| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
30.4.2013 8:13:40
brýle - no hlava mě zatím nebolí, k tomu asi dojdu
a jak sis zvykla na brýle? já to s nimi neumím, bud mi vaděj nebo na ně zapomínám (včera jsem šla spát s nimi)...práce - držím palce, ať ti nějaká vyjde!!! dnes mají děti ve škole branný den. měli jít v holinách. oba je mají děravé a špinavé, tak si je aspon večer odbahnily!! ![]() |
| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
29.4.2013 20:35:17
Zuzi,děkuju
Fakt jsem šťastná,že ta školka vyšla.Jinak já jsem taky vždycky naměkko,když mají děti narozeniny.Za dva týdny bude Kryštůfkovi už šest!!! Ondra zrovna skládá psací stůl.Už je to velikej kluk.Zrovna dneska jsem koukala,kdy mají ve školce závěrečnou besídku.Každý rok jsem dojatá,když tam pasují školáky a loučí se s nimi a toho mýho školáka asi obrečím ![]() Zuzko,já mám brýle cca od února.Taky jsem měla čtvrtky a najednou půlky a ještě na každém oku cylindr.Bolely mě oči,hlava a co mám brýle je mi líp. Práci žádnou nemám.Teprve se pokoukávám,kam bych mohla od září nastoupit.Budu muset sepsat životopis,což mi nedá moc práce.Vypíšu tam školu,díru s dětmi na mateřské a dovednosti,které jsem už na MD zapomněla.A ještě se pochlubím tím řidičákem,co od září vlastním ![]() Lendul,co ty? |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
29.4.2013 19:26:53
díky za gratulace...no, uteklo to!!! kolem těch narozenin mi bylo ouvej, ale život jde dál a já tak nějak cítím, že je už veliký do společenského života a už bych mohla pomalu začít žít i pro sebe. no na 100% mi to začne, až nastoupí do školky. se okamžitě objednám ke všem MUDr, na kosmetiku, k holiči a svobodně si to oběhnu!!!
![]() zrovna nyní - minulý týden jsem měla zánět spojivek v 1 oku a k tomu začínající zánět středního ucha. oko bolelo i nějak divně, i dr mě dlouho studovala, zda nemám ještě něco k tomu. zánět něčeho jiného v oku...po týdnu se mi to její podezření potvrdilo. oko bolí divně a začalo i druhé oko. asi jsem zralá na brýle. před cca 15 lety mi změřili oči a mám čtvtky. ale brýle nenosím a nikdy jsem od té doby nepocítila, že bych je potřebovala. vidím lépe než kdokoliv jiný. i ted, ale oči mě začnou bolet, co koukám na něco podsvíceného. tv, pc apod...vezmu si brýle a ok. a babo raď!! u jedné očařky se čeká cca 4 hodiny!!! druhá očařka mě objednala za měsíc!! do toho děti končej školu po poledni a honzu nemám kam dát...abych se naklonovala ![]() co je lepší? ![]() zkusím týden vydržet, to manžel snad bude více doma a honzu někdy dopoledne pohlídá lendul-a co v práci? povídej? to je moc dobře, že to dopadlo dobře ![]() ![]() terí - gratulace ke školce. hledáš už práci? nebo něco máš? |
|
|
29.4.2013 17:16:17
Tak Emička je přijatá do školky
![]() ![]() ![]() Mně spadl takový kámen ze srdce.Alespoň nějaká jistota ![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
25.4.2013 13:51:50
hlásím že to dopadlo nad mé očekávání
![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
25.4.2013 7:02:10
ahojky,
Zuzi, taky se přidávám s gratulací Honzíkovi, všechno nejlepší ![]() ![]() já jdu dneska do práce vůbec se mi tam na to jednání nechce, mám sražený žaludek protože vůbec nevím s kým budu jednat ..ale snad to bude ok![]() |
| cervicek3888+3holky | 99809 |
|
|
24.4.2013 20:38:46
Zuzi taky se přidávám ke gratulaci
![]() ![]() Jinak my sme byly dneska u zápisu, dostali sme formulář na vyplnění pro doktorku a v pulce května bysme měli vědět jestli nás přijaly nebo ne , ale snad je vezmou, nebo mi z holek jednoho krásného dne hrábne ![]() ![]() |
|
|
24.4.2013 11:11:46
Zuzi,všechno nejlepší Honzíkovi k narozeninám
![]() ![]() ![]() ![]() |
| cervicek3888+3holky | 99809 |
|
|
22.4.2013 21:16:59
Ahooooj,
Zuzi gratulace k odplínkování a ke školce :-D My se chystáme na slet čarodejnic, opt to s holkama pořádáme ![]() a potom 11. května pojedeme do Prahy na předávání Zlatých křížů za dárcovství krve, tak teď řešíme kde bysme se mohli převléknout, páč se tam má jít ve společenském oblečení, a jet v to celou cestu cca 4 hod. a potom v tom běhat po Pze se mi moc nechce ale ještě uvidíme Zápis máme ve čtvrtek a v pátek, tak uvidím ![]() ![]() |
|
|
17.4.2013 8:37:57
![]() ![]() ![]() ![]() gratulace ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.