Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
22.4.2010 8:35:29
Ahojky po ránu,
Bberus, u nás v okolí je nejoblíbenějším mlíčkem Beba. Prďolům chutná víc než Nutrilon. Co se týče lehátka, tak se podívej na Seznamu na bazar, tam mají možná ještě levnější než na MMB. Já hodně přemýšlím o tom houpacím lehátku od FP, ale malej je dost hodnej, tak nevím, jestli by to nebyla zbytečná investice. I když, myslím, že by se mu v tom líbilo, že by mohl pozorovat. Holky, malej spal až do 4, to byla taková pohoda! Večer chtěl teda pít po hodině, ale po koupání se uklidnil, pak jsem ho před 10 hodinou nakojila a spal až do těch 4. Kéž by to tak šlo dál. Já si teda včera koupila taky kapky na prdíky, naše magistra v lékárně míchá nějaké fenyklové speciální, stojí 44 Kč a strašně moc lidí si je pochvaluje. Tak je mám doma kdyžtak pro potřebu. |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
22.4.2010 7:36:24
Ahojky po ránu,
berušáku, nevím, jestli tě to uklidní, ale u dcery to řvaní trvalo jen 4 měsíce, pak už to bylo mnohem lepší ![]() Gabi, jestli Lucinka přibývá, nevím. u dr. jsme byli 14 dnů zpátky a jdeme až příští týden. (dr. se asi bojí, abych jí tam nepřišla zase s celou "smečkou" ) Podvyživeně ale nevypadá - dvojitá brada, tvářičky... Tak uvidíme Má dobré trávení, kaká max. 2x týdně. |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
21.4.2010 22:31:33
já jsem v Polsku nakoupila 5 krabic nutrilonu :-(
ale třeba zaberou ty probio kapky..prý to trvá nějakou dobu než začnou fungovat... |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
21.4.2010 22:18:01
bbberusaku, gabci ma pravdu , skus vyskouset jine mlicko, znama taky rikala ze snad vyzkousela asi 5 druhu az nasla to co jejimu malemu vyhovovalo. hold budes to muset vyzkouset. a po umelem mlicku pry urcite 3h nedavat bo ho deti travi pomalejc jako materske. drz se a nekdy zajdi a napis jak je.
gabi ja te zahledla na FB ale mam pomale zapalovani...nez mne zaplo zes to ty tak jsem te odklikla jako ze nechci noveho pritele a to stejny s janulou promin ![]() |
|
|
21.4.2010 22:13:28
tak super ze janule rodila rychle a ma to uz zasebou. ted at se uzivaji
![]() gabi davidek vazi 3670g zvazim ho zas pozitri a uvidim. rikaji ze prvni tydny maji deti pribirat 100-150g denne pak uz je to min. no a ja vazila 104kg a ted mam 91,5kg ale taky nevim presne bo, 104kg bylo u dr. na vaze a doma asi taky jinak vazi. uvidim na prohlidce po 6ti nedeli. jsem docela zvedava bo nejak mi ani nechutna jist, hodim do sebe jogurt s cerealiemi a jsem najezena. jo a zoubek prisel k sobe a boli mne dira snad usnu a zitra bude lip. |
| Gabcica | 22308 |
|
|
21.4.2010 21:34:55
Zavřioči, nevíš náhodou jak je to s opakovaným užíváním těch homeopatik? Vím, že užívat max.týden, ale kdy je možno nasadit znovu?? Aby neudělali opačný efekt...........
Luci, ta Tě teda vynervovala.......počkej na propouštěcí zprávu, tam to bude, jak psala Fida. Nedělej předčasné úsudky. Donut, 4-5h....to je dobrý . Přibývá Lucinka dobře??? Berus, Mája na bříšku na prsou taky miluje.......s lehátkem bohužel neporadím, ale koukni na mimi-bazar, je tam opravdu velký výběr. S kojením radit nebudu, sama rady vyhledávám........ale s umělým.....já bych zkusila jiné mlíčko, třeba jí toto nevyhovuje, má boleníčko. Arijko, tak kolik si zvážila??? Jsem zvědavice zvědavá. Jinak jsem si psala ještě s Janulou.......bylo to opravdu rychlé. Nelinka se narodila v 10:02....... |
|
|
21.4.2010 21:25:25
janulo gratuluju k nelince, at si brzo fit, a nelinka zdrava a at papa a ty mas mlicka tak akorat.
donutko ja to mam stejne jako ty taky ho necham spat i 5h u nas basti dopoledne hodne.holky , dcerka vam chce neco napsat tak ji necham ![]() ysgjkhujwikmjdkrlkkekkek ![]() hfhfhghjjhshjksjjsshhhdhudhhjujjkckkkm mnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmyxcvbnm yyxccccccccccccccccccccayxcvbnnmmasdycxvbm,mllkkhhjgfsxaAQWWVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV VVVVVVVVVVVVVFFFFFFFFFFFFDE![]() |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
21.4.2010 19:44:39
ahoj holky
![]() dlouho jsem tady nebyla...nestíhám...malá je stále uplakaná a musím jí chovat...a to tak, že na mě jakoby leží, na prsou..jinak pláče... jsem děsně unavená, chybí mi strašně spánek..přes den chodím tak na 5 hodin ven, jinak malá nespí...jen v kočáře.. ![]() dávám probiotické kapky, ale zatím nevidím účinek... ![]() už kojím jen ráno, ale spíš, aby ještě spinkala, dudlala a já spala s ní...mlíko už skoro neteče... ![]() dneska jsem byla u kamarádky a malou dala do lehátka...asi do něj investuju, byla tam celkem hodná, a když jí krmím flaškou, je to praktické..a koupila bych vibrační...z bazaru.. neprodáváte některá? určitě je tu spousta novinek, ale bohužel nemám šanci dočíst.. všechny moc zdravím a doufám, že se sem budu dostávat čím dál častěji..jo, mmch..nevěřím, že koncem šestinedělí se něco změní ![]() ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
21.4.2010 19:10:45
Janule obrovska gratulace k Nelince a vse nej do zivota
![]() ![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
21.4.2010 18:47:35
ja jdu zase v patek poprve na kontrolu do porodky, tak jsem taky zvedava, co se tam dozvim, ale asi nic noveho, ze jsem klasicky zavrena, nic se nedeje atd. a ze mam prijit zase v utery.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.