| ..maya.. | 86852 |
|
|
6.10.2013 19:06:27
Vendy, jj vím že se tvoje druhá dcerka narodila předčasně, pamatuju si tvoje témata, jsem ráda že to u vás dopadlo dobře a malá je zdravá
![]() |
| luckynova | 74126 |
|
30.9.2013 22:46:48
.-)
|
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
25.9.2013 8:52:19
Ted jsem nebyla doma rok a pul, uz se mi stýská.Ne ze bych tam měla silné rodinné zázemí, ale mam tam spoustu kamarádů a Čechy mam moc rada.Nejdriv jsem byla těhotná, pak se narodila šílene brzo, pak litani po nemocnicích a ted to vázne na papirovani ohledně občanství a pasu:-(To vypada, ze se tam nikdy nedostanu.
|
| ..maya.. | 86852 |
|
|
25.9.2013 7:36:22
jj to jsem kdysi zaregistrovala že jsi psala že pracuješ ve zdravotnictví...
a jezdíte do čech za rodinou? |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
23.9.2013 21:55:33
Lendul, do prace tady ne dva roky mi to bohate stacilo:-(Hrozne nervy, hned po prijezdu ti seberou pas a pak si s Tebou vice mene muzou delat co chtej.Ztratilo se na tom samem patre ale jinem oddeleni mimino a oni rozhodli, ze v tom jede nejaka sestra.Dite ani maminku jsem vubec neznala, presto drzeli pas celemu patru 8 mesicu.Zjistila jsem to, den pred dovolenou, kdyz jsem si pas sla vyzvednout a oni mi ho nevydali.Po 8 mesicich se dite naslo, unesl ho stryc rodiny.Zadna omluva pro nas, tak to byla posledni kapka.A navic tam clovek makal az do padnuti, sluzby silene.Tak jsem ukoncila kontrakt a manzel si me musel vzit, haha.Jinak Vera brebenti anglicky pomalu lip nez ja, cestinu ma horsi no.
|
| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
22.9.2013 20:14:37
Jo barvy už taky brali.Chodil za mnou a pořád mě zkoušel.Schválně mami,jak se řekne růžová
A taky chodí a říká.My surname is Black. ![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
22.9.2013 19:32:06
díky Teri,
jj to znám, taky mám honku, Ondru do školy, Jakuba do školky a pak do práce at tam na sedm jsem..v práci nervy a stres, šílený tlak.. S chlapem se skoro nevidíme, včera jsme si ráno volali, já měla ranní a on noční tak ráno na šatně oba akorát někde jinde ![]() jsme se tomu smáli..Ondřej má anglinu až letos ve třetí třídě ale Dáda ji měl taky od první třídy...taky se učí jak se jmenuje, brali barvy a ted počítají do dvanácti anglicky.. |
|
|
22.9.2013 10:11:22
Ahoj Leni,ať se kluci brzy uzdraví
Já mám v práci frmol.Začala tam sezóna,je to tam fakt hektický,do toho se to musím učit,do toho mě teď čeká poslední týden školení.Střídáme se s Ondrou na protisměně,takže ten co má volno vyzvedává děti a chodí s Kryštůfkem na tréninky.Teď mám volný víkend,takže jsem byla včera i na turnaji ve fotbale.Moc mu to ještě nejde,ale líbí se mi jak ho to baví a je do toho úplně nadšený ![]() Emička ve školce dobrý,už tam i spinká Má prý kamarádku Tejezku Kryštof si zase ve třídě našel kamaráda taky Kryštofa a Denise (u něj ho fascinuje,že se jmenuje stejně,jako náš pes ).Jinak už se učí písmenko "m".Psaní mu moc nejde,má tu ruku takovou rozklepanou.Za to angličtina...to mě až překvapil,že po cca třech vyučovacích hodinách se umí anglicky představit,ale s krásnou výslovností.Mají rodilého mluvčího,který,je prý fakt srandovní V úterý budu mít sakra fofr.Ondra má v práci celodenní školení kvůli jedné mašině,já budu na školení v Praze,budu muset fofrem vypadnout,stihnout ve tři rodičák ve školce a pak letět i s Emčou do školy,kde je zase seznamovací odpoledne,pro prvňáčky a jejich rodiče.Tam to začíná ve čtyři.Tak tam radši pošlu tchýni,kdybych měla přijet později,ať tam není sám. Někdy si říkám zlatá mateřská ![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
22.9.2013 8:41:05
ahojky holky,
jj přesně, taky kukám spíš přes mobil, ale není čas ani moc psát..píšu jak mám volno ![]() kluci jsou ted taky nemocní, nejstarší a nejmladší mají atb, prostřední je v poho..tak mám upravené směny abych si nemusela brát paragraf...Zuzi, ty víš jak to je, při paragrafu je to 90%platu devět dní? Teri, jak v práci? Jak zvládáte, co Eminka ve školce a Kryštůfek ve škole? Zuzi a Honzík taky chodí do školky? Zuzko, a co ty, co dvojčátka, jak jsi dopadla na pohovoru? Vendy, jak to je u vás? Ty jsi ted na mateřské s miminkem a kdy se musíš vrátit do práce, jak to tam funguje? |
|
|
20.9.2013 12:18:30
Ahoj Zuzko,tak u nás taky proběhla ta laryngitida i s pobytem v nemocnici.Hned po tom jsme nastoupila do práce,je to záhul do toho ještě lítám do Prahy na školení,ale už mi zbývá poslední týden.
Do toho jsme kupovali nový auto a já ho dneska škrábla a trochu promáčkla blatník.Tak už se fakt těším,až přijde Ondra domů ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.