| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 18468  [Dalších 17878 >>]
Janula38+Nela 71894
1.5.2010 18:22:22
Renďo, tak to máš veselo. Na kontrolu s cukrem jdu až v půlce července. Jinak po porodu jsem měla hodnoty cukru dobrý. Malá je v pořádku. A žádný testy ji nedělali. Na to jaký dělala kolem toho průvan, tak se nakonec ani v nemocnici nestavila. Což mě docela vytočilo, protože jsem tam musela jít já i s malou v pondělí po očkování a ještě nás nechala čekat. V porodce jsme vyfasovaly na nožičky kalhotky Marwell. Takže nožky má rozplácnutý doširoka a pomalu se nám ani nevleze do autosedačky.
Jinak tkay válčíme s časem, jak se dá. Vždycky si něco naplánuju a stejně to nakonec dopadne úplně jinak. A taky se Nelince nelíbí v kočárku. Ve středu jsem ji tam dala poprvé a po půlhodině jsem ji z tama musela vzít, protože strašně vyváděla. Včera jsem ji tam uložila znovu, sice už nebrečela, ale taky ani nespala a to jsme objely půl vesnice. Dneska sice v kočárku spala, ale to jen proto, že jsme byli před tím ve Znojmě na nákupu autem a usnula v sedačce, takže jsem ji pak jen přesunula do kočárku. No je to potvůrka malá. Takže taky máme veselo. No nic jdeme koupat a krmit. Zatím...
Gabcica 22308
1.5.2010 17:55:00
Ahojte holky!

Renďo, Tvým příspěvkem o kojení si mi připomněla nedávnou naší minulost s Májou......co Ti na to napsat? Hlavně pevné nervy! Rady rozdávat nebudu, neb na to si netroufám.
Jinak večerní "akce" máme taky....nakonec člověk zjistí, že je přetažená a nemůže zabrat.

Budeme Fidě držet palečky, ať jsou brzo doma.

Prdící poloha dle návodu Janči - taky jsem zkoušela, ale Mářa se u toho vzteká a pne se....takže máme to překonat,jo? A nožky úplně k tělu a Mářu od těla.......tak večer vyzkoušíme.

Zavřiočko, no to já bych byla taky hotová. Já mám tady za sebou pár procházek a mám toho taky dost......ale aspoň se mi protáhnou plíce.

Jinak už se nám to krátí, zítra je odjezd dom.......
mambo 100493
1.5.2010 17:09:14
ahoj holky,
tak my sli dnes na prochajdu, dole v baraku jsem zjistila, ze V je durch a zapo jsem vzit nahradni obleceni, tak jsem musela zase po schodech nahoru a dolu... sileny. No aspon snad rychleji zhubnu ))).
Rendo ty si uzivas, tak at je brzy lepe.
Clas - Fida mela nejake komplikace s Vitkem, pristi tyden ji snad uz pusti tak urcite napise.
Donutka +3+// 77327
1.5.2010 15:05:25
rendo, tak se držte, začátky jsou těžké~6~

u nás i přes časté dlouhé spaní +55dkg za 3 týdny, nicméně 4kilová hranice zůstala nepokořena. ale 1kg od porodu nahoře je...~R^
clasofko, to máš teda zážitky, teda spíš mmanžel. já si zase zvykám na to, že se mě často ptají, jestli jsou všechny děti moje~d~

arijko, čarodějnice - pohanský zvyk. a dobrá příležotost, jak se sejít a bez problémů spálit ořezané větve ze stromů.~t~ koukni na http://cs.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1len%C3%AD_%C4%8Darod%C4%9Bjnic
Renďa,Eli 07 98365
1.5.2010 14:32:51
Všem miminkům co se narodily co jsem tu nebyla přejeme hlanvě hodně zdraví do života. ~x~
Janule38 tak nakonec holčička, to je super. ~x~ Kdy půjdeš na test cukrovky? Brali malé krev v nemocnici na cukr? Malému jo a měl nízký cukr, musela jsem dokmrovat bebou aby se vzpamatoval.

