky,
mirulinko, budu na tebe myslet at to mas brzo zasebou! ![]() drz se!zavriocko, u nas dopol prselo a pak az ted vecer , jinak jsme byli cely den venku. Od 13h mela svagrova tu oslavu narozenin u nas a delali maso na kameni. davidek pred 13h zalomil a spal az skoro do 17h, pak jsem ho nakrmila teta ho nechala odrihnout a spal dal az do ted , jeste spi asi ho musim vzbudit bo pak v noci bude zlobit. ja uz dve noci spala tak 4-5h![]() clasofko ja myslela ze jen male deti se predvadeji a žarli ale jak ctu tak tebe to taky nemine ![]() eli ta zlobi spis kdyz u nas nikdo neni.jeje dnes se prali na dvore s bratrankem, tá mu dala ![]() ![]() doted ji mlatil on a ted ho mlati ona.![]() tak zatim papa kdyz tak zitra.. ![]() |
| Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
|
|
2.5.2010 20:50:18
Clasofka: ja se divam jestli dycha spis kdyz kojim a on u toho vytuhne. Jinak v kolibce a postylce mam Nanny a to me uklidnuje, ze by to zaclo kricet, kdyz by nedychal. Navic tam blika zelena dioda dle jeho dechu, takze dle toho poznam, kdyz se neco deje-kdyz se probouzi nebo se mu neco zda, zrychli se mu dech...:)
|
| Mirulinka | 32529 |
|
|
2.5.2010 20:32:48
Ahojky holky, ja se s vami loucim, zitra rano na pul osmou nastupuju do porodky, aby me meli pod kontrolou, kdy a jestli budou vyvolavat se teprve uvidi, podle reakci delohy a mimca.
Mejte se tu krasne. At vam mimca nepridelavaji moc starosti, ale hlavne vam delaji radost ![]() ![]() |
|
|
2.5.2010 20:28:48
hm...mam novy prohlizec a nejak "samo" se to odeslalo. Takze k te rource: jestli mate doma rourku o prumeru pletaci jehlice jako my, tak je pry opravdu naprd. Pediatr nam ukazal vzorecek na prumer konecniku u novorozencu a vysvetlil nam a ukazal princip delatátorů s tim, ze ta mala rourka pomahat nemuze a ukazal nam rouru, co vypadala jak slabealej zviraznovac s tim, ze ta je psravna-ze tu si mame v lekarne objednat. Takze jsme zas koukali jak zjara, ale duveru v nej mam opravdu velkou, neb se stale vzdelava a je dost pokrokovej na to, ze ja k nemu chodila 20 let :)
Mirulinko:drzim palce. Moc jsem si prala květňátko, ale nevyšlo to, tak aspon nekomu:) |
|
|
2.5.2010 20:23:15
Zavrioci: deti nemam, ale ze zdravych sladkosti mi prijde fajn jablecna trubicka-jde jen o dren z jablek a je na koncich namocena bud v jogurtu,karobu nebo cokolade...vzdy kupuji ve zdrave vyzive. Pak se mi libi ty pufovane medvidci...kazdy medvidek je polomaceny v cokolade a baleny zvlast-je to od Racia. Taky zacinam resit co budu davat:) Sami s pritelem jsme kdysi vystridali susenky a oplatky s tukovejma naplnema a plny ecek, konzervantu a aromat za zdrave myslitycinky a sladkosti ze zdrave vyzivy a problemy s tim nemame.
A k cajikum Hipp...pediatr nam rikal, ze pokud je dite donosene a plne kojene, tak nedoporucuje tyhle caje, neb obsahuji laktozu ci co a ta u tehle deti zpusobuje prujem, jelikoz ji maji v mlice...myslim, ze takhle nam to oduvodnil a rekl, ze klasicky fenyklovy cajik v male davse je lepsi! A k prdikum: devcata, jestli jste jako ja a mate rektarni rourku o prumeru asi tak jehlice na plete |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
2.5.2010 19:17:33
Tak my ven nesli, zacalo lejt a leje a leje a leje, Em je uz otravna, des....nevim, co si s ni porad mame hrat...
![]() ![]() ![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
2.5.2010 15:15:34
Ahojky,
Radko dík za tvá slova. Já jen doufám, že kdyby náhodou bylo někdy třetí , porod už bude brnkačka i co se týče času .Zdravím všechny při neděli, my se teď probudili . Ještě čekáme, až se probudí Ondráš, nakrmíme a půjdeme taky na chvíli na vzduch. Ale je fakt divně. |
|
|
2.5.2010 14:44:40
Nedele a tady nikdo, vsichni venku? Je tam pekne skarede, alespon tady v Praze....chjooo, cekam az se deti vzbudi a musime taky na chvilku na vzduch
![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
2.5.2010 8:51:12
Ahojky,
někdo se ptal, jak dlouho trvají koliky - tak 3-4 měsíce. Už se to krátí U nás to je každý den, takže večery tráví L. v šátku, má z toho na obličeji potničky, mám ji napevno.Ale aspoň si ji ponosím, jinak je v kočárku nebo v postýlce nebo v lehátku. děti ji taky opečovávají, děsí mě, že kolikrát špinavýma rukama... ale sušenku jí zatím nedávali už ví, že nemá zuby a papá jen mlíčko...Zdravé mlsání pro batolata - sušené ovoce, rozinky, u nás mají i biolízátka, gumídci. Sladkosti jsou u nás na příděl, taky dostávají. Akorát müsli tyčinky jim nejedou. Jinak někdo ze známých vyzkoumal, že málo přidaných látek je v perníkách, ale je tam zase čokoláda. ještě jim kupuju raciochlebíčky s jogurtovou nebo čokoládovou polevou. četly jste Chci být v suchu, maminko http://www.rodina.cz/clanek7694.htm ? Je to hezky napsané ![]() Mažu něco dělat, hezkou neděli ![]() |
|
|
1.5.2010 23:16:50
Clas no počkej az na holky přijde puberta, to te teprve vsichni budou litovat.... Ale bud rada, ze mas takove chuvicky sikovne! Em je taky super chuva: ridi se heslem, jak co nejrychleji Li zlikvidovat a mne dostat do blázince.... Dneska ji opet krmila sušenkou a snažila se ji vytahnout z lehátka, kdyz jsem 5 vteřin nekoukala...moje nervy....nemuzu na ni ani řvát, myslí to dobře....dává malé dudel a houpe ji....kdyz malá brečí tak volá mami mami...myslím ze u nás je to taky jak v blázinci....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.