Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
23.4.2010 7:51:23
Polynko, u nás byly hrozné prdy ze začátku, te´d už se vyprdí v pohodě. Vařím každý den pro celou rodinu a to by umřeli hlady
jen cibuli omezuju a sem tam něco nejím...dítě mi spí v zavince a ve fusaku pořád ![]() |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
23.4.2010 7:03:11
Ahoj holky,mám chvilku než se Julinka vzbudí.
Zavřioči zajímalo by mě co vaříš na obědy?Já jsem z toho úplně paf a to už jsem jednou kojila a teď nevím co mám vařit abych Julince nezpůsobila bolení. Ad dudel,já bych jí ho nacpala hned,ale když ona ho plive a natahuje ji .Dneska jdeme k pediatrovi,jsem zvědavá s čím mě zase zdrbe.Máme dr. které je asi 70,je to protivná stará rafika,ale dobrý diagnostik a homeopat.Takže zůstávám ![]() Holky dáváte fusák?Mám v plánu dát fusak a do toho tu zavinku z Emitexu,přece jen malé je teprv týden,že.Co? |
| clasofkama | 32534 |
|
|
22.4.2010 22:56:38
zapomela jsem.........Gabi jak je Maja velka!!! teda dlouhaa, jsem docela koukala
![]() hezky pase!!! Misce to taky slusiii,,,u nas by ho holky porad tahaly jak panenku a stoji ve fronte kdo ho bude chovat prvniiiii![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
22.4.2010 22:47:51
Ahoj holky
![]() mamka odletela ted asi pred hodinou ![]() ![]() bulela jsem tu jak zelva, kdyz ji bracha odvazel...no hormony![]() Fida na tebe myslim cely den ![]() mam tuchy, ze to budes mit v pohode rychly jako cely tvoje tehu![]() jinak tvoje brisko je spis teda k smichu![]() takovy pidik!!! necekas to az v lete?????![]() ![]() tohle jsem mela tak v pulce tehu![]() Zavrioci taky spim s malym v posteli i kdyz jsem byla zasadne proti holky ja si to uzivam i v noci si s nim sednu a kojim ho i kdyz padam unavou tak mi to nevadi on ale spi docela dobre![]() dudlik ma taky jinak si delal dudlika ze me tak Poly Julince klidne dudusku dej![]() Mirulinko tebe fakt obdivuju!! bude ti nekdo pomahat po porodu?? Pett zitra si poctu tvuj pribeh sama musim taky napsat nez to zapomenu ![]() ![]() dneska ma malej 3 tydny boze to to leti ![]() holky s tim jidlem, jahody jim docela casto, citrusy taky normalne (kazdy rano vymackam pulku do caje) cibuli v omacce jim, zatim to malej uprdi ![]() ![]() ale jim proste normalni jidla krom zeli a lustenin![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
22.4.2010 22:40:10
Fido to je mini bříško! To není na porod! Hihi! Ale jo, mas ho uz dole...tak snad uz brzy bude mimi na svete! Gabi, mala je sikula!! Li uz taky pekne drzi hlavu, ale Mája je tedy lepší.... |
|
|
22.4.2010 22:34:34
Pett, krasne popsane!! |
| Fida1 | 24469 |
|
|
22.4.2010 22:30:44
Hodila jsem do albíčka fotku pupíku, sice je týden stará, ale to břicho je pořád stejný jen je trochu níž.
![]() |
|
|
22.4.2010 22:25:04
Devcata ahoj, mame ted kojící noci, tak pres den dospavam a nestíhám net. Postýlku jsem vzdala, mala chce po dvou hodinach, tak je s námi v posteli, vzdy pije max 20 minut pak je tuhá. Dudlika uz duda, uspeli jsme az se tretim ,,vzorkem,, ale v noci ho nechce.
Tak jsem se rozhodla, ze si to materstvi chci ted uživat a nebazirovat na pravidlech a hlavne jsem zjistila, ze se mnohem líp vyspim. Takze uz to neresim....uvidime jak to pujde dal....pres den je mala moc hodná a vse je ok, tak snad se ty noci taky srovnaji, kdyz je se mnou v posteli, tak spi mnohem líp opice jedna malá.... Holky. Tak jeste vy dve a hotovo! No, uteklo to vse rychle, ze? Tak at ten finiš je taky rychlý! Co se jídla tyce, tak já se hlídam moc, nejim opravdu nic co by mohlo byt problematické. U Em jsme si strasne vytrpeli s bolením briska a nic nepomáhalo, ani zadne kapky, takze jsem se naucila opravdu jíst jak mnich a ted u Li se to zatím vyplácí. Dávám jen ty probio kapky a jinak nic a zatím ok. Jsem moc rada, protoze ten brekot a rev mne desne stresoval a hodne jsem brecela i já sama, ze Em breci, takze ono je to vse v jidelnicku.... |
| Fida1 | 24469 |
|
|
22.4.2010 22:23:15
Miru já odpoledne prospala, byla jsem z toho nějaká unavená.
![]() Arijko díky, myslím, že to bude brzy, ale termín už teda určitě nestihneme. ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
22.4.2010 22:21:46
...a JSEŠ supr mama atd. ...
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.