| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 18468  [Dalších 17658 >>]
Lucinka28 + Tomášek 20m 21497
25.4.2010 12:28:46
Ahoj holky, tak jsem konecne tu. V porodce jsem Vam napsala mega prizpevek a spadl mi na telefonu net a neslo to zkopirovat ani odeslat-malem jsem se kvuli tomu rozervala:)) Kazdopadne jsem Vam vsem moc dekovala za rady a podporu s tim APGAR score. Do ty rizikovky budem chodit, pry je to lepsi, ze se nam tam budou venovat a ucit nas hromadu veci, co ani pediatr nestihne-ale toho mame skveleho. Sama jsem k nemu chodila 20let, tak jsme tam hned z porodky jeli a vse nam ukazal, vysvetlil (treba cisteni pupiku nam ukazal uplne jinak nez v porodce). Kadzopadne uz jsem klidnejsi-kazdej rika, ze driv tohle neresili, ze se hromada mimin rodila fialova a pridusena(moje mamka prej byla fialova jeste tyden po porodu) a zadny rizikovky nebyly... Takže zaver jsem si zatim udelala, ze ta dětská byla kráva a prostě budem doufat, ze vse bude o.k. Prece jen to skore bylo 5-9-10, takže nakonec vse v poradku.

V porodce jsem dve noci nespala a jen kojila a jelikoz z toho mam zniceny bradavky, tak ted od vcera odstrikavame a davame pit pres prst a strikacku a ja mam chranice a bepanthen a zjistili jsme uzasnou vec-že kdyz do nej nacpem aspon 70ml, tak spi presne 3 hod. A vcera jsem se docetla, ze by mimi melo vypit 1/6 své váhy, takže jsme hned pochopili ty prořvane a prokojene noci-proste si toho tolik nevytahne, ikdyz to tam mam!~p~ Jen nevim, jestli delam spravne. Celkove ted ve chvilich volna studuji kojeni.net a podobne materialy:)) Jenze volna moc neni. Predstavte si co vymyslela tchyne-na lehke naznaky toho, ze prijdem v patek z porodky a na vikend si je tu nepreji nereagovala, tak proste pritel rekl, at prijedou na sobotu nebo nedeli a ona se urazila a pak si stejne udelala vse podle svyho-stavili se tu vcera na ospoledne a jeli objet babicky a stavi se tu zase dneska. To člověk prostě nepochopi. Darky za Tomika jsou zatim super-prevazne penizky, takze uz mame na elektricky vrata a par hodicich se veci jako pogumovana prosteradla do postylky a taaak.

Jinak mimísci jsou krásní~g~ Jsou všichni takový čistoučký! To my mame bohužel v oblicejicku takovy ty cerveny flicky co pry zmizi a v prubehu roku:(

Jinak koukam, ze se tu vede boj, kterej jsem puvodne dle puvodniho terminu mela vyhrat ja!!:) Ale ja uz jsem rada, ze prcka mame doma.
Fidu a Miru držim palečky!!~x~ Briska mate krasny obe-takovy malinkaty:))
Poly+Eli+Juli 44312
25.4.2010 10:10:46
Ahoj holky,Miru tak to je fakt pech,ale myslím,že když se mimi narodí,tak to stejně nemůže chytnout.Ale je fakt,že až budeš v porodce,tak si manžel užije~Rv.
U nás zatím v poho,ťuk ťuk musím zaklepat.Julinka je zlatá,napije se,pokuká a zalomí.Dneska v noci jsem jí musela budit na kojení,jsem myslela že mi bouchne prso~t~.Napila se v 8 večer a pak až ve 2 ráno.
Kdybych vám holky mohla poslat trochu mlíka,ani nevíte jak ráda.Já mám zas přebytek,prsa se mi nalévají a pak bolí.Po kojení musím ještě odstříkávat a tak vlastně nedělám nic jiného~a~.
Dneska půjdem poprvé celá rodinka na prochajdu,si je vyparádím a půjdem se pochlubit~6~
Mirulinka 32529
25.4.2010 10:04:50
zitra s nim musim skocit k doktorce, at to mame potvrzene a vim, co dal...
Mirulinka 32529
25.4.2010 10:03:52
DObre ranko, tak u nas jsou asi fakt nestovice, SImi uz tam ma dnes puchyrky, je podobany jak....ach jo. Tak se na to rozeni fakt tesim, kdyz budu mit asi deti v karantene ~o~
Zavřioči+Em+Li 74118
25.4.2010 8:23:22
Gabi, pekny odkaz, jen tedy na mliko si davat cocku....??? a taky jsou to docela silna redeni 15 CH je uz hodne silne redeni...

