Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
30.4.2010 9:12:09
weuu ahoj. nejvíc pomáhá kojení přes noc, ale já taky nebudím. existuje homeopatikum ricinus communis 5ch, 5 granulí 2x denně. ale vyzkoušené to nemám. pak hodně pít, někomu pomáhá pivo... asi lepší nealko, ale jedné příbuzné v porodnici říkali jedno černé denně
![]() mně spí přes den i 4-5 hodin a nebudím, přibrala 0,5kg za 3 týdny, prý to stačí. ale ona nekaká... |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
30.4.2010 8:35:42
Ahoj holky,Clas taky tě uklidním.Já někdy div nelítám se zrcátkem okolo pusy jestli dýchá
.To Eliška ta chrápe jak starý chlap od mimina,oni jsem nikdy strach neměla.![]() Dneska jdeme na poradnu,tak jsem zvědavá kolik přibrala. A k večeru máme u nás stavění máje,událost roku,tak jdeme na čumendu.Stejně jim to do rána někdo čorkne. ![]() Vypadá to že bude hezky,tak si užijte sluníčka .Jo a Petruss je to hezký s tou žádostí o ruku ![]() |
| Weuunka+Terezka | 99209 |
|
|
30.4.2010 8:35:24
Dobré ráno všem
![]() my jsme včera usnuli pěkně hned po koupání a nakojení a spinkala až do půl čtvrtý, no a pak mě probudila až v půl osmé. Já ji přes den budím aby pořádně pila, ale v noci ji nechávám spát a někdy se stane že mě probudí třeba až kolem šesté,... ad prsa: první dny co jsme dorazily z porodky jsem měla zatvrdliny a pak se to nějak upravilo a mám je nalité jen po ránu když malá spinká dlouho. jinak někdy mi přijde že večer tahá už úplný zbytek a to piju jak o život, Co pomáhá na mlíko? určo jste to tu probíraly ale to jsem byla ještě mimo ![]() jinak dnes nám jsou 3 týdny ![]() ![]() ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
30.4.2010 8:18:29
Dobre ranko,
tak vikend na spadnuti! a snad i to pocasi se umoudri a preci jen bude zase pekne ![]() Vcera jsem klepala malo, ve tri rano 20-ti min. rev jak v zoo, chudaci sousedi...rano opet rev, ale jen pet minut, pomaha ten baby calm - mam ten pocit, a taky jsem v DM vcera na doporuceni kamaradky koupila fenyklovy bio caj pro miminka, je od dvou tydnu, dala jsem ji v ty tri rano 5 lzicek a ted rano dalsich 5, a taky jsem ji zabalila do toho klubicka - Janco podle fotky - jen by mne zajimalo, jak vysoko maji byt ty nozicky? Mohla bys dat jeste nejakou bocni fotku? diky moc... Takze asi neco z techto veci zabralo a byl klid, ted spi, je vyrizena, klasika ![]() ![]() Jooooo, a dneska mame PRVNÍ MĚSÍČNINY ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
30.4.2010 7:48:25
Dobré ránko,
tak malej dneska spal od 10 večer do půl 5 do rána a to jsem ho už budila, aby se napapal. Jinak netuším, do kolika by asi spal. A co je teda divný, že jsem neměla prsa nijak zvlášť nalitý. Asi tím, jak jsem taky bez přestávky spala. Jinak jsem totiž hrozná mlíkárna, jen tady čtu o kojení a spouští se mi mlíko a mám prsa na prasknutí. Clas, já taky na malýho šahám, jestli dýchá. A monitor dechu jsem si teda nepořídila. Já bych ho asi ani pořádně nepoužívala. Petruško, tak to jste teda mlaďouncí! A už máte tolik dětí! Mezi mnou a přítelem je taky skoro 5-letý rozdíl, jemu bude v srpnu 30 a mńě v říjnu 35. NO, a 4 děti, to by mě teda asi kleplo. A je to krásný, že si tě chce vzít!![]() |
| petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
|
|
30.4.2010 2:03:14
clafor to jsem se pobavila s tim bratrem
jj pritel je hodne mladej bude mu v srpnu 23 me uz je 27 takze jsem spis pro nej stara baba holky vie co mi dneska rekl ze kdyz vidi maleho ze si me chce za rok vzit a za desi cas chce jeste jedno semnou on zesilel ![]() ![]() ![]() ![]() to nevim jestli bych zvladla 4dite o muj boze, jonak my na prdky nejak netrpime piju bljvsjs od porodky fenykl a jde mu to samo miru tfuj tfuj at to zvladnete co nejdriv |
| mambo | 100493 |
|
|
29.4.2010 22:48:00
Janco - to mas dobry, ze Ondra neni slyset. To Valerie porad skripe a vydava silene zvuky kdyz chrupe ))). Kdyz prestane tak me to zarazi a obcas kouknu, estli vse ok
|
| mambo | 100493 |
|
|
29.4.2010 22:44:59
ahoj holky,
taky jsme dnes byly cely den venku - bylo nadherne az moc velke vedro. Mirulinko moc na tebe myslim. Fida ma vlastne uz taky byka )). No a ja mam vlastne rybu ))). A v nedeli uz ji 7 tydnu... Clas - Valerie usnula ve ctvrt na 7 a probudila se v 10 - ted mame nakojeno a prebaleno a vypada to, ze uz zase chrupe (tukytuk). S pozorovanim jsem uz prestala, ale byla jsem stejne postizena ))). Presto jsem monitor dechu nevytahla a vali se ve skrini ))) |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
29.4.2010 22:38:22
Clas, v pohodě. Dělám to taky. Ondra není vůbec slyšet, když ho jdeme zkontrolovat, tak si taky šahám na bříško jestli dýchá
. Když dokojím a položím do postýlky, tak taky poslouchám, jestli je vše OK . |
| clasofkama | 32534 |
|
|
29.4.2010 21:51:52
mIRU koukam ty jsi jeste cela
holky ja se dnes prezrala makem malej v 6h vytuhl a ted je jeste tuhej![]() ![]() asi po tom maku![]() holky taky porad koukate, poslouchate a stouchate do mimin kdyz spi?? nebo jsem jenom ja tak jeblaa ![]() porAd pozoruju jestli dycha![]() jsem zvedava kdy se paan vzbudi, hlavne kdy pak usne ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.