| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
10.4.2013 14:05:42
Červi děkujeme
Emička má narozeniny dneska.Počkáme až přijde Kryštůfek ze školky a pak je oslavíme.Pak hodím i fotku s dortem Zuzko,Emička se ve světě taky neztratí Ještě jednou bude chránit staršího bráchu před zlými dětmi Kryštof je pořád takový ťunťa.O toho se bojím,jak se v první třídě zařadí. |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
10.4.2013 11:48:03
teríí-jo, hubenej je...a hlavně třeba oproti vojtovi nosí už jeho oblečení, co vojta nosil do školky!!!
je hezký vidět rozdíl mezi 2 sourozencema stejného pohlaví..každý je úplně jiný ale pochytává vše od starších!!! nebojí se, komunikuje s každým, hned mu vypráví..prostě se ve světě neztratí až se bojím o děti ve školce ![]() červi-já na fotky koukala na FB!! máte je moooc krásné!!! taky půjdeme k fotografovi. na podzim nás fotograf fotil venku, ted chce eliška vyfotit s naším koťátkem, tak musíme k němu do ateliéru spaní-to je emička dobrá. on to ale nevydrží a já jsem ráda, že aspon na 2hodiny (po dobu jeho spaní) je tu klid. |
| cervicek3888+3holky | 99809 |
|
|
9.4.2013 23:18:22
Ahojky,
hlásím, že žiju, ale krapet nestíhám ![]() Sem ráda, že zvládám odpovídat na FB Jano Filípkovi dodatečně vše nejlepší k narozeninám a Emmičce od Terí všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Holky budou mě narozeniny v sobotu a slavit budeme v neděli, dnes sem pul dne pekla a zítra budu pokračovat. Zápis do školky je u nás až 25. dubna, ak uvidím, ale holky už byly párkrát ve školce na besídkách a dílničkách, tak se jim tam mooooc líbilo, ale půjdou (snad) až od září, já budu do é doby vedená jako matka v domácnosti a jako vedlejšák si nechám šití, ale uvažuji, že na o vyřídím živnost mojemu a já si ji pozastavím, ještě uvidím, měly by tam byt menší odvody na SZP, páč zas tak moc mi o šití nevydělává, abych mohla platit měsíčně 4000Kč na SZP ![]() Jinak byly jsme u fotografky, tady je odkaz na fotky mám je na FB, když nepujdou zobrazit, tak bych sem pár vložila ![]() https://www.facebook.com/media/set/?set=a.641385992544035.1073741827.100000179198310&type=1&comment_id=7670549&offset=0&total_comments=29&ref=notif¬if_t=photo_album_comment |
|
|
9.4.2013 21:41:58
Děkujeme
![]() Emičce jsem odpolední spánek odbourala.Večer dovedla být vzhůru ještě v půl dvanácté.Co nespí,tak chodí brzo.Zvykla si,chvilku byla protvná.Občas nám odpo usne,ale už to není tak hrozný. To je Honzík hubeňour.Emma má o kilo a půl víc a nepřijde mi tlustá. |
|
|
9.4.2013 19:23:58
Jé..emička už má narozeniny? tak všechno nejlepší!!!!
Honza to má 24.4. strašně to uteklo. dnes jsem koukala na video, kde byl miminečko...honzovi se taky moc líbilo ve školce. hrál si tam, byl hlučnější, povídal si u toho a taky se mu nechtělo domů, tak jsme si tam asi 15 min potom hráli... na 3 leté jsme už byli taky. váží 12 kg a měří 98 cm. vidí dobře a překvapil mne, že pojmenoval tvary. jo a konečně pochopil, co je to wc. druhý den je bez plíny. má jí jen na noc a to je suchá. no, nejásám předčasně...taky mu za bobek slibuju zmrzlinu a to docela funguje. na to, že jsem myslela, že bude mít plíny ještě pár let!!! no tak úspěch ![]() spěj vám děti přes poledne? moc se mu nechce, ale do večera nevydrží, takže mi padne kolem 16h a spí 1-2h!!! pak je veselý večer ![]() |
|
|
9.4.2013 14:30:11
No my byly s Emičkou taky u toho zápisu.Hlásí se tam cca 18 dětí a berou 4! Emma mě mile překvapila.Nestačila jsem zírat.Jako bych tam byla s cizím dítětem
Jindy obrovský mamánek a tentokrát mě nepotřebovala.Když jsem vyplňovala papíry,tak řekla ředitelce,že si chce jít hrát.Ředitelka jí vzala a šly spolu.Pořád se s ní bavila,chválila školku,jak je to tam "kásný" a vůbec se jí nechtělo domů.Museli jsme si tam ještě chvíli hrát,protože doma už to přece zná Pak i ukázala paní ředitelce jak si sama obouvá botičky,ta jí pořád chválila a Emma se ještě o to víc snažila.No jak píšu.Já jí nepoznávala ![]() Hned druhý den,když jsme vedly Kryštofa do školky,tak se začala svlíkat a že jde taky do kouky.To bylo řevu,když jsem jí zase táhla pryč.A vysvětlete jí,že může jít nejdřív v září. Včera jsme byly na tříletý.Tak všechno v pohodě,máme 98cm a 13,5kg.Zkoušku zraku a sluchu zvládla v pohodě,ale barvy absolutně netrefila.Pořád přiřazovala ty karty ke špatným barvám.Sestra se jí pořád ptala,jestli je to opravdu zelená apod. a Emička souhlasila.Tak jsme dostaly za úkol to doma čtvrt roku trénovat a pak přijít na přezkoušení.No samozřejmě,že si ze sestry dělala srandičky,protože doma jí to jako zázrakem zase šlo ![]() Tak teď čekám jestli bude přijatá. Zítra mě čeká poslední den na rodičáku ![]() Včera měla Emička svátek,tak jsme jí jen popřáli,večer jsem upekla dort,dneska se s ním budu večer potahovat a zdobit a zítra oslavíme ty narozeniny ![]() strašně moc rychle to utíká ![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
9.4.2013 12:31:58
jak se líbilo Honzíkovi ve školce?
|
|
|
9.4.2013 10:55:03
ooo..jsem mile překvapená, nemusím letět na sociálku osobně, stačí jim to oznámit mailem a zálohy začnu platit od června
tak super!! to teda čumím, že nemusím k nim vyplňovat stohy lejster!!! jinak jsme byli u zápisu ve školce, kam se hlásí 40 dětí a berou jich 28!!!! no, to jsem na to zvědavá!!! je fakt, že tam byla spousta dětí, kterým budou 3 roky až v zimě.... |
|
|
1.4.2013 22:03:20
jsem osvč a budu se muset přihlásit na sociálku, abych platila zálohy i na zdravotku
nejdřív si tam zavolám, zda to nestačí telefonicky nebo mailem, ale po každé ukončené RD jsem si to musela vyběhat |
|
|
31.3.2013 9:21:00
Já když už budu v tom běhání,tak na tu pojišťovnu skočím taky.Ještě,že je to všechno v centru města
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.