Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabcica | 22308 |
|
|
23.4.2010 9:48:42
Zavřiočko, určitě Gravimilk zkusím. Ad kojení o obou.....dr.mi to "zakázala".....ba málo přibývala .....když prý už, tak 15min.z jednoho a 5min.z druhého, to jsme taky zkusili. Ale dnes ráno, vypila cca 80 (mám váhu, takže přehled je, ale vážím jen teď v době zkoušení dalších možností) a 110 jsem ještě odstříkala (z obou)......tzn.ráno mám mléka dost a večer už míň (i pohmatově i kolik toho vypije), ale právě když bude mít večer míň, tak jí strčím to odstříkané a když budu mít dost, dám ho do zásoby do mrazáku..........To co jsem zažila s Miškou, tak jsem teď ráda, že vůbec kojím a že už tak DLOUHO!!! Ale chci vytrvat a vyzkoušet, co se dá. Ta plechovka mléka je i psychologický efekt.
MM mi řek, že mi trošku ublížilo to pondělní oční.......kdybyste to viděli, no síla a to jsem samotný ten výkon neviděla, ale malou jsem slyšela za dveřmi. Ale už dost o kojení. Petruško, síla, ale hlavně, že už je líp! Hodně sil a snad budeš mít víc času nás navštěvovat ![]() Nic, jdu něco dělat.....po O jdu pro Mišku a má slíbeného toho Mekáče ![]() ![]() ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
23.4.2010 9:46:32
Polynko, fusak davam, zavinku do kocarku ne, ale malou dobre oblecu...ale spis mam pocit, ze ji je dost teplo v tom fusaku, takze hned jak se otepli, tak fusak balime na zimu...
Holky, pekny den, velime k dr. a pak na hriste, sviti slunicko, tak toho musime vyuzit. |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
23.4.2010 9:23:22
Ahojky,
Petrusko, tak hlavně, že teď je už všechno v pořádku!! To křísení u porodu není nic neobvyklého, ale já bych se snad zhroutila. Fido, ty máš opravdu pidibříško, ty půjdeš z porodnice s postavou jako před těhu! Pett, přečetla jsem si tvůj popis porodu a na konci se málem rozbrečela! Hodně mi to připomnělo ten můj. A já teda taky musím říct, že bych si snad představila mít ještě jedno dítě! Jenže taky musím mít rozum, takže my u dvou končíme. Ale malej je moje obrovský sluníčko, je to fakt pusinka! |
| Fida1 | 24469 |
|
|
23.4.2010 9:01:28
Dobré ránko,
tak já ještě vcelku, ale asi se to blíží. Gabčo, no vidím to tak stejně jak časově tak s váhou tak schválně jestli to tentokrát vyjde. ![]() Petrussko, no hlavně, že ti to dobře dopadlo. ![]() |
|
|
23.4.2010 8:43:59
Gabi a zkusila jsi to gravimilk? Vyzkoušej, ted s ním má velice dobré zkusenosti jak sestra tak švagrová, jak půjdeš do te lékárny, tak se zeptej.
Co jeste pomáhá? No, já jsem u Emy kojila: jedno prso 10 min, druhé 10 min a dokojit prvnim do sytosti, dalsi koleni obrácené, kojila jsem tak 2 dny a taky to pomohlo, prsa byla nalitejsi...kamarádce zase pomáhalo nealko pivo...jedno denně... Tak zkus a uvidis, moc na tebe myslím, at je to ok. A možná máš jen ten pocit ze ho máš málo a třeba ne. |
|
|
23.4.2010 8:38:03
Petrusko ahoj, hrozne zážitky, jak zvládás doma?
No varim asi takto: vcera spenat bez cibule, kdyz je uvareny, tak si oddelam na talir pro mne, pak teprve dám extra osmazenou cibuli a česnek, k tomu bramboracky, takze opet oddelam testo pro mne, pak teprve solim a česnek, u majoranky jsem si nebyla jistá, takze pro mne taky bez.... A takto se snazim varit vse... |
| Gabcica | 22308 |
|
|
23.4.2010 8:38:02
Dobré ráno,
čím mám začít??? Fida a Miru vcelku, Fidu vidím do konce týdne a Miru v týdnu příštím.... Taťka nám včera odjel na firemní akci (večer chlastací, samozřejmě), no zvládli jsme to bez něj, ale je to fakt náročné.........nechtěla bych být na děti sama. Zavřiočko, kojící noce........trošku mi to něco připomíná......ad dostatek mlíka.....ráno odstříkám přebytek a večer použiju. Mám dost velký pocit, že večer už je ho tam míň. Na lednici mi leží plechovka s Nutrilonem HA, na případ nouze. Prý dělají i nějaké jednorázové balení, musím zjistit. Dost jsem se tím trápila během týdne, že ho mám málo, tak jsem pořád po 2hodinách přikládala, je to krapítek lepší, ale ne jako předtím......tak uvidíme. Clas, úplně Tě chápu.......já bych taky bulela. Mája a její pohyby.........celkově je nějaká aktivní. U Vás se stojí fronta, jo? To u nás si jí zvedne v postýlce, drží jí hlavičku, ani jí nevadí, že tam nejsme........snad už pochopila, co může a co ne. Teď ráno před odchodem do školky, jí opusinkovala........zatím ťuk ťuk....... Polynko, fusak nedávám, ale mám takovou tu fleesovou zavinku z Emitexu, tak občas tu a když je tepl, tak jen deku......... PETT, ty naše spisovatelko!!!! Krásně si to popsala! S kojením tě obdivuju!!! Já už bych byla asi nahnutá........ Fido, krásné bříško, akorát na chlapáka 3,4-3,6kg (schválně jestli se trefím) |
| petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
|
|
23.4.2010 8:14:19
![]() ![]() a kazdopadne maleho mi musely ozivovat takze apgar skore krizovka 6.8a az pak 10 museli mu davat kyslik a mel zelenou plodovku a pupecnik kolem krku a porodni asistentka rika no mamino mela jste to za 5 12 malej uz nedychal dva dny v ikubatoru takze jsem ho dostala az ve stredu a ja stejne nesmela dva dny chodit diky tomu krvaci povolila se mi deloha takze krve jak ze zabijecky ![]() |
| petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
|
|
23.4.2010 8:10:29
tak vas zdravim po tydnu nejak nestiham tak jdu taky pochlubit s tim nasim zlatickem..muzu vam rict ze tenhle porod byl luxus
![]() ![]() asi taky diky to,mu ze bl tam pritel ale celkove v pul 10 dopoledne prijeli a ve 13.45 malej venku mezi tim ze jsme mela od rana bolesti stacila vyridit socialku pani na ni myslela ze mi bude volat sanitku kdyz vidilea jak jsem se ji tam kroutila ![]() a ja ne dobry jeste mam cas byla jsem u dr ze jsem jen na 2.5cm otevrena pak skolku a teprve pak pordnice.jinak po pordu jsem chytla masivni krvaceni diky tomu ze to bylo 3hrozila mi i transfuze kapacek co jsme dostala a ty propichany ruce des..pustily nas az v sobotu,,tak dam par fotecek. |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
23.4.2010 8:00:43
Donut taky právě musím vařit pro všechny.Elišku hned nadmulo ze všeho,Julču ještě ozkoušenou nemám
.Jen mě holky dorazily s tou čokoškou,byla jsem mlsná v těhu a teď taky .A to jsem dostala mega milku od tchýně,auuu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.