| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 18468  [Dalších 17578 >>]
Renča, Alex a Dominik 46736
22.4.2010 16:35:22
Pett, Ali byl jako malinký taky šíleně opruzený, už mu to až mokvalo, taky jsem natřela fialovím. Ale to nám na to nepomohlo, mně zabralo na ty největší opruzeniny dávat Niveu proti opruzeninám. Jinak jsem běžně dávala Rybilku. A obdivuju tě s kojením, já bych to taky dávno vzdala.
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
22.4.2010 15:17:13
Donut, dávám látkovou plínku přes pampersku, tak jak mi to ukázali v porodce. Předchozí dvě s tím problém neměli, široké balení dávám prvně. No Týnka kadí při každým jídle, někdy si "připrdne" i mezi, teď už je to lepší ale z porodny jsme odcházely s buchtinou fialovou, protože jí to všechno natřeli fialkou, měla to chudinka naprosto šílený.

jo jinak přeci jen maličká radost, zatáhla se mi ta kýla, nosím stahovací kalhotky od Anity a už druhý den je pupik zatažený. Nevím teda jestli to tak vydrží až kalhotky nosit přestanu, ale třeba přes noc zůstane a nevyleze. Tak to mě celkem potěšilo. Sice to není pupík, ale díra jak vrata :-)) ale to se doufám ještě do konce šestinedělí spraví, však na to mám ještě měsíc čas.
Poly+Eli+Juli 44312
22.4.2010 15:10:46
Jo to jsou ony.
Donutka +3+// 77327
22.4.2010 15:06:06
polynko a jsou to tyhle http://www.marwell.cz/?
Donutka +3+// 77327
22.4.2010 15:04:30
Ahoj pett, to máte teda boj~a~ S tím opruzováním - mně se neopruzuje, ale přičítám to tomu, že nekaká~d~ a dáváš kalhotky nebo pleny? já zatím pleny.
Poly+Eli+Juli 44312
22.4.2010 15:03:37
Donut nedoplácí,měla je i starší dcerka a taky jsme nedoplácely.Ale nevím jestli ti to musí napsat ortoped nebo stačí pediatr.
S tím cumlem já fakt nevím.~a~Zatím ho plive,tak ji to nechci moc cpát,ale zase aby si dělala cumel ze mě?Pak nic neudělám,taky musím nějakým způsobem doma fungovat že jo.~z~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
22.4.2010 14:59:45
ahojky,

tak nejdřív gratulace Janule s mimískovi ~;((~;((~x~~x~~x~

ad široké balení: taky nám bylo doporučeno, ale malá je tak šíleně opruzelá, že jsem to teď na čas vzdala, příjde mi, že se zapařuje ještě víc, když jí tam ty plíny nabalím. Nikdo jiný s tím problémy nemáte ?

Clasofko, maminka už odjela ?? to dlouho nepobyla co? Ještě pracuje, měla jen dovolenou ?? Jak často se vůbec vídáte ? Jezdíte i vy sem do ČR ?

naše kojení: snažíme se přes klobouček, ale vůbec nemám představu kolik toho může vypít :-((( zkoušela jsem vážit, ale nelze. nevydrží chviličku v klidu a tak čísílka lítají sem a tam v rozptylu 200 g, no to jestli vypije nějakých 10 či 20 to v tom nemůžu vůbec poznat :-( K Dr. na kontrolní vážení nemá smysl chodit, potřebujeme absolutní klid, páč k tomu používáme příliš mnoho pomůcek a u Dr. bych na to neměla ani klid ani pohodlí. Špatný je, že už tolik neodstříkám, resp. odstříkám pořád stejně a ona má už větší spotřebu, takže mám dávku tak ob kojení a už jsme museli nasadit i Nutrilon :-( Zkoušela jsem to tou kanylou ze stříkačky, ale jednak bych musela být chobotnice a pak byl dost problém to, že tak malý množství mlíčka nevydrží dlouho teplý, takže když jsem natahovala stříkačku potřetí, tak už bylo mlíčko úplně studený ~d~

sepsala jsem konečně porod a vložila do deníčku, jen všechny varuju, neumím psát stručně, takže je to zase romám na pokračování ~t~~y~
Donutka +3+// 77327
22.4.2010 14:54:07
jo, polynko, asi od 3 týdnů~p~ a když jsou kalhotky na předpis, doplácí se něco?
Poly+Eli+Juli 44312
22.4.2010 14:33:21
Donut my už ty kalhotky máme přímo z porodky,předepsal mi je ortoped.Taky jí to budu sundávat ať si pokope.~R^
Holky máte už některá cumel?Malá by furt jen tak cickala,ale pak zas to odnaučování....~q~
Frézie+3 55833
22.4.2010 14:12:53
Donutko zatím v pohodě, Dominika ještě hodně spinká a doufám že jí to vydrží ~6~ a manžel má dovolenou...takže až pak se uvidí ~t~ Kojení nám jde, akorát přisátí bolí, je to dračice ~t~ A včera jsem začala látkovat, tak mám ze sebe radost, se musím pochlubit ~f~~;)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 18468  [Dalších 17578 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.