| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
6.5.2013 9:57:01
To je vždycky jak naschvál s těmi nemocemi.O co,že až nastoupím do práce,tak děti taky začnou marodit.Já budu ve zkušebce,takže s nimi bude muset být doma Ondra.Toho by za to vyhodit nemohli
![]() |
| JankaA + Aduška 05+ Filípek 10 | 43300 |
|
|
6.5.2013 9:20:26
Tady lilo jak z konve, teď neptší, ale je šeredně.
|
|
|
6.5.2013 9:20:09
Teri, Adélka byla 3 roky bez nemoce..tzn..žádná teplota, jen semo tamo kašel, rýma, ale s tím do škoky mohla nic extra..Filip totéž, Adélka nastoupila v září do školy a od poloviny listopadu byli pořád nemocní až do cca začátku březnea. te´d se Ada drží, Filda po 6 nedělích školky má atb. No jo co naděláš....
|
|
|
6.5.2013 9:11:51
Jani,ty nemoci jsou naprd,co? Já musím zaťukat,my se zatím držíme.U nás ráno svítilo sluníčko a bylo celkem i teplo a teď se tam zatahuje.
|
|
|
6.5.2013 8:50:32
Ahoj Mande...
Teri držím palce, je to sp prací opravdu těžké. Tak jsem teda s malým doma, ale zdá se mi skoro dobrý, ale atb má do čtvrtka, tak se nedá nic dělat. vendu je hnusně leje jak z konve. Potřebuju k dětské pro ošetřování a poptám se jí, zda by malý mohl na půl hodinky en, pokud se udělá teda líp, třeba zítra. už mu skoro nic není....Akorát nevím, zda je to možné, pokud mám OČR. No uvidíme..už se mi tu doost nudí. |
|
|
6.5.2013 8:44:16
Ahoj Mandelánko
Emince taky krásné třetí narozeniny Už jsi tu dlouho nebyla ![]() Lendul však já právě chci začít už tak v červnu.Ty dva měsíce předem mi přijdou tak akorát.Dřív to asi nemá smysl.Držte mi palce ať mám štěstí.Protože to budu potřebovat ![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
5.5.2013 21:19:45
Teri, držím pěsti at něco najdeš, ted je to s prací na prd, klidně bych se ptala už v červnu, nechala tam na sebe kontakt, co ty víš, za ty dva měsíce přes prázdniny můžou mít třeba někoho kdo odejde na mateřskou nebo cokoliv jiného..
|
| ..maya.. | 86852 |
|
|
5.5.2013 21:18:08
Mandelánko, tebe jsem neviděla ani nepamatuju
...máte se ?Ondra jede taky na švp, odjíždí 17.června na týden, tak budu mít doma jen Kubíka a Dádu, Dáda ten je samostatný a s Kubou pomůže, i když Jakub je šikula, toho nemusím hlídat jako ondřeje..tak se těšíme že bude týden doma naprostý klid ![]() .. |
| Mandelánka+2♥ | 90813 |
|
|
5.5.2013 20:09:05
Ahoooj, holky!!!
Jdu popřát dodatečně všem dubňáčkům i květňátkům vše nej ke krýsným 3 narozkám!!! ![]() ![]() ![]() Tak jak se máte, nakukuji po docela dlouhé době... vidím, že už řešíte práci a školky, chodíte do práce... Fííha... ![]() Fotky dětiček krásné, ty tak vyrostly!!! My u zápisu nebyli, nehrozí, že by Eminku přijali... loni brali děti "do prosince", ona je až květnová a letos to prý bude ještě o měsíc šoupnuté... ![]() Emi je šikovná, velmi ukeckaná, umí všechna písmenka krom R, Ř a L - to neumí díky uzdičce, v létě půjdeme na laser, domluví se s každým ![]() má vyřídilku, rozumuje, no prostě sranda... Příští týden jdeme na tříletou, tak jsem na ní zvědavá, je to hubeňour, má kolem 12ti kg... To brácha měl na tříleté 14...![]() K. ve škole super, je to šikula Pojedou na švp zase, tak se moc těší...Jinak snad nic nového... ![]() |
|
|
5.5.2013 19:58:59
Třeba se ppštěstí, zatím máš čas, budu držet pěsti.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.