| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Květen 2010 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 62710  [Dalších 62340 >>]
Teríí+Kryštof 07+Emma 10 85636
10.4.2013 14:05:42
Červi děkujeme :-) Emička má narozeniny dneska.Počkáme až přijde Kryštůfek ze školky a pak je oslavíme.Pak hodím i fotku s dortem :-)

Zuzko,Emička se ve světě taky neztratí ~:-D Ještě jednou bude chránit staršího bráchu před zlými dětmi :-) Kryštof je pořád takový ťunťa.O toho se bojím,jak se v první třídě zařadí.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
10.4.2013 11:48:03
teríí-jo, hubenej je...a hlavně třeba oproti vojtovi nosí už jeho oblečení, co vojta nosil do školky!!!

je hezký vidět rozdíl mezi 2 sourozencema stejného pohlaví..každý je úplně jiný

ale pochytává vše od starších!!! nebojí se, komunikuje s každým, hned mu vypráví..prostě se ve světě neztratí

až se bojím o děti ve školce ~t~

červi-já na fotky koukala na FB!! máte je moooc krásné!!! taky půjdeme k fotografovi. na podzim nás fotograf fotil venku, ted chce eliška vyfotit s naším koťátkem, tak musíme k němu do ateliéru

spaní-to je emička dobrá. on to ale nevydrží a já jsem ráda, že aspon na 2hodiny (po dobu jeho spaní) je tu klid.
cervicek3888+3holky 99809
9.4.2013 23:18:22
Ahojky,
hlásím, že žiju, ale krapet nestíhám ~f~
Sem ráda, že zvládám odpovídat na FB
Jano Filípkovi dodatečně vše nejlepší k narozeninám a Emmičce od Terí všechno nejlepší k dnešním narozeninám.
Holky budou mě narozeniny v sobotu a slavit budeme v neděli, dnes sem pul dne pekla a zítra budu pokračovat.
Zápis do školky je u nás až 25. dubna, ak uvidím, ale holky už byly párkrát ve školce na besídkách a dílničkách, tak se jim tam mooooc líbilo, ale půjdou (snad) až od září, já budu do é doby vedená jako matka v domácnosti a jako vedlejšák si nechám šití, ale uvažuji, že na o vyřídím živnost mojemu a já si ji pozastavím, ještě uvidím, měly by tam byt menší odvody na SZP, páč zas tak moc mi o šití nevydělává, abych mohla platit měsíčně 4000Kč na SZP ~d~
Jinak byly jsme u fotografky, tady je odkaz na fotky mám je na FB, když nepujdou zobrazit, tak bych sem pár vložila ~;)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.641385992544035.1073741827.100000179198310&type=1&comment_id=7670549&offset=0&total_comments=29&ref=notif¬if_t=photo_album_comment
9.4.2013 21:41:58
Děkujeme :-)

Emičce jsem odpolední spánek odbourala.Večer dovedla být vzhůru ještě v půl dvanácté.Co nespí,tak chodí brzo.Zvykla si,chvilku byla protvná.Občas nám odpo usne,ale už to není tak hrozný.

To je Honzík hubeňour.Emma má o kilo a půl víc a nepřijde mi tlustá.
9.4.2013 19:23:58
Jé..emička už má narozeniny? tak všechno nejlepší!!!!

Honza to má 24.4. ~n~ strašně to uteklo. dnes jsem koukala na video, kde byl miminečko...

honzovi se taky moc líbilo ve školce. hrál si tam, byl hlučnější, povídal si u toho a taky se mu nechtělo domů, tak jsme si tam asi 15 min potom hráli...

na 3 leté jsme už byli taky. váží 12 kg a měří 98 cm. vidí dobře a překvapil mne, že pojmenoval tvary.

jo a konečně pochopil, co je to wc. druhý den je bez plíny. má jí jen na noc a to je suchá. no, nejásám předčasně...taky mu za bobek slibuju zmrzlinu a to docela funguje. na to, že jsem myslela, že bude mít plíny ještě pár let!!! no tak úspěch ~;)

spěj vám děti přes poledne? moc se mu nechce, ale do večera nevydrží, takže mi padne kolem 16h a spí 1-2h!!! pak je veselý večer ~a~
9.4.2013 14:30:11
No my byly s Emičkou taky u toho zápisu.Hlásí se tam cca 18 dětí a berou 4! Emma mě mile překvapila.Nestačila jsem zírat.Jako bych tam byla s cizím dítětem ~t~ Jindy obrovský mamánek a tentokrát mě nepotřebovala.Když jsem vyplňovala papíry,tak řekla ředitelce,že si chce jít hrát.Ředitelka jí vzala a šly spolu.Pořád se s ní bavila,chválila školku,jak je to tam "kásný" ~t~ a vůbec se jí nechtělo domů.Museli jsme si tam ještě chvíli hrát,protože doma už to přece zná ~t~ Pak i ukázala paní ředitelce jak si sama obouvá botičky,ta jí pořád chválila a Emma se ještě o to víc snažila.No jak píšu.Já jí nepoznávala ~e~
Hned druhý den,když jsme vedly Kryštofa do školky,tak se začala svlíkat a že jde taky do kouky.To bylo řevu,když jsem jí zase táhla pryč.A vysvětlete jí,že může jít nejdřív v září.

Včera jsme byly na tříletý.Tak všechno v pohodě,máme 98cm a 13,5kg.Zkoušku zraku a sluchu zvládla v pohodě,ale barvy absolutně netrefila.Pořád přiřazovala ty karty ke špatným barvám.Sestra se jí pořád ptala,jestli je to opravdu zelená apod. a Emička souhlasila.Tak jsme dostaly za úkol to doma čtvrt roku trénovat a pak přijít na přezkoušení.No samozřejmě,že si ze sestry dělala srandičky,protože doma jí to jako zázrakem zase šlo ~8~

Tak teď čekám jestli bude přijatá.
Zítra mě čeká poslední den na rodičáku ~n~
Včera měla Emička svátek,tak jsme jí jen popřáli,večer jsem upekla dort,dneska se s ním budu večer potahovat a zdobit a zítra oslavíme ty narozeniny ~x~
strašně moc rychle to utíká ~7~
..maya.. 86852
9.4.2013 12:31:58
jak se líbilo Honzíkovi ve školce?
9.4.2013 10:55:03
ooo..jsem mile překvapená, nemusím letět na sociálku osobně, stačí jim to oznámit mailem a zálohy začnu platit od června

tak super!! to teda čumím, že nemusím k nim vyplňovat stohy lejster!!!

jinak jsme byli u zápisu ve školce, kam se hlásí 40 dětí a berou jich 28!!!! no, to jsem na to zvědavá!!! je fakt, že tam byla spousta dětí, kterým budou 3 roky až v zimě....
1.4.2013 22:03:20
jsem osvč a budu se muset přihlásit na sociálku, abych platila zálohy i na zdravotku

nejdřív si tam zavolám, zda to nestačí telefonicky nebo mailem, ale po každé ukončené RD jsem si to musela vyběhat
31.3.2013 9:21:00
Já když už budu v tom běhání,tak na tu pojišťovnu skočím taky.Ještě,že je to všechno v centru města :-)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 62710  [Dalších 62340 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.