| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 18468  [Dalších 17888 >>]
Zavřioči+Em+Li 74118
1.5.2010 23:08:13
Janco, to sis užila....pro mne jsi hrdinka....a jak píšeš s tím řevem, jako kdybych viděla sama sebe....ale já nakonec rezignovala na epi.....
Já jsem tu bolest nemohla vydrzet a obdivuju každou která to tak zvládla...ikdyz každá ta bolest je jiná a každá to jinak snáší....
clasofkama 32534
1.5.2010 23:00:28
hoj holkyyy

Rendi myslim, ze nejvetsi rozdil je z jednoho ditete na 2, pak to treti uz se nejak veze~t~~t~jenze ja uz mam holky velky to je asi rozdiil, porad jsou tu pripraveny nejaky ruce navic~R^

zavrioci docela jsem se smala jak si vasi vypravu popisovala, ale verim, ze se u toho zapotiis~6~~6~

Arijko sedacku vyfot~R^~R^

je mi lito vasich miminek co maj trapeni s prdiky~6~

ja si jim co chci akorad se malej osipal asi po tom maku~t~

holky jsou docela v pohode ale straaasne zlobi kdyz nekdo prijde na navstevu se strasne predvadi,.absolutne neposlouchaji a navsteva me lituje, jakej tu mame blazinec, tak je necham nic nevysvetluju akorad na holky udelam xicht a podriznu si krk, nevim proc to delaj~o~~o~

malej se v kocarku vozi mooc rad, mam ho tady v obyvaku tak je v nem cely den~g~

taky porad kychaa a chrci tak jsem koupila vysavacku a vysala a je klid, ale taky ma porad skytavku (vdycky po to odrihnuti)~q~

no jdu to zabalit~h~
Janca I.,Anetka07/07 65480
1.5.2010 21:27:30
Rendi, mimča chrochraj, že nemaj dotvořenou stále tu přepážku. Ale to je takové jiné chrochtání :-). Ondra teď chrochtá ikdyž se nekojí a kýchá celý den. Zatím rýma neteče, takže doufám, že to přežije v lehčí formě než já. Já se teď cejtím úplně na prd. Doufám, že ráno bude líp. A sepsala jsem porod, jen je to strašně dlouhý, tak se předem omlouvám. Ani jsem nevěděla, že jsem takový romanopisec. Jdu to vložit.

A Ondra se nám včera opět 2x přetočil z bříška na záda. Se tak nohama rozhopeme, že tělo jde už samo......
Mirulinka 32529
1.5.2010 21:22:10
AHojky, hlasim, ze jsem stale 2v1, ani nedocitam. Jdu se zkulturnit a zaspat nic moc naladu.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
1.5.2010 21:06:43
rendi, kolik je tvoji elisce? te moji byli 3r. v lednu. je to s ni taky nekdy vesely~Rv.

jinak nezavidim tu vecerni chvilku rvani ~a~. urcite ho boli brisko, si myslim ja kdyz je t furt v stejnu dobu tak asi kolika. svagrova kdyz mela syna maleho taky rval a nic nazabralo, to byl des, ja si to pamatuju docela zive protoze fakt rval o 100 6. nevim co radit, kdyz uz si toho hodne vyzkousela, muj david ma chvilku bdeni cele dopoledne a to knoura obcas rve ale myslim ze docela pomaha sab simplex u kazdeho kojeni. pak prdi jak blazen ale jsou chvilky kdyz nevim ale spis rve a pak se poblije takze asi od zaludku.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
1.5.2010 20:58:23
ahoj holky,
jen tak narychlo docitavam,

rendi maly ma ucpany nos, kdyz jsem kojila tak chudak dychal tezko a bylo slyset jak nemuze dychat nosem, tak jsem koupila odsavacku a odsala, a bylo toho hodne. myslim ze tady ty maly deticky maji spis ucpanej nos jako tekutou rymu. no nevim...~d~ a kdyz dychal tak chrochtal jako prasatko, chudacek.

ja taky neco chytla, jsem zachripla, uz 2.den žeru stroucek česneku s medem a neco to pomohlo, no citim se unavena a pod psa. eli dnes zlobila jako certik porad se nejak dozaduje pozornosti a pro hlouposti dostava na zadek. treba ponozky si zouva schvalne nebo neuklizi po sobe, nebo proste lumpaci a ani nahodou nebude delat to co od ni chceme. tak uz se an nedoprosujem. zakaz mlsani a pohadek to jisti.

holky my mame novou sedacku, jeje je takova krasna, slaboucko modra, ~R^~g~ tam se nam bude s davidkem kojit a spat u toho :-)~b~

zitra tady bude frmol ~a~, svagova si pronajala dvur ~;)a bude delat oslavu 30-tin.ani nevim kolik lidi tady bude ~d~ale snad jen rodina, to se uvidi zitra~e~

tak zatim pa jdu jeste docist a pak asi uz se vzbudi ten prdoch, jinak...

