| Teríí+Kryštof 07+Emma 10 | 85636 |
|
|
27.3.2013 15:11:42
Úplně koukám,kam jsem to vlezla
![]() Lendul,snad jo.Madlenka nevím,jestli jde do školky.Ségra se odstěhovala a nemluvíme spolu ani se nevídáme.Tak netuším. |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
27.3.2013 10:54:12
u nás ráno sníh..nesnáším tu hnusnou břečku..chcu jaro
![]() Teri, tak to je fajn že to ví, tak snad dodrží co řekla a bude brát dřív malou. Od segry malá do školky ještě nejde? |
|
|
26.3.2013 12:00:49
No ředitelka to ví,přeci jen jsme malá vesnice.Ten její starší syn tam chodí,je stejně starý jako Štófa (tenkrát byly místa) a vloni jí tu malou právě odmítla kvůli bydlišti.
No snad se Emma dostane.Ředitelka mi vloni slíbila,že pokud budeme podávat už druhou žádost o přijetí,že nás zvýhodní.A opravdu to v těch kritériích pro přijetí má,takže slovo dodržela Lendul,Emču taky kluci obletují,když tam přijdeme Nebo,když školku potkáme na procházce,tak se kolem ní seběhnou,ale ona si jde dál a dělá Zagorku ![]() Dala jsem jí ostříhat na mikádko.Sice měla vlasy už do půli zad,bylo mi to líto,ale nešlo to jinak.Ta holka se za boha nechce česat a všechny gumičky z vlasů rve dolů.A pořád vypadá,jak ježibaba.No ale strašně jí to sluší a přijde mi,že vypadá ještě starší než vypadala před tím ![]() Jinak u nás taky hnusný vichr,ale jsme v nížině,takže teploty se ráno pohybují kolem -3°C.Ale já už chci jaro ![]() |
| ..maya.. | 86852 |
|
|
26.3.2013 10:07:26
ahojky,
Teri, to je ale hnus, snad to ředitelka ví a takovou "kukačku" z vedlejšího města nepřijme, držím pěsti at přijme Eminku. My byli ve školce dneska na kukačku asi hodinku, hrál si s autama a obletovaly ho větší holky ![]() ..nastupuje koncem dubna, jinak říkala ředitelka že může chodit pořád, že oni už to nekontrolují protože podle nového rodičáku tam to omezení od dvou let není a oni ví prd kdo má jaký rodičák..Jani, Filípkovi všechno nejlepší k narozeninám ![]() ![]() at se mu ve školce líbí.Tady je kosa a šílený vítr už asi 4den..hrozné ![]() ![]() |
|
|
26.3.2013 8:19:28
Ahoj Zuzko
ty fakt žiješ ![]() ![]() ![]() ne sranda ![]() Tak to mě pobavilo s těmi Honzíka narozeninami To je koumák ![]() My máme zápis taky za týden.a jsem fakt naštvaná.Budou 4 volná místa a už se tu vyrojilo jedno 5ti-leté dítě,které má přednost a jedna ženská z vedlejší vesnice,přehlásila trvalý pobyt svojí dcery k příbuzným v naší vesnici,jen aby nemusela holku vozit do školky do Terezína pod který spadají.Přitom tam bude vozit syna do školy a ta školka je hned vedle.Tak jsou i další maminy od nás dost naštvaný.Protože kvůli takovým se naše děti nemusí opět dostat.Ředitelka už řeší,že by otevřela další třídu a vzala na půl úvazek další učitelku,protože starosta chce,aby měly všechny děti šanci.Tak prý řeší lehátka a měla by přijít hygiena.Tak doufám,že jim to schválí. |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
25.3.2013 19:52:01
ahoj
žiju, sama se divím ![]() ne, ještě 1 firmu (čekám na podklady) a mám daně hotové to je vám úleva, najednou mám spoustu času - to je dočasné, práce bude ještě dost v dubnu ale už jsem doma i uklidila a pustila jsem se po půl roce do čtení knížky za týden máme zápis do školky a přesně za měsíc má narozeniny. se picnu, jak to uteklo jinak si myslí, že dostane dort, svíčky, dárky a stromeček (myslí tím vánoční) ![]() |
|
|
24.3.2013 22:06:54
A ať se zítra v práci daří
a neboj,Filda to určitě zvládne ![]() |
|
|
24.3.2013 22:05:45
No utíká to fakt strašně.I když ten nástup do práce ti závidím.Já už bych taky tak šla.
Popeláře má Kryštof ty velké od Leny.Emma si s nima taky pořád hraje.Je to u nás nejpoužívanější hračka už kolik let ![]() Emička dostane kolečkové brusle.Takové co mají vzadu 2 kolečka a vepředu jedno.Postupně se dají zvětšit a kolečka předělat na in-line.K tomu sadu chráničů,helmu.Já si taky koupím nové,staré dosloužily a budeme spolu jezdit Pak dostane ještě malířský stojan/tabuli v jednom.Je to z ikey a dá se tam přidělat i role papíru.No Emma bude nadšená,protože je to malířka jak sviňa ![]() Teď ještě vymýšlím dort,jaký vytvořím ![]() |
| JankaA + Aduška 05+ Filípek 10 | 43300 |
|
|
24.3.2013 20:26:56
Ahoj, děkujeme za přání k narozeninám. Dostal popeláře, tak je totál nadšený..
Zítra bude vě školce poprvé spinkat, tak jsem zvědavá. Čtvrtek a pátek ráno bečel, když jsem ho dávala do školky, pak už prý byl celkem ok. A vzhledem k tomu, že jdu zítra poprvé do práce, tak tam spát už musí...hrozně to uteklo... |
|
|
22.3.2013 16:08:52
Jani, Filípkovi všechno nejlepší k těm třetím narozeninám!!!
![]() ![]() ![]() To to letí,co? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.