Alergie ted radi silene, mm tento rok taky hruza, v noci chrci, ikdyz si vezme dva prasky pred spanim...ke vsemu tady porad sekaji travu, to je taky nadeleni.. nemuzeme vubec vyvetrat.

Holky, peknou nedeli, my jedeme na vylet do Troji.

A doufam, ze tu konecne pribudou dve miminka~t~
Gabcica 22308
25.4.2010 7:55:26
Tak holky jsou ještě celé........takže nic mi neuniklo~t~

Jančo, moc krásně Ondrášek pase koníky...........máme ty děti nějaké aktivní. ALE já jsem celkem ráda, každý den vidím synovce- 7měsíců a to je pravý opak.

My byli včera na chatě, bylo moc hezké póčo až na mou přiblblou alergii.........naštěstí mi dr.dala silnější léky, tak hned po příjezdu jsem si dala dávečku~;).

Frézie, mám, dokonce i náležité formality vyřízený a před baráčkem stojí Matylda (ještě jsem nevymyslela nic lepšího).......červený Seat Ibiza, takže teď se rozježďuju a seberu mm navigaci z auta (nepoužívá ji) a hurá do světa~b~.

Zavřiočko, mrkni, co jsem objevila: http://www.volny.cz/lekarnik/Lekarna/Nemoc/Kojeni.htm

PETT, vím, že na netu se dá půjčit........zkus trošku pohledat na netu. Jinak my máme od švagra půjčenou takovou tu do masny.........je fakt přesná, zapamatuje si (před a po kojení je to neocenitelné) a má celkem velkou plochu na položení dítěte. Náš systém kojení a odstříkávání přebytků zatím funguje, tak uvidíme.

Arijko, masáže jsou potřeba a jak ti protáhnout krční páteř, tak se ti celkem uleví i od bolesti hlavy. Já v těhu chodila pravidelně a teď na to taky najíždím. Ad bolesti hlavy.........moc dobře vím o čem píšeš.........vždyť já u toho tlaku je měla děsné. Teď je to lepší, mám teda ještě léky, ale nedá se to srovnat. V případě nouze bych si chvilku po kojení vzala Brufen nebo Valetol a pokud jak píšeš, máš ty kojící pauzy delší, tak by to mělo být zcela ok.

Kde je Got? Co Val......neodstonalo to???

Fida1 24469
25.4.2010 0:18:08
Miru to nic neznamená, tady už bylo holek co měly menší nález než já a už dávno mají děti. To se klidně může z hodiny na hodinu změnit. Myslím, že se spolu ještě o to první místo od konce popereme. ~;)
Zavřioči+Em+Li 74118
24.4.2010 23:46:41
Holky tak to jsem zvědavá, která z vás bude první a která uplne poslední ze vsech....no, abys nás Miru jeste nepřekvapila....
Jani, fotky krásné. Taky budu muset ukecat mm na nejake rodinné....
Já vím, ze jsem Em taky hlídala, ale byla min divoká...
Holky dobrou!
Mirulinka 32529
24.4.2010 22:06:02
Fido, tak to jsi na tom lip, ze jsi dole pripravena, to ja jsem dole tradicne zavrena a klid. Tak mas me svoleni na me necekat, sup do toho holka ~R^
Janca I.,Anetka07/07 65480
24.4.2010 22:05:45
Clas, co já, ale tatínek jak je pyšný :-). Však ten váš španěl je taky hezoun a holky jak by smet ~:-D.

Fido,taky mám doma dnes oslavence, dostal pusu a pohlazení ~:-D. Ještě jsem nikde nebyla, tak s dárkem musí počkat. Taky si dlužím naušnice k narozeninám, chci si je vybrat sama :-), Jirka se bojí, že by nevybral dle mého vkusu.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 18468  [Dalších 17658 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.