clasofko jak si psala ze neresis odrihnuti...v noci to je nejak v pohode i u nas ale pres den hruza to kdyz si neodrihne /a usne u toho/tak ho to pak i po 1-2h tlaci a je nespokojenej, az pak odkrkne. a jinak bleje docela hodne... no musim se pochvalit dnes jsem ho zvazila a ma 4,3kg, doufam vaha vazi spravne.~;)~t~
Zavřioči+Em+Li 74118
1.5.2010 20:37:14
Reni no já radím dve rady: zavolej si laktacni poradkyni, ta bude uz vedet kde je problém....druhá rada je zvážit malého, kolik vypije. Holky to tu taky probíraly a je to asi jediná jistota....před a po kojení a uvidíš...pak bych resila nutrilon, ale pokud máš pocit ze máš mlíka dost, tak nevzdavej! Pres ty kloboucky by měl pít dobře...nebo je jen líný....nebo chce být u prsa....
Renďa,Eli 07 98365
1.5.2010 20:29:40
Donutko a všechny co máte tři děti, tak se teda kláním, klaním že to to zvládát. ~e~~v~ Já bych se už asi někde houpala. Nebo máte hodné děti? ~;) A nebo je fakt jak se říká, že největší rozdíl jsou jedno a dvě děti,ale to tředí dítě už takový rozdíl není? ~;)

Gotcho ty už máš určitě svaly na nohách a můžeš jít na olympiádu. ~:-D
Fidě držím moc pěsti,aby se dostala příští týden domů a snad je Víteček v pořádku. ~x~

Gabčico beru jakoukoliv radu. ~e~ At už je jakákoliv. To kojení časté mě fakt vyčerpává, jedině kde spí déle ale max. 3hod. je kočárek, ještě že tak. Manžel mi pořád říká at to vzdám a začnu dávat nutrilon, že mu to nevadí, že klidně dá ty peníze,ale že nechce abych se už trápila. Ale zdá se mi že mlíká mám dost, že to je škoda...pořád věřím,že si to prodlouží aspon v noci teda. ~a~ Nebo mám špatnou techniku kojení a malý toho moc nevypije, nebo je to prostě chlap a chce být u cicku. ~j~

Janule38, jáměla taky po porodu cukr v porodnici dobýr. Malý měl 2,2 byl roztěkaný a neklidný. Doufám,že ted je v pořádku, ani nevím jeslit se to pak upraví nebo jak to je.~d~

Jančo dívala jsem se na fotky a malý už krásně pase, šikula. ~g~

Holky jak poznáte že mají malí rýmu? Teče jim z nosu hodně? Malý taky tak chorpití ale z nosu mu nic neteče. ~d~ Eliška má taky rýmu.

Zavřiočko spoléhám na třetí měs. Jestli ne tak nevím. ~v~

Já Eli dávám už vesměs veškeré sladkosti. No ,ale když byla menší tak jsem ji dávala lízatka taková ta z lékarny, jsou bílá z hroznovým cukrem, to měal ráda a má to ráda doted, pak gumové bonbony, nebo ze zdravé výživy křupky s banánovou příchutí. :-)

Zavřioči+Em+Li 74118
1.5.2010 19:57:09
Gabi, Li rve a brání se i 5 minut, nez se ji trosku ulevi a chce to tech 20 minut vydrzet. Pak vytuhne a je klid.

Dnes to bude asi des, švagrová vařila nudlovku a rozmackala do ní cibuli, já to zjistila az po talíři, takže máme uz hodinu rev a opět nic nezabírá...do toho hlad ale díky řevu se nemůže napít...takže další revy....no já to nějak vydržím, ale Em je z toho taky špatná a nechápe to....Reni přesně jak u vás....takže jsem zalezla v ložnici a držím nožičky az mne bolí vse....by mne zajímalo, kdy ty koliky přejdou?

Gotcho, tento tělocvik znám, ale naštěstí jen dvoje schody...a bohatě mi to stačí....je to des, první nesu korbu s Li a tahnu Em, do toho diriguji psa, doma zabezpečit Li, aby na ni Em nemohla, pak rychle zpet pro spodek kočárku, nákup nehrozí, to musí udělat mm, se dvema bych to nezvládla ani nakoupit, natož vynosit domu...

Holky co máte větší děti, jaké sladkosti kupujete? Em se naučila říkat bonbón a lizy a pořád se domáhá něčeho dobrého...tak přemýšlím jaké zdravé mlsani???
Janca I.,Anetka07/07 65480
1.5.2010 18:51:04
Ahoj ženský :-),

doufám, že se máte při sobotě krásně.
My dnes slavili táty narozeniny, ale u nás doma. Jirka jim jel dopoledne vybílit kuchyň, v pondělí jim přivezou novou a naši přijeli sem. Táta uvařil řízky, já udělala bram.salát. Odpo přijela ségra s dortem a jsem ráda, že už jsou všichni doma :-). Malá poslední 2 dny kýchala a tekly jí nudle, dnes už pěkně vysmrkává a mě začalo bolet v krku a rýma se mi spouští. Ondráš taky nosem chrmlá a kýchá, takže veselo. Snad nás to všechny brzo opustí. Nudle mu zatím netečou, kapu Libenar, snad to bude OK.

Gabči, bude se chvíli bránit nožkama, ale trochu proti tomu tlaku zabojuj a ona povolí. Nejlépe je to v sedě a v klidu. Hlavičku mezi prsa, zádíčka si opři o své tělo a přitáhni ty nožičky. Ono se jim uleví, ale až po nějaké chvíli. Jinak to je vyloženě na prdíky, ale můžeš takhle mimčo i chovat, jen ty nohy tolik nepřitahovat na bříško. Prý jim je to příjemné. Ondráš zná tuto polohu od narození :-) a je v ní spokojený.

Mějte se zatím krásně, jdu si uvařit čaje, ať to tělo proleju a zbavím nemoci.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 18468  [Dalších 17888 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.