Mirulinko tobě držím pěsti,aby už jsi to měla brzo zasebou. ~x~ Na jednu stranu ti závidím..ještě máš relativní klid,ale vím,že ty konce jsou nejhorší hlavně to čekání.

Jsem něco přečetla ale už nevím na co reagovat a malý už se tam vrtí a jedno prso mi asi praskne. ~t~ Určitě budu chodit častěji. Tak hezký den a víkend. ~3~
Renďa,Eli 07 98365
1.5.2010 14:24:05
Ahoj holky, ~3~

přišla jsem na vás kouknout po delší době. Vůbec nějak nestihám a je mi to moc líto. Předopkládám,že jste všechny úspěšně odrodily a já se mrknu do deníčku jak to vypadá, kdo kdy a jak kde. Musím i dočíst.

U nás nic moc. Jak jsem předpokládala, tak Adámek mi vynahrazuje to, o co jsem s Eli byla ochuzena. Eli byla bezproblémové miminko, za to teď. ~5~ Malý je hrozný řvounek. ~n~
Kojení taky na palici. Kojím přes den co hodinu až dvě. V noci cca co dvě hodiny, nebo už někdy ani nevím, jak jsem unavená tak u toho usínám a neregistruji čas. ~f~ No a výsledek přibírání...140g za týden. ~:( Prý je ještě malý a slabý a moc toho nevytáhne,ale na pořádný řev silný je dost. Kříčí každý den od cca 17hod. do 22hod. a to nontsto v té době zkouším naprosto všechno...klubíčkovou metodu, sab simplex, baby calmm, třešně na břicho, dát si ho na své břicho, nošení, položení, zavinovačka, bez zavinovačky a nic, nic, nic..pak vysíléním usne.
Do toho Eliška..která byla na začátku naprosto nadšená a unešená...bohužel, ted je z toho asi taky vykolojená že pořád kojím, chovám a lítám, že když kojím vždy něco nutně ale opravdu nuně potřebuje. Je mi líto ji pořád říkat, at počká at vydrží takže někdy je moje kojení takové, že malého třeba třikrát musím odtáhnotu. Jo a ještě kojím i půl hodiny myslíte že to je dobré? Jo a kojím jenom s kloboučky, bez nám to nejde. ~a~

No tož tak asi ve zkratce u nás. Jsem chodící mrtvola. Ted sice spí už dvě hodiny,ale já jsem musela aspon vyžehlit, takže odpočinek žádný. ~q~

Jdu vás dočíst a podívat se na fotky a musím vám taky nějaké vložit. :-)
clasofkama 32534
1.5.2010 11:03:33
Mirus neboj uz to mas fakt za par ( mozna hodin) ~;((~;((

Janco taky jsem zkousela a ~R^ je fakt ze se trochu branii, odrihavani, v noci neresim chvili pockam natrasam a nic se nedeje tak na to prdim, pres den zrovna tak,...

my byli vcera v tarragone kvuli papirum pro malyho, jeli jsme tam hlavni tridou ja vyskocila z auta a muj jel zaparkovat a v tom malej dostal nejakej zachvat a rval rval muj rej zastavil a musel ho vyndat...za nim kolona aut~t~ no a malej jak ho vzal tak ticho~p~~p~ muj byl celej zpocenej~6~ a prej ani nikdo netroubil~t~~t~

holky musim malymu vytridit veci uz mu toho spousta neni~d~ jak roste holomek~z~ docela jsem ted ve stavu bud maly nebo velky a nic mezi~a~

holky kde je vubec MAJA???

a ta Fida co?? vite nekdo neco??

hezkou sobotu tady je "den matek" a "SVATEK PRACE" jako u vas!!
Zavřioči+Em+Li 74118
1.5.2010 9:28:07
Miruli, tak at se to rozjede! A kvetnatko vykoukne na svet co nejdrive!
Zavřioči+Em+Li 74118
1.5.2010 9:28:06
Miruli, tak at se to rozjede! A kvetnatko vykoukne na svet co nejdrive!
Mirulinka 32529
1.5.2010 8:51:24
Ahojky, tak zatim stale 2v1, a relativni klid. Tak uvidime. ANi zmena pocasi, ani sexik nejak nezabrali.
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 18468  [Dalších 17878 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.