Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 | 40722 |
|
|
24.4.2010 10:30:39
Ahoj holky,
Gabi, většinou přikrmuju večer , teda na noc. Přes den často přikládám,má období, kdy 2-3 hodiny čumákuje a pak zas období, kdy spí , takže když spí ještě zkouším odsávat, s tím pak taky dokrmuju a pak ještě po večerním kojení odsávám. Někdy mám pocit,že by bylo lepší s tím seknout, ale vytrvávám, hlavně kvůli tomu, že teď kluci mají neštovice, aby malá dostávala aspoň nějaké protilátky v mléku. Snad za týden půjdou do školky a my na sebe s malou si uděláme víc času a lépe se sehrajeme a rozkojíme. Teď hodně času trávím přikládáním, do toho usměrňování kluků, dělání jídla, svačinek, nějaké té zábavě a večer padám na sandál. Navíc kluky to svědí, jsou protivní, podráždění, ven se jít nedá, doma je to nebaví. No přišlo to v blbou chvíli. Manžel celé dny tráví v práci, musí dohnat práci za ten týden co jsem byla v porodnici, neb kluci do školky nechodili, protože měli kašel. Večer chodí nejdřív v 18 hod , ikdyž včera přišel v 16 hod(to je po normální pracovní době). Mě hlavně dost pomůže, když se pak postará o kluky, dá jim najíst, protože většinou malá má od 17 hod nespavou a dá je vykoupat, sice pak je chodím mazat, ale to si malou vezme na starost manžel , pak jdu malou koupat, kojit a kluci vymýšlí .. napít, vyčůrat, jíst a to se stará manžel. Ještě teda manžel chodí na nákupy |
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
24.4.2010 9:11:27
Ahoj holky
![]() Tak mě včera bacil nějaký bacil teče mi z nosa, škrábe v krku a třeští hlava, na noc jsem si vzala paralen...a uvítám každou radu co můžu při kojení a čemu se vyhnout, děkuji ![]() Fida má rozkošný pupík ![]() Zavřioči ty jseš teda akční se 2 dětma, fakt obdivuju U mekáče přeci dostaneš balonek a když vyrosteš tak hračku a mají tam nejlepší zmrzlinu Ono je dost těžký jít si sednout s dětma někam kde se nekouří v tomhle je mekáč opravdu super ![]() Janca taky nenechávám Dominiku na přebalováku, šíleně se mrská, odráží se nožkama a uteče z plenky než stihnu otevřít krém na prdelku ![]() Gabi chudáček Mája a ty taky přeji ať máte očička brzy v pořádku A ptala jsem se jestli už máš svoje autíčko ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
23.4.2010 22:58:06
Zavřioči já bych řekla, že dětské menu s hračkou.
![]() Já teda miluju jejich karamelový pohár a pak ještě ovocné taštičky jinak bych tam ani nemusela. ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
23.4.2010 22:51:42
Fido tak to treba zítra vyjde....mnam zmrzku bych si taky dala...Holky, co ty deti maji na tom mekaci?? |
| Fida1 | 24469 |
|
|
23.4.2010 22:26:38
Gabi, Fida se činí tak maximálně v pojídání zmrzliny.
![]() Miru děkuju, ale ono to mate, mám docela zadek i v netěhu stavu tak mám teď pěkný esíčko. ![]() Mě by se hodil zítřek to má budoucí tatínek svátek a já nemám dárek. Byla jsem dneska s mamčou na obídku a nákupech tak jsme vybraly 2 hadříky v HaM ve slevách. ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
23.4.2010 22:07:38
Janco ja malou taky radeji hlídam, prijde mi, ze je taky docela divoká a taky se toci celym telem za hlasem, tak jsem to vyhodnotila jako riziko a nikde ji nenechávám lezet samu....ty pády jsou nejhorsi...toho se bojím....
Gabi, ja uz vycerpala vsechny rady, ale myslím, pokud jeste i odstrikas, tak mlicka mas dost, jen Mája patri do skupiny linejsich deti...mozna uz vi, ze ji stejne dokrmis hihi ty dětičky jsou strasne chytre a vycurane, já bych ji nepodcenovala....tak uvidis, hlavne ze nerve hlady.... My dnes u dr. vse ok, Li ma 4.5 kg. Tlustoska mala. Dopol jsme byly jeste na hřišti, odpol v parku, a jsem total grogy. V parku jsem i nakojila, ale být tam sama, tak bych nemohla, kamarádka mi hlídala Emcu. No doma to zvládám dobre, ale jak jdeme s holkama samy ven, je to docela problém. Tak snad to budu zvládat. Sama obchod jsem jeste nezvládla, Li musí pohlídat mm....je to docela narocne... dnes mm konstatoval, ze je to u nas doma horsi nez v cirkuse, holky kdo máte 3 deti, to fakt nechápu....jak to vse zvládate a jak ten rev a brekot zvládaj vasi chlapi.... |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
23.4.2010 21:15:37
Ahoj holky,
Ondra pase koníky jako blázen. Až stáhneme fotky, tak taky nějakou vložím. A máme tady po Valérii dalšího kaskadéra. Při pasení koníků se nám přetočil z bříška na záda. Ležel na rovné ploše a najednou si usmyslel, že ho to nebaví. Anetka mohla ležet sama na posteli u Ondry mám strach už teď . Pěkně sebou mrská, je vidět, že to je beran ![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
23.4.2010 20:53:22
Fido, tak brisko opravdu nadherne, teda hlavne tvoje figura, jsi stihla jak lanka
![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
23.4.2010 20:52:04
AHojky,tak mam za sebou prvni kontrolu v porodce. Vse ok, malemu se u me libi. Termin mi posunul z 27. na 26, ze pry to muj doktor spatne spocital, tak nevim. Ono je to stejne jedno, ze. V utery jdu na dalsi kontrolu, pokud neporodim.
A co Fida? jdu se kouknout do denicku na jeji brisko, ja stale fotku nemam, protoze porad nemam fotak. |
| Dagmar Bartůšková | 37555 |
|
|
23.4.2010 17:29:37
Nazdárek při pátku
U nás je docela pohoda, když odmyslím ten cajmrsk, co dělaj děti